Hasvik, NO
temperature icon 8°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 12°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Tak vítej zpátky Sime!!!

Velmi, velmi radostná zpráva. I já již netrpělivě čekám na sezónu 2013.

SOROYA ZA POUHÝCH 149 !!!!!!

Sime, vítej zpět. Pořádně si odpočiň a hurá do sezóny 2013. :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Došky

To je velmi dobrá zpráva.Tak ať jsi Michale brzy v naprostém pořádku a hurá na ryby.:-D

Sime, pořád u Svaté Anny ?

[citace]007krivanek napsal:

Sime, pořád u Svaté Anny ? [/citace]

ano, zrovna mě chytla křeč do zad, tak prolezu net a zkusím znovu usnout. Už mě to spaní na zádech sere, možná pospím v sedě v křesle, ještě, že mám zase jenolůžák, jinak bych se zbláznil.

Tak jsem dnes na konec ztrávil noc v křesle, protože svaly na zádech po týdením upoutání na lůžko už jsou na marast, dnes to musím nějak rozcvičit s fyzioterapeutkou. Ty záda mě bolí víc něž přeřízlý hrudník.

Hele Sime, jestli ta fyzioterapeutka vypadá jak ta sestřička na fotce ,,, tka opatrně :-)8-O

Ahoj Michale.

To je úžasná správa pred Vianocami.

Teraz už žiadne komplikácie, cvičiť a chystať budúcoročné Nórsko. (Nórská?:-P)

Kedy ťa púšťajú?

Rehabilituj, rýchlo sa daj do poriadku, pretože tresky stále rastú.

Zdravíme ťa z Jeseníkov aj zo Slovenska.

Rád Tě vidím Míšo.

Taky tě tu Míšo zase vítám a už se těším jak spolu v Praze,pokud dojedeš,pokecáme a popijeme...Teď už jen aby vše probíhalo bez komplikací a pustili tě brzy domů,na Vánoce by to bylo bezva ne?...

Jo vypadá to, že to klapne. Taky se na vás těším, v Praze to bude velký, ale na 1O1 nejedu. :-D

Tohle stojí za to si přečíst a porovnat to s našimi úlovky.Pak , že jsou ryby zdravé - z obchodu zejména :))

http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-styl/testy/35382-mrazene-ryby-jak-vybrat-ty-kvalitni

... teď jsem dojedl řízek, co mě Pavel přivez a je mě fajn. Už každý den ujdu 1200m bez zachýchání, takže u mě dobrý.

Je nepochybné, že Michal se již v letě bude opět potápět s obřími kapry, kterým dává svobodu - tedy vypouští je zpět do vody - viz dokument F end H. A o tom to je.

No teda Míšo...

vypadáš dost zbědovaně, ale věřím, že domácí péče tě postaví na nohy mnohem rychleji jako naše zdravotnictví, takže přeji rychlou adaptaci na domácí stravu a pevné zdraví abychom Tě mohli ještě dlouho otravovat :-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!