Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]Sim napsal: jo jo už mi přinesli i véču.. [/citace]No to tedy nic moc.Přeji brzké uzdravení a hajdy domů na pořádnou stravu.
Odpovědět
to Sime: teda Michale co jste tam vlastně dělali(v tej Čer.hore)chvíli jsem nebyl na vlákně a ty se trápíš v nemocnici8-O a Šroubek je taky načatej:-| není na vině nějaká stará rakijka:-D tu piješ,piješ a najednou bum!!:-S vnímáš ale chodit nemůžeš8-O tak se uzdravte chlopi a vše dobré!!8-)8-)
Odpovědět
A tímto mě hlídají, abych neutek, mám to připojené k tělu a jakmile se vzdálím na 100m, tak exploduje. Něco jako el. obojek.
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
A tímto mě hlídají, abych neutek, mám to připojené k tělu a jakmile se vzdálím na 100m, tak exploduje. Něco jako el. obojek.
[/citace]
Už si to zkoušel ? :-D:-D:-D Brzy se uzdrav...
Odpovědět
Vidím že budeš potřebovat tekutou výživu z našeho sklípku.Jak pojedu k Tobě domů tak ti tu správnou infusi vezmu.Zatím přeji rychlé uzdravení.Zdar Alan
Odpovědět
[citace]alan1 napsal:
Chtěl jsem se zeptat jak to dopadlo se
Zapou na Loppě.[
citace].
Zapa už to nebude pronajímat samostatným skupinám
Odpovědět
Ahoj všichni mám dotaz na vaše názory na tento prut CORMORAN PROFILINE ALL ROUND 270 CM 40-125 GR chtěl bych ho v květnu 2013 používat na přívlač na Vikně ale jsem hodně omezený fin.prostředky .díky Petr
Odpovědět
Když je potřeba šetřit,není co řešit.Kup ho.Možná,že by na loď mohl být 240cm,ale asi ho nedělají v této gramáži.Ale těch 30cm navíc se dá zvládnout..:-P
Odpovědět
[citace]ZM napsal:
Když je potřeba šetřit,není co řešit.Kup ho.Možná,že by na loď mohl být 240cm,ale asi ho nedělají v této gramáži.Ale těch 30cm navíc se dá zvládnout..[/citace]
Souhlas. Ta délka je o fous větší než by mohla být, ale gramáž je dobrá. Ber ho. :-P:-P:-P
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...