Hasvik, NO
temperature icon -4°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 3°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 28°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

[citace]Sim napsal: jo jo už mi přinesli i véču.. [/citace]No to tedy nic moc.Přeji brzké uzdravení a hajdy domů na pořádnou stravu.

to Sime: teda Michale co jste tam vlastně dělali(v tej Čer.hore)chvíli jsem nebyl na vlákně a ty se trápíš v nemocnici8-O a Šroubek je taky načatej:-| není na vině nějaká stará rakijka:-D tu piješ,piješ a najednou bum!!:-S vnímáš ale chodit nemůžeš8-O tak se uzdravte chlopi a vše dobré!!8-)8-)

2. den v lapáku

Moje rány

A tímto mě hlídají, abych neutek, mám to připojené k tělu a jakmile se vzdálím na 100m, tak exploduje. Něco jako el. obojek.

[citace]Sim napsal:

A tímto mě hlídají, abych neutek, mám to připojené k tělu a jakmile se vzdálím na 100m, tak exploduje. Něco jako el. obojek.

[/citace]

Už si to zkoušel ? :-D:-D:-D Brzy se uzdrav...

Vidím že budeš potřebovat tekutou výživu z našeho sklípku.Jak pojedu k Tobě domů tak ti tu správnou infusi vezmu.Zatím přeji rychlé uzdravení.Zdar Alan

To kikibut. Zatím nezkousel

To alan1. UŽ SE TĚŠÍM

Chtěl jsem se zeptat,jak to dopadlo se Zappou na Loppě.

Chtěl jsem se zeptat jak to dopadlo se Zapou na Loppě.

[citace]alan1 napsal:

Chtěl jsem se zeptat jak to dopadlo se

Zapou na Loppě.[

citace].

Zapa už to nebude pronajímat samostatným skupinám

Ahoj všichni mám dotaz na vaše názory na tento prut CORMORAN PROFILINE ALL ROUND 270 CM 40-125 GR chtěl bych ho v květnu 2013 používat na přívlač na Vikně ale jsem hodně omezený fin.prostředky .díky Petr

Když je potřeba šetřit,není co řešit.Kup ho.Možná,že by na loď mohl být 240cm,ale asi ho nedělají v této gramáži.Ale těch 30cm navíc se dá zvládnout..:-P

[citace]ZM napsal:

Když je potřeba šetřit,není co řešit.Kup ho.Možná,že by na loď mohl být 240cm,ale asi ho nedělají v této gramáži.Ale těch 30cm navíc se dá zvládnout..[/citace]

Souhlas. Ta délka je o fous větší než by mohla být, ale gramáž je dobrá. Ber ho. :-P:-P:-P

Děkuji všem :-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!