Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]sroubek282 napsal: Sim napsal: jo jo, léto
,ježišmarja...[/citace]
Žádná chřipka z únavy a přetažení, zrumplovali jste se jak tygři a teď máte ještě kocovinu, kdo proboha řídil zpátky?:-S
Odpovědět
[citace]vd napsal: nedovoli by som si zarýpnuť, ale videl som Ťa u Lenoura, a preto sa pýtam. Vojdú do teba 3 litre tekutín? To už asi tečie vrchom.[/citace]
Šroubek je průtokovej. Vo nahoře chlemtá, to dole vytéká :-D :-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal: jo jo už mi přinesli i véču.. [/citace]
Co to je???8-O8-O8-O
Odpovědět
To Sim : Přeji brzké uzdravení a doufám že v té kapačce máš slivovičku a v misce tresčí salát:-D:-D
Odpovědět
A tohle najít půjde...http://neviditelnypes.lidovky.cz/ekologie-evropska-spina-0wl-/p_veda.asp?c=A121123_235230_p_veda_wag
Nemá to souvislost se Simovou nemocí (ať jsi brzo zdrav!),i když...
Odpovědět
To Sim: To je taky nápad jít hned po návratu z Čéháčka na jaterní testy. To mě by už to teda nenapadlo. To já když odjíždím do Norska, tak v týdnu předtím jdu nafasovat léky na 2 měsíce dopředu abych tam po návratu nemusel jít. Doktorka mě ještě pochválí, že si jedu odpočinout a udělat něco pro zdraví. Když jsem tam byl po návratu, tak oni se jim vždycky nějak zblázní ty tlakoměry, lakmusový papírky a rozbory vykazují divný hodnoty. Naštěstí těhotenský test byl vždy negativní i když vypadám jak na "rozsypání". Přeji stálé zdraví a ať tě brzo vyhodí. Jo a ten Tvůj jídelníček má zřejmě na svědomí kámoška z vedlejší ulice od nás, dělá tam totiž vrchní dietářku v kuchyni.
Zkusím se jí zeptat, jestli by jsi nemohl i to bílý maso z toho plechu na fotce výše. Mám ji poslat i odkaz na toto téma? Aspoň bude vědět co máš rád. Uznávám, že je to blbej nápad, to už by jsi pak měl asi jenom 3x denně "knekebrot a kohoutkovou vodu" a k tomu vysvětlení, že je pro Tvý dobro.
Odpovědět
Přežil jsem další noc, děkuji. 8-) Stolice byla, močení bez problému. Tlak 120 na 80.
Odpovědět
No tak to už seš zdravé, jen to musíš vysvětlit svému ošetřujícímu lékaři a hercně. Zítra se asi půjdu rozloučit s lipanama, tak snad nedopadnu jako Ty.
Odpovědět
2 Sim
No podcenil jsi asi příjem tekutého tepla jinak to nevidím :-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...