Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]Sim napsal: Zatím ležím v Blansku. Vypadá to tak na týden. [/citace]
Já taky Sime budu dýl doma,když sem doktorce povykládal,kde sme byli a jeli sme tam už trochu nemocní,tak nechápala...
Dostal sem vynadané aj..
Teď místo klobás a uzeného budu snídat toto,ale na jedné krabičce je napsané zapít,tak to se mi líbí...:-D:-D:-D,ještě k tomu musím hodně vypít za den tekutin,tři litry říkala...:-D:-D:-D
Odpovědět
nedovoli by som si zarýpnuť, ale videl som Ťa u Lenoura, a preto sa pýtam. Vojdú do teba 3 litre tekutín? To už asi tečie vrchom.
Odpovědět
[citace]vd napsal: nedovoli by som si zarýpnuť, ale videl som Ťa u Lenoura, a preto sa pýtam. Vojdú do teba 3 litre tekutín? To už asi tečie vrchom.[/citace]
pět litrů není problém...:-D
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: vd napsal: nedovoli by som si zarýpnuť, ale videl som Ťa u Lenoura, a preto sa pýtam. Vojdú do teba 3 litre tekutín? To už asi tečie vrchom.
pět litrů není problém...[/citace]
Šroubek je nafukovací, ale jinak to Peťo s těma vitamínama a granulovanýma kolobásama (500 v jednom) nepřeháněj, mohlo by ťa šlehnůt!:-x
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Sim napsal: Zatím ležím v Blansku. Vypadá to tak na týden.
Já taky Sime budu dýl doma,když sem doktorce povykládal,kde sme byli a jeli sme tam už trochu nemocní,tak nechápala...
Dostal sem vynadané aj..
Teď místo klobás a uzeného budu snídat toto,ale na jedné krabičce je napsané zapít,tak to se mi líbí...,ještě k tomu musím hodně vypít za den tekutin,tři litry říkala...
[/citace]
A udělala Ti taky testy na pohlavně přenosné choroby ? Jestli jsi jí povykládal i o kabelce, lubrikačním gelu a o tom jak později rozloučení chytlo Sima za srdce, tak bych se nedivil kdyby v tom uviděla možnou souvislost :-D
Odpovědět
[citace]northwolf napsal: sroubek282 napsal:
Sim napsal: Zatím ležím v Blansku. Vypadá to tak na týden.
Dostal sem vynadané aj..
Teď místo klobás a uzeného budu snídat toto,ale na jedné krabičce je napsané zapít,tak to se mi líbí...,ještě k tomu musím hodně vypít za den tekutin,tři litry říkala...
A udělala Ti taky testy na pohlavně přenosné choroby ? Jestli jsi jí povykládal i o kabelce, lubrikačním gelu a o tom jak později rozloučení chytlo Sima za srdce, tak bych se nedivil kdyby v tom uviděla možnou souvislost [/citace]
:-D:-D:-D:-D:-D
dobrá nálada,jak je vidět nikoho neopustila...
Odpovědět
dobrá nálada,jak je vidět nikoho neopustila...[/citace]
No, hlavně ,že neopustila Tebe, anpřed se 14dní vymlouváš, že nemůžeš psat, protože jsi u firmy přetížený na padnutí a pak z Tebe vypadne, že si užíváš na nějakým Monte s Negrem.:-(
Odpovědět
[citace]Rk napsal: dobrá nálada,jak je vidět nikoho neopustila...
No, hlavně ,že neopustila Tebe, anpřed se 14dní vymlouváš, že nemůžeš psat, protože jsi u firmy přetížený na padnutí a pak z Tebe vypadne, že si užíváš na nějakým Monte s Negrem.[/citace]
jojo bylo to tak,padnul sem až včera,jel sem už do Montenegra trochu nemocný,ale touha po rybách a dobrodružství byla pro mě a Sima větší..než se jít doléčit..Sim to potvrdí,jak sa přihlásí..
Odpovědět
Konečně mě obdarovali technikou. Takže toto je teď moje apartmá s balkónem.
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Konečně mě obdarovali technikou. Takže toto je teď moje apartmá s balkónem. [/citace]
Tam je káblů,jak v elektrárně,néé že bude úbytek napětí ve špitále...:-):-):-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal: jo jo, léto [/citace]:-D:-D:-D,ježišmarja...
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...