Hasvik, NO
temperature icon -6°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
sněžení
Oslo, NO
temperature icon -1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Zatím ležím v Blansku. Vypadá to tak na týden. :-(

[citace]Sim napsal: Zatím ležím v Blansku. Vypadá to tak na týden. [/citace]

Já taky Sime budu dýl doma,když sem doktorce povykládal,kde sme byli a jeli sme tam už trochu nemocní,tak nechápala...

Dostal sem vynadané aj..

Teď místo klobás a uzeného budu snídat toto,ale na jedné krabičce je napsané zapít,tak to se mi líbí...:-D:-D:-D,ještě k tomu musím hodně vypít za den tekutin,tři litry říkala...:-D:-D:-D

nedovoli by som si zarýpnuť, ale videl som Ťa u Lenoura, a preto sa pýtam. Vojdú do teba 3 litre tekutín? To už asi tečie vrchom.

[citace]vd napsal: nedovoli by som si zarýpnuť, ale videl som Ťa u Lenoura, a preto sa pýtam. Vojdú do teba 3 litre tekutín? To už asi tečie vrchom.[/citace]

pět litrů není problém...:-D

[citace]sroubek282 napsal: vd napsal: nedovoli by som si zarýpnuť, ale videl som Ťa u Lenoura, a preto sa pýtam. Vojdú do teba 3 litre tekutín? To už asi tečie vrchom.

pět litrů není problém...[/citace]

Šroubek je nafukovací, ale jinak to Peťo s těma vitamínama a granulovanýma kolobásama (500 v jednom) nepřeháněj, mohlo by ťa šlehnůt!:-x

[citace]sroubek282 napsal:

Sim napsal: Zatím ležím v Blansku. Vypadá to tak na týden.

Já taky Sime budu dýl doma,když sem doktorce povykládal,kde sme byli a jeli sme tam už trochu nemocní,tak nechápala...

Dostal sem vynadané aj..

Teď místo klobás a uzeného budu snídat toto,ale na jedné krabičce je napsané zapít,tak to se mi líbí...,ještě k tomu musím hodně vypít za den tekutin,tři litry říkala...

[/citace]

A udělala Ti taky testy na pohlavně přenosné choroby ? Jestli jsi jí povykládal i o kabelce, lubrikačním gelu a o tom jak později rozloučení chytlo Sima za srdce, tak bych se nedivil kdyby v tom uviděla možnou souvislost :-D

[citace]northwolf napsal: sroubek282 napsal:

Sim napsal: Zatím ležím v Blansku. Vypadá to tak na týden.

Dostal sem vynadané aj..

Teď místo klobás a uzeného budu snídat toto,ale na jedné krabičce je napsané zapít,tak to se mi líbí...,ještě k tomu musím hodně vypít za den tekutin,tři litry říkala...

A udělala Ti taky testy na pohlavně přenosné choroby ? Jestli jsi jí povykládal i o kabelce, lubrikačním gelu a o tom jak později rozloučení chytlo Sima za srdce, tak bych se nedivil kdyby v tom uviděla možnou souvislost [/citace]

:-D:-D:-D:-D:-D

dobrá nálada,jak je vidět nikoho neopustila...

dobrá nálada,jak je vidět nikoho neopustila...[/citace]

No, hlavně ,že neopustila Tebe, anpřed se 14dní vymlouváš, že nemůžeš psat, protože jsi u firmy přetížený na padnutí a pak z Tebe vypadne, že si užíváš na nějakým Monte s Negrem.:-(

[citace]Rk napsal: dobrá nálada,jak je vidět nikoho neopustila...

No, hlavně ,že neopustila Tebe, anpřed se 14dní vymlouváš, že nemůžeš psat, protože jsi u firmy přetížený na padnutí a pak z Tebe vypadne, že si užíváš na nějakým Monte s Negrem.[/citace]

jojo bylo to tak,padnul sem až včera,jel sem už do Montenegra trochu nemocný,ale touha po rybách a dobrodružství byla pro mě a Sima větší..než se jít doléčit..Sim to potvrdí,jak sa přihlásí..

Konečně mě obdarovali technikou. Takže toto je teď moje apartmá s balkónem.

a na toto mám na dlouho zapomenout :-(

[citace]Sim napsal: Konečně mě obdarovali technikou. Takže toto je teď moje apartmá s balkónem. [/citace]

Tam je káblů,jak v elektrárně,néé že bude úbytek napětí ve špitále...:-):-):-)

a tohle fujtajbl

jo jo, léto

[citace]Sim napsal: jo jo, léto [/citace]:-D:-D:-D,ježišmarja...

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!