Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Tak jsem přistal z Monte Negra rovnou ve špitálu. Dali mě na internu. Cekam na převzetí pokoje, to bude pobyt! :-(
Odpovědět
No neblázni :-( Tak ať jsi brzy v pohodě :-)
To tě zničil Šroubek, co, :-D :-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Tak jsem přistal z Monte Negra rovnou ve špitálu. Dali mě na internu. Cekam na převzetí pokoje, to bude pobyt! [/citace]
Aby toho nebylo málo,tak zítra jdu taky k doktorce,mám horečku a všecko mě bolí..
Sim přistál v nemocnici dneska,já asi zítra...:-(:-(:-(:-(
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Aby toho nebylo málo,tak zítra jdu taky k doktorce,mám horečku a všecko mě bolí..
Sim přistál v nemocnici dneska,já asi zítra...[/citace]
Nic si z toho Šroubelíne nedělej, já prskám už tři dny a je mi hrozně.:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-x:-x:-x:-x:-x:-x:-E:-E:-E:-E:-E:-E:-S:-S:-S:-S:-S:-S
Odpovědět
[citace]WOHANKA-TEAM napsal: sroubek282 napsal:
Sim přistál v nemocnici dneska,já asi zítra...
Nic si z toho Šroubelíne nedělej, já prskám už tři dny a je mi hrozně.[/citace]
no já se už ani nenajím,jak mě bolí v krku..dneska mě to setnulo nadobro..
:-(:-(:-(:-(:-x:-x:-x
Odpovědět
To chce valašskej penicilín nebo zastřelit. :-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
to sroubek:to máš z toho,že jíš ryby,kdyby jsi se držel klobás,tak jseš fit..
Odpovědět
[citace]mara45 napsal: to sroubek:to máš z toho,že jíš ryby,kdyby jsi se držel klobás,tak jseš fit..[/citace]
Já jsem doma,ale Sima máme ve špitále...:-(:-(:-x:-x:-x
Odpovědět
Chlapi to vás prejde - to není norská horúčka. ;-) prajem skoré uzdravenie.
Odpovědět
to sroubek:co jste tam prováděli,že vás to tak dostalo,sima dokonce až do nemocnice....?
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
to sroubek:co jste tam prováděli,že vás to tak dostalo,sima dokonce až do nemocnice....?[/citace]
Já už tam jel trochu nachrblaný a Sim taky pokašlával na pokoji,ale tam to nebylo nic vážného.(mysleli sme rýma a moře to vytáhne)
Po cestě domů se to začalo zhoršovat.U Sima už v pondělí a já to musel odpískat dneska.
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: Sime,máš foto tvého nového pokojíčku??[/citace]
Ahoj Michale, kde seš v nenocnici, v Brně? A jak dlouho si Tě tam nechají?
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...