Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]Pafka napsal: Michale díky, byla výborná - prachsprostě jsem ji sežral za jízdy směrem na Prágl
A když k tomu přidám večerní sloní ucho s partou pražských Norků, byl to fantastickej den [/citace]
jo,mi dneska tady nabízejí ty skákavé potvory-cvrčky a ještě nějaké kobylky nebo co to je...
Asi na sraz do Prahy nepojedu...:-D:-D
Odpovědět
Ajajaj.,.. tak nám zrušili Bilboard :-(
ShoutBoard neexistuje. Zkopirujte si z nastaveni knihy novy HTML kod
Odpovědět
Chodíte niekto na ,, Lengy" samozrejme tie naše - sladkovodné ? :-)
Odpovědět
[citace]dub napsal: Chodíte niekto na ,, Lengy" samozrejme tie naše - sladkovodné ? [/citace]
To máš ze včerejška?
Odpovědět
Zdar Franto . Včera to šlo ale väčšinou malé. Ešte je teplo - počkám až trochu prituhne. Je mi lúto tých malích , než mu to vyoperuješ z papulky , zväčša je po ňom .
Odpovědět
skús používať jednoháčky, možno to skôr prežije. Ja na trojhaky miene nechytám a ak sa má chytiť, tak sa chytí aj na jednohák.
Odpovědět
Zdar vd. Na tom trojháku som ich sťahoval z kože. ;-) Chytám ich na malé háčiky s dlhšími nožičkami.
Odpovědět
Takto sme mali na mieňov nastražené pod haťou v Gabčíkove.
Odpovědět
Druhý krát sme skúšali mieňov asi 200 m pod elektrárňami Gabčíkovo.
Odpovědět
Pri tom zábradlí sme asi pred 5 rokmi chytať nemohli, lebo si SBS vyhradili asi 500 metrov od hrádze , že sa tam nesmie chytať a vyháňali rybárov. Niekedy aj spolu s policajtami.
Odpovědět
Vlado - Tie fotky sú staršieho dáta.Teraz tam už nechodíme.Jednak
sa nám nedarilo- miene tak do 30cm-,ale hlavne veľký tlak rybárov.
Na loďkách so sonarmi tak rybýrčilo tak dvadsať rybárov a tí to tam
prešmejdili na komplet.Potom sme chodili pod hať Královej.
Hlavne to bolo o tej pohode.
Odpovědět
[citace]dub napsal: Chodíte niekto na ,, Lengy" samozrejme tie naše - sladkovodné ? [/citace] hele ten prostřední mník tj::-|zajímavá forma mníka(barva,kresba žádná)skoro se podobá mořskýmu;-)8-)
Odpovědět
Ahoj už jste někdo zkoušel nový Banax Kaigen 500tm?Přijde mi jako velice pěkný naviják se solidním poměrem cena výkon.:-)
Odpovědět
[citace]JAKABO napsal:
Vlado - Tie fotky sú staršieho dáta.Teraz tam už nechodíme.Jednak
sa nám nedarilo- miene tak do 30cm-,ale hlavne veľký tlak rybárov.
Na loďkách so sonarmi tak rybýrčilo tak dvadsať rybárov a tí to tam
prešmejdili na komplet.Potom sme chodili pod hať Královej.
Hlavne to bolo o tej pohode. [/citace]
Ta pohoda z té fotky přímo sálá, krásná atmosféra, to tě ani nemrzí, když se nic nechytí.
Odpovědět
Michal, je pravda,že je rýb v Dunaji menej a menej.Hovoria aj domáci
z Gabčíkova.A stroskotalo tam pár lodí a teraz sa hovorí o nejakom vypúšťaní kalov,ktoré tam vozia lode- niečo také,že ich preplachujú?
Bolo to v médiach,inak by som to nevedel.
Kto vie,či by sa dala taká ryba konzumovať.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...