Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Čerstvý ovar - není co řešit. Nevím jak ostaní, ale když jsem asistoval u zabíjačky tak jsem se na ovar těšil, ale pak mě to nebralo.Mohou za to asi ty výpary z kotle.
Odpovědět
Na ty jitrnice jste sdělali asi obě plecka. Zažívám přímý přenos se Simem.
Odpovědět
Myslím, že pokud nevisí na šrákách halibuti, je třeba je nenechat zahálet. Krásný náhradní program před zahájením rybářské sezóny 2013!!! 8-)8-)8-)8-)
Odpovědět
Jo jo kluci je to nádhera, kdyby jste měl někdo v pondělí cestu kolem¨, zvu Vás na jitrnicu!
Odpovědět
Máme kámoše farmáře a ten nám vykrmí a porazí prasátko, na jeho farmě se zastavil čas.
Odpovědět
Bože to je krása to už sem pár let nezažil:-(:-(;-)
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Jo jo kluci je to nádhera, kdyby jste měl někdo v pondělí cestu kolem¨, zvu Vás na jitrnicu![/citace]
Schovej mi jednu na úterý, na 90% se zastvím :-D :-D :-D
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Sim napsal: Jo jo kluci je to nádhera, kdyby jste měl někdo v pondělí cestu kolem¨, zvu Vás na jitrnicu!
Schovej mi jednu na úterý, na 90% se zastvím [/citace]
Pafko vem mi od Michala taky jednu. :-D:-D:-D:-D
Došky
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
to Pafka:vem jich víc a večer si dáme u pivka v hospodě[/citace]
Taky mě to tak napadlo. Chudák Michal netušil co nabídl. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To Sim. Nemôžeš tie tlačenky a jaternice hodiť na E-shop ? :-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal: Máme kámoše farmáře a ten nám vykrmí a porazí prasátko, na jeho farmě se zastavil čas.[/citace]
Zde se opravdu zastavil čas...,ale ty výrobky,ovár,tlačenka,jitrnice,jelito..8-O8-O8-O
Já sem žrout těchto dietních jídel...a hlavně tlačenku s cibulooo a chleba..
Trochu slivovice,křenu...hmmmmm..
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...