Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 796. až 810. (celkem z 1,588)
  • Autor
    kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Foťák koupen, o Applu uvažuju a snad mi teda nějak nešťastně nespadne. Bohužel o tom navijáku nebylo moc informací, jen něco na Amer. fórech a od Michala, který s ním byl prej maximálně spokojen (letos na něj vytáhl kolem 50kg halíka tuším). Bohužel se to dozvím až příští rok 😕 Ale kdo si počká, ten se dočká.. tak nějak se to říká, ne? 🙂

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

to northwolf: Každopádně díky za info 😉

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kaqpa napsal: Foťák koupen, o Applu uvažuju a snad mi teda nějak nešťastně nespadne. Bohužel o tom navijáku nebylo moc informací, jen něco na Amer. fórech a od Michala, který s ním byl prej maximálně spokojen (letos na něj vytáhl kolem 50kg halíka tuším). Bohužel se to dozvím až příští rok Ale kdo si počká, ten se dočká.. tak nějak se to říká, ne?

Ty myslíš Penn Battle?Ptal si se na něho,když sme byly na Soroya.

Ano,je to pravda..:-)

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No myslím si, že to hodí do kufru a bude hotovo.Jen musím rozmyslet co:-)

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kaqpa napsal: Foťák koupen, o Applu uvažuju a snad mi teda nějak nešťastně nespadne. Bohužel o tom navijáku nebylo moc informací, jen něco na Amer. fórech a od Michala, který s ním byl prej maximálně spokojen (letos na něj vytáhl kolem 50kg halíka tuším). Bohužel se to dozvím až příští rok Ale kdo si počká, ten se dočká.. tak nějak se to říká, ne?

Tak tady ho máš…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

kaqpa
    Účastník
    (320 odpovědí)

Péťo, to mi jako Battle nepřijde 🙂 Nebude to spíše conquer? Na první pohled vypadají Battly dobře, velikosti jako u slammeru 360 a 460. Ten větší plánuju dát na Charismu 420g. Snad to nebude špatná kombinace. Už ať jsem doma a můžu aspoň nějaké to olovo z balkónu pustit. Nebo nechce se mnou udělat nějaký rychlovýlet v druhé půlce září do Norska?

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Na fotce je conquer, v Evropě prodávaný pod názvem Atlantis. To sroubek poletl. 😕

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Sim napsal: Na fotce je conquer, v Evropě prodávaný pod názvem Atlantis. To sroubek poletl.

Ano popletl sakryš,všiml sem si toho až teď…tak to se omlouvám..

:-?:-?:-?

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Ahoj,nemáte někdo kontakt nebo dobrý tip na výrobce či prodejce twisterů??

Potřebuji cca 300-400 ks na candáty a okouny…..

Díky Ota

724525323

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

Mám nabídku výhodně koupit naviják Penn Affinity LC 8000. 😀 má někdo zkušenost s tímto strojem???8-) díky za info..:-P

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

2 respi: Ten stroj vypadá dost dobře, ale přijde mi to bejt surfovej naviják – tedy “kaprař” pro daleké hody ve slanovodním provedení, takže pokud máš pocit že za ty prachy dostaneš co potřebuješ/chceš proč ne, je to PENN. Mimochodem kolik za něj ?

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Zajímavý, Kiki nepsal že by měl v Norsku loď, ale tahle vypadá jako že by mohla být jeho 😀

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

northwolf napsal:

Zajímavý, Kiki nepsal že by měl v Norsku loď, ale tahle vypadá jako že by mohla být jeho

ne ne 😀 Tahle 8-)8-)8-)8-)8-)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Nevíte někdo co se děje ? vůbec se nedá připojit na Facebook 😡

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 796. až 810. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...