Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 33°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

to Janka

Já myslel,že balíš a ty máš ještě čas diskutovat. Co ty všechno nezvládneš. :-P:-P:-P:-P:-P

To kikin" přesně jak píše paní Janka, nejkratší a tudíž nejrychlejší cesta trajektem je Puttgarden - Rodby. Ani to snad 45 minut netrvá, vypijete kafe a vystupujete. Nebo jí vem do šopu, tam se Ti skácí z těch cen a než se probere, budete zase na souši. Prostě ji musíš zabavit. Jo a důležité je, že pevnina je stále v dohledu. :-):-)

hehe - balim ... jeste jsem poradne nezacala, ale zitra to tam snad nahazem a vecer a nebo v sobotu rano jupiii!

spis tedy v sobotu s tim tempem ... :-D

Vzhledem k tomu, že trajekt ColorLine byl na náš příjezd do Norska velmi drahý, rozhodli jsme se jet o den dříve a prohlédnout si Trolí stezku.Máme zabukovaný kemp Åndalsnes Camping og Motell AS. Je to pár kilometrů od Trolí stezky. Do kempu je cesta jasná, ale z kempu na Hitru se nabízí možnost jet po pobřeží. V cestě je ale krátký trajekt a placený most. Máte někdo s touto cestou zkušenosti? Vyplatí se tudy jet, nebo je lepší se vracet na běžnou trasu?

Díky za každý názor.

(Spoléhal bych na Janku, ale ta už má určitě zabaleno a pokud není na cestě, tak je myšlenkami jinde);-);-);-);-)

no jo - skladame do auta ... :-)

od Andalasnes po 64 a pak E39

po ceste je trajekt – Afarnes – Solsnes (cena ca. auto do 6 m s řidičem 56 NOK, dospělí 22 NOK, děti a důchodci 22 NOK http://www.fjord1.no/default.asp?page=200&pagesub=17

a pak je Krifast - 75 NOK za auto 42 za dospeleho http://www.autopass.no/_attachment/72005/binary/618626 a mzslim jeste 2x nejake funtiky k tomu.

Otazka je, zda nechcete jet opravdu az uplne po pobrezi - tam je tech trajektu ale vi.

Po 64 Afarnes - Siolsnes, pak je maly tunel za 20 NOk, pak se jede pres Atl. cestu, pak je drahy Atlanticky tunel, pak trajekt Tommervag, pak most s mytnym pred Aure .. ale je to moc hezka cesta :-D

Bohuzel jsem ted opravdu myslenkama uplne jinde, ale Google napovi!

Jano zůstaň v klidu a hezky bal já už jsem s huskym mluvil a řekl jsem mu to samé co jsi mu teď napsala. Šťastnou cestu.

Došky :-P:-P:-P:-P

jsem uplne klidna, sbaleno a rano jupii!8-)

Šťastnou cestu přeje spokojená Hansvika

Moc děkuji Jance i Doškymu a přeji pěknou rybařinu.

Moc pěknou rybařinu.8-)8-)8-)

Máte někdo zkušenosti s dovozem nápojů do Norska, které obsahují méně než 2,5% alkoholu? V celních předpisech se hovoří pouze o nápojích 2,5% - 4,7% alkoholu - pro nás typicky pivo. Ale mám na mysli v současné době populární ovocná piva, která mají od 1,9% do 2,1% alkoholu.

Odpověděl jsi si prakticky sám :-D Tyto piva se do limitu nepočítají :-)

[citace]MifakM napsal:

Odpověděl jsi si prakticky sám Tyto piva se do limitu nepočítají [/citace]

Díky,

já si to sice myslel, ale naučil jsem se, že ani naprosto logické věci nemusejí být správné. :-):-) Příkladů je ve světě kolem nás víc než dost. :-?:-?:-?:-?

Ještě jednou díky.

vsechny zdravime z paluby Color Magic - koukame na NRK2 - Telemarkkanal minuta po minute, vzpominame a za chvili hura do bazenu!

Zdarvím na Color Magic a přeji příjemnou koupel v bazénu. Ještě se párkrát otočí a 13.9. budu na palubě já se svými kolegy. Zpáteční cesta Color Fantasy!!

Jestli mi jdou správně hodinky, tak právě vyplouváte!!! 8-)8-):-):-):-D:-D:-D:-D:-D. Šťastnou plavbu!!

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!