Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Taky občas slyším, že se chovám jako puberťák. A někdy se i tak cítím. Snad to vydrží!!!
Přál bych nám to oběma!;-)
Odpovědět
Color Festival ted brazdi stredozemni more pod jmenem Mega Smeralda.
Na jedne z jejich prvnich jizd u Color Line (predtim jezdila u Silja Line) jsme poprve ochutnali skandinavsky bufet a od te doby mlsame porad :-)
(a kdyz se uz nic nestane, tak v nedeli vecer mlsame zase)
Odpovědět
[citace]janka napsal:
Color Festival ted brazdi stredozemni more pod jmenem Mega Smeralda.
Na jedne z jejich prvnich jizd u Color Line (predtim jezdila u Silja Line) jsme poprve ochutnali skandinavsky bufet a od te doby mlsame porad
(a kdyz se uz nic nestane, tak v nedeli vecer mlsame zase) [/citace]
NO jo, je to skutečně Festival. Okna kruhové restaurace s tanečním sálem jsou naprosto typická. ;-);-):-):-D
Svou první cestu do Norska jsem absolvoval trajektem Christian IV. Prý ještě někde jezdí krátké tratě, ale netuším kde.
Odpovědět
Cristian IV jezdil pro Stella Lines do Finska, pak jezdil v Irsku Fastnet Line a na jare tohoto roku byl opet prodan a bude pravdepodobne slouzit jako ubytovna pro delniky vetrneho parku u pobrezi Holandska. Jmenuje se ted Wind Perfection. (mezitim ho jeste prejmenovali na Julii - chudacka)
Odpovědět
co vy si všechno pamatujete. Já jel první cestu do Norska s Korlinem, to se ještě jezdilo z Dánska do Norska. V Dánsku nás i s autobusem spolknula veliká loď a vyplivnula nás v Oslu. Cestou Z5 proběhla družba s děvčaty, takže z toho si také nepamatuji nic. Jen disco, nákup ve freeshopu a ukrutně drahé ranní pivo na baru. :-S
Odpovědět
[citace]Mr.Kocka napsal: co vy si všechno pamatujete. Já jel první cestu do Norska s Korlinem, to se ještě jezdilo z Dánska do Norska. V Dánsku nás i s autobusem spolknula veliká loď a vyplivnula nás v Oslu. Cestou Z5 proběhla družba s děvčaty, takže z toho si také nepamatuji nic. Jen disco, nákup ve freeshopu a ukrutně drahé ranní pivo na baru. [/citace] to byla tutově tahle kocábka8-)Fred.havn-Oslo s tou se plavíme už 4.roky!!
Odpovědět
Děvčata,dobré pití,snídaně na vidličku8-)a ráno kocovina:-S chacha...
Odpovědět
[citace]respi napsal:
Mr.Kocka napsal: co vy si všechno pamatujete. Já jel první cestu do Norska s Korlinem, to se ještě jezdilo z Dánska do Norska. V Dánsku nás i s autobusem spolknula veliká loď a vyplivnula nás v Oslu. Cestou Z5 proběhla družba s děvčaty, takže z toho si také nepamatuji nic. Jen disco, nákup ve freeshopu a ukrutně drahé ranní pivo na baru. to byla tutově tahle kocábkaFred.havn-Oslo s tou se plavíme už 4.roky!![/citace]
Pravda, Respi, tu loď taky znám. Asi už hodně pamatuju. Ještě že jsem stále mladý koloušek.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Trasa Frederikshavn - Oslo to byla určitě, ale jestli tato loď jezdila cca před 13 roky, to fakt netuším. Každopádně jsem zkoušel hledat, ale všechny fotky mi začínají až na místě :-(
Odpovědět
Dík moc všem. Má to jeden háček. Má krásnější polovina se šíleně bojí otevřeného moře a na trajektu chce strávit pouze nejnutnější čas. Tak jsem myslel Rostok -Trellebork nebo Sasnic - Trellebork a pak E20 do Goteborgu E6 - Oslo - pak po 3 k Trondheimu a hurá na Hitru. Pokud máte vyzkoušenou jinou trasu super můžem splknout.
Odpovědět
Jo ten šantán by nebyl špatný...ale myslím si že by 10ti denní pobyt vyšel asi na 3násobek ceny pobytu v Norsku a určitě bych si odnesl úplně něco jiného než skvělý rybolov.:-D
Odpovědět
[citace]kikin napsal:
Dík moc všem. Má to jeden háček. Má krásnější polovina se šíleně bojí otevřeného moře a na trajektu chce strávit pouze nejnutnější čas. Tak jsem myslel Rostok -Trellebork nebo Sasnic - Trellebork a pak E20 do Goteborgu E6 - Oslo - pak po 3 k Trondheimu a hurá na Hitru. Pokud máte vyzkoušenou jinou trasu super můžem splknout.[/citace]
Tak zkus Rostock - Gedser (2 hodiny), Helsingor - Helsingborg (jezdí v obou směrech každých 20 minut ve dne a 30 minut v noci). To se bude ženě líbit, je to krátký. :-P:-P:-P:-P
Došky
Odpovědět
uplne nejkratsi cesta trajektem je Putgarden - Rödby - prejezd trva asi 45 min a jezdi pres den kazde pul hodiny. www.scandlines.com No a pak suchou nohou pres most z Kodane do Malmö - most tam stoji porad a nejede.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...