Hasvik, NO
temperature icon -5°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Taky občas slyším, že se chovám jako puberťák. A někdy se i tak cítím. Snad to vydrží!!!

Přál bych nám to oběma!;-)

Sranda musí bejt.

Color Festival ted brazdi stredozemni more pod jmenem Mega Smeralda.

Na jedne z jejich prvnich jizd u Color Line (predtim jezdila u Silja Line) jsme poprve ochutnali skandinavsky bufet a od te doby mlsame porad :-)

(a kdyz se uz nic nestane, tak v nedeli vecer mlsame zase)

[citace]janka napsal:

Color Festival ted brazdi stredozemni more pod jmenem Mega Smeralda.

Na jedne z jejich prvnich jizd u Color Line (predtim jezdila u Silja Line) jsme poprve ochutnali skandinavsky bufet a od te doby mlsame porad

(a kdyz se uz nic nestane, tak v nedeli vecer mlsame zase) [/citace]

NO jo, je to skutečně Festival. Okna kruhové restaurace s tanečním sálem jsou naprosto typická. ;-);-):-):-D

Svou první cestu do Norska jsem absolvoval trajektem Christian IV. Prý ještě někde jezdí krátké tratě, ale netuším kde.

Cristian IV jezdil pro Stella Lines do Finska, pak jezdil v Irsku Fastnet Line a na jare tohoto roku byl opet prodan a bude pravdepodobne slouzit jako ubytovna pro delniky vetrneho parku u pobrezi Holandska. Jmenuje se ted Wind Perfection. (mezitim ho jeste prejmenovali na Julii - chudacka)

To koukám, jaké máš skvělé informace.

Díky za info.8-)

co vy si všechno pamatujete. Já jel první cestu do Norska s Korlinem, to se ještě jezdilo z Dánska do Norska. V Dánsku nás i s autobusem spolknula veliká loď a vyplivnula nás v Oslu. Cestou Z5 proběhla družba s děvčaty, takže z toho si také nepamatuji nic. Jen disco, nákup ve freeshopu a ukrutně drahé ranní pivo na baru. :-S

[citace]Mr.Kocka napsal: co vy si všechno pamatujete. Já jel první cestu do Norska s Korlinem, to se ještě jezdilo z Dánska do Norska. V Dánsku nás i s autobusem spolknula veliká loď a vyplivnula nás v Oslu. Cestou Z5 proběhla družba s děvčaty, takže z toho si také nepamatuji nic. Jen disco, nákup ve freeshopu a ukrutně drahé ranní pivo na baru. [/citace] to byla tutově tahle kocábka8-)Fred.havn-Oslo s tou se plavíme už 4.roky!!

Děvčata,dobré pití,snídaně na vidličku8-)a ráno kocovina:-S chacha...

[citace]respi napsal:

Mr.Kocka napsal: co vy si všechno pamatujete. Já jel první cestu do Norska s Korlinem, to se ještě jezdilo z Dánska do Norska. V Dánsku nás i s autobusem spolknula veliká loď a vyplivnula nás v Oslu. Cestou Z5 proběhla družba s děvčaty, takže z toho si také nepamatuji nic. Jen disco, nákup ve freeshopu a ukrutně drahé ranní pivo na baru. to byla tutově tahle kocábkaFred.havn-Oslo s tou se plavíme už 4.roky!![/citace]

Pravda, Respi, tu loď taky znám. Asi už hodně pamatuju. Ještě že jsem stále mladý koloušek.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Trasa Frederikshavn - Oslo to byla určitě, ale jestli tato loď jezdila cca před 13 roky, to fakt netuším. Každopádně jsem zkoušel hledat, ale všechny fotky mi začínají až na místě :-(

Dík moc všem. Má to jeden háček. Má krásnější polovina se šíleně bojí otevřeného moře a na trajektu chce strávit pouze nejnutnější čas. Tak jsem myslel Rostok -Trellebork nebo Sasnic - Trellebork a pak E20 do Goteborgu E6 - Oslo - pak po 3 k Trondheimu a hurá na Hitru. Pokud máte vyzkoušenou jinou trasu super můžem splknout.

Jo ten šantán by nebyl špatný...ale myslím si že by 10ti denní pobyt vyšel asi na 3násobek ceny pobytu v Norsku a určitě bych si odnesl úplně něco jiného než skvělý rybolov.:-D

[citace]kikin napsal:

Dík moc všem. Má to jeden háček. Má krásnější polovina se šíleně bojí otevřeného moře a na trajektu chce strávit pouze nejnutnější čas. Tak jsem myslel Rostok -Trellebork nebo Sasnic - Trellebork a pak E20 do Goteborgu E6 - Oslo - pak po 3 k Trondheimu a hurá na Hitru. Pokud máte vyzkoušenou jinou trasu super můžem splknout.[/citace]

Tak zkus Rostock - Gedser (2 hodiny), Helsingor - Helsingborg (jezdí v obou směrech každých 20 minut ve dne a 30 minut v noci). To se bude ženě líbit, je to krátký. :-P:-P:-P:-P

Došky

uplne nejkratsi cesta trajektem je Putgarden - Rödby - prejezd trva asi 45 min a jezdi pres den kazde pul hodiny. www.scandlines.com No a pak suchou nohou pres most z Kodane do Malmö - most tam stoji porad a nejede.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!