Hasvik, NO
temperature icon 10°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 20°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

[citace]husky19 napsal:

Někdy jezdíme i Kiel - Oslo. Je to sice dražší a potřebuješ více času, ale naprostá pohoda . Dá se jet i z Rostocku do Gedseru a přes most v Öresundu. Těch možností je fakt hodně.

[/citace]

Souhlasím, že Kiel - Oslo je fakt nejlepší. Ale je to trošku o penězích.

:-P:-P:-P:-P:-P:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-)

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

husky19 napsal:

Někdy jezdíme i Kiel - Oslo. Je to sice dražší a potřebuješ více času, ale naprostá pohoda . Dá se jet i z Rostocku do Gedseru a přes most v Öresundu. Těch možností je fakt hodně.

Souhlasím, že Kiel - Oslo je fakt nejlepší. Ale je to trošku o penězích.

Pravda, Došky, ale ta pohoda. 8-)8-)8-)8-)

Odpoledne vítězný doutník na palubě, večer pivko, potom pohodlná noc v peřinách, ráno snídaně v Grand bufetu a najednou je 10 hodin a jsme v Oslu. Pak už zbývá jen nějakých 600 km a jsme na Hitře. 8-)8-)

No to máš pravdu. Já jsem si tu pohodu již také okusil, Po letadlu je to ten nejlepší spoj. 8-)8-)8-)8-)8-) Ještě si zapomněl na Night club.

Opět pravda, na ten jsem zapomněl;-) I kabaret je skvělý.

Ale ta cena je také hodně variabilní. Pro 4 lidi s autem do 5 metrů délky a 2 metrů výšky začíná na 150,-- EUR a končí někde na 580,-- EUR. Nikdy jsem nepochopil tak velký rozptyl ceny.

Jo tak tomu taky moc nerozumím. Ale bufet na Color Fantasy je nepřekonatelnej. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

[citace]WOHANKA-TEAM napsal:

Jo tak tomu taky moc nerozumím. Ale bufet na Color Fantasy je nepřekonatelnej. [/citace]

Opět naprostá pravda!! Máme naprosto stejný názor. V Prušánkách si budeme muset dát panáka pravé moravské slivovičky! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Souhlasím. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

To my jezdíme Fred.havn(Dánsko)-Oslo:-)taky supr8-) vychrápeš se,napojíš,napapáš atd.krásnej voraz:-Pa na Bakkanu jseš coby dup8-)8-)

Jo jo, to je taky fajn řešení. :-P:-P:-P:-P

[citace]respi napsal:

To my jezdíme Fred.havn(Dánsko)-Oslotaky supr vychrápeš se,napojíš,napapáš atd.krásnej voraza na Bakkanu jseš coby dup[/citace]

Taky dobré, někdy jsme ho využili na cestu zpět. Nevýhoda je, že z Frederikshavnu je to domu dál než z Kielu. Ale pohoda taky maximální8-)8-);-);-):-):-):-D:-D

Pravda je ta, že do Frederikshavnu je to zhruba o 500 km dál než do Kielu.

Před mnoha a mnoha lety jezdila tuto trať Oslo - Frederikshavn ještě společnost ColorLine. Myslím, že to byla loď Color Festival. Měla uprostřed obrovský taneční sál a po okrajích stoly. Zajímavá byla tím, že polovina sálu byla kuřáci a polovina nekuřáci. A vítězný doutník tam moc chutnal:-D:-D:-D.

ColorLine jezdil i Hirtshals - Stavanger (dnes pouze FjordLine) lodí Princess Ranhield.

Někdy si připadám jako velký pamětník a přitom dvacítku návštěv Norska završím snad až příští rok:-?:-?

[citace]husky19 napsal:

Před mnoha a mnoha lety jezdila tuto trať Oslo - Frederikshavn ještě společnost ColorLine. Myslím, že to byla loď Color Festival. Měla uprostřed obrovský taneční sál a po okrajích stoly. Zajímavá byla tím, že polovina sálu byla kuřáci a polovina nekuřáci. A vítězný doutník tam moc chutnal.

ColorLine jezdil i Hirtshals - Stavanger (dnes pouze FjordLine) lodí Princess Ranhield.

Někdy si připadám jako velký pamětník a přitom dvacítku návštěv Norska završím snad až příští rok[/citace]

S Color Festivalem z Frederikshavnu jsem jel taky. To byla taky moc fajn loď. :-P:-P:-P:-P:-P

Došky

Asi už toho, Došky, dost pamatujeme. :-|:-|:-|:-|:-|

No co naděláš. Někdy se však cítím na 18, i na méně.:-D:-D:-D:-D:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.