Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 1,588)
  • Autor
    dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

2 Kim – aby reč nestála – 9 min . do konca – 2:5 ruský medved nás drtí. Za vaše fandení dík , za to vám budum fandiť až budete v Norsku .

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Všichni to určitě znáte,ale chci podat aj takové info ze Soroya v tomto stylu…8-)8-)8-)

Video sem stáhnul kluci…:-(:-(

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

sroubek282 napsal:

Všichni to určitě znáte,ale chci podat aj takové info ze Soroya v tomto stylu…

Ahoj šroubku, jak si přehraju toto video? jENDA

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)
    Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)
    Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Nějaká naše videa, sem línej to sestřihat do jednoho, tak alespoň něco..:-D 😯

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

honzak napsal: sroubek282 napsal:

Ahoj,nepřehraješ,začli mě strašit meilama s autorskýma právama,tak sem to bloknul…stáhnul sem k tomu písničku a bylo to…:-?:-?:-?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

šroubku, šroubku…

že ty jsi ten mail četl jen letmo…

Vsadím se s Tebou o co chceš, že tam bylo pouze upozornění, že ve videu je použita hudba na kterou má někdo autorská práva, ale že to nebrání veřejné produkci.

Něco takového :

” Vaše video XXXX může zahrnovat nějaký obsah, který je vlastněn nebo licencován vlastníkem WMG, je ale stále dostupné na YouTube. V některých případech se u něj mohou zobrazovat reklamy..

Tento nárok nevede k penalizaci stavu vašeho účtu. Navštivte svou stránku Oznámení o porušení autorských práv , kde naleznete další podrobnosti o zásadách uplatněných na vaše video.

S pozdravem

– Tým YouTube “

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

MifakM napsal: šroubku, šroubku…

že ty jsi ten mail četl jen letmo…

Vsadím se s Tebou o co chceš, že tam bylo pouze upozornění, že ve videu je použita hudba na kterou má někdo autorská práva, ale že to nebrání veřejné produkci.

Něco takového :

” Vaše video XXXX může zahrnovat nějaký obsah, který je vlastněn nebo licencován vlastníkem WMG, je ale stále dostupné na YouTube. V některých případech se u něj mohou zobrazovat reklamy..

Tento nárok nevede k penalizaci stavu vašeho účtu. Navštivte svou stránku Oznámení o porušení autorských práv , kde naleznete další podrobnosti o zásadách uplatněných na vaše video.

S pozdravem

– Tým YouTube “

Jojo,to je přesně ono…četl sem to ráno kolem čtvrté,tak sem udělal klik a bylo…

Já sa nebudu s nikým dohadovat…

Byla tam písnička od Bon Jovi..;-)

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

sroubek282 napsal:

honzak napsal: sroubek282 napsal:

Ahoj,nepřehraješ,začli mě strašit meilama s autorskýma právama,tak sem to bloknul…stáhnul sem k tomu písničku a bylo to…

To je hrozná doba všichni chtějí jenom prachy jako by neměli ty buzeranti dost.

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

A co kdyby jsi se s Bon JOVIM zkusil domluvit…

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Zajímaly by mne informace o mořských proudech. Je naprosto jasné, že vliv mořských proudů má obrovský vliv na výskyt ryb. Podle mořského dna jen těžko odhadnu kudy proud při přílivu a odlivu prochází. Používám svou navigaci GPSMAP_620 od Garminu, kde se dají nějakým způsobem proudy nastavit. Já to ale neumím. Pokud se podívám na nejbližší stanici ohledně přílivu a odlivu (např. Trondheim) dostanu přesné informace. Pokud se snažím nastavit proudy – nic.

Může mi někdo chytřejší poradit? 😐

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Přátelé,kamarádi….

Vzhledem k opravě mého počítače, sem ztratil meilové adresy od někerých z vás tady,prosím pošlete mi do SZ adresy,které sem měl…

Díííky…

sorga
    Člen
    (8 odpovědí)

Mohl by mi někdo říct jak je to s mořskými proudy a jejich značením na mapách? Jsou nějaké mapy kde by se toto uvádělo?

Dík Sorga

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 706. až 720. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...