Hasvik, NO
temperature icon -6°C
občasné mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

2 Kim - aby reč nestála - 9 min . do konca - 2:5 ruský medved nás drtí. Za vaše fandení dík , za to vám budum fandiť až budete v Norsku .

Všichni to určitě znáte,ale chci podat aj takové info ze Soroya v tomto stylu...8-)8-)8-)

Video sem stáhnul kluci...:-(:-(

[citace]sroubek282 napsal:

Všichni to určitě znáte,ale chci podat aj takové info ze Soroya v tomto stylu...[/citace]

Ahoj šroubku, jak si přehraju toto video? jENDA

Nějaká naše videa, sem línej to sestřihat do jednoho, tak alespoň něco..:-D 8-O

[citace]honzak napsal: sroubek282 napsal:

Všichni to určitě znáte,ale chci podat aj takové info ze Soroya v tomto stylu...

Ahoj šroubku, jak si přehraju toto video? jENDA[/citace]

Ahoj,nepřehraješ,začli mě strašit meilama s autorskýma právama,tak sem to bloknul...stáhnul sem k tomu písničku a bylo to...:-?:-?:-?

šroubku, šroubku...

že ty jsi ten mail četl jen letmo...

Vsadím se s Tebou o co chceš, že tam bylo pouze upozornění, že ve videu je použita hudba na kterou má někdo autorská práva, ale že to nebrání veřejné produkci.

Něco takového :

" Vaše video XXXX může zahrnovat nějaký obsah, který je vlastněn nebo licencován vlastníkem WMG, je ale stále dostupné na YouTube. V některých případech se u něj mohou zobrazovat reklamy..

Tento nárok nevede k penalizaci stavu vašeho účtu. Navštivte svou stránku Oznámení o porušení autorských práv , kde naleznete další podrobnosti o zásadách uplatněných na vaše video.

S pozdravem

– Tým YouTube "

[citace]MifakM napsal: šroubku, šroubku...

že ty jsi ten mail četl jen letmo...

Vsadím se s Tebou o co chceš, že tam bylo pouze upozornění, že ve videu je použita hudba na kterou má někdo autorská práva, ale že to nebrání veřejné produkci.

Něco takového :

" Vaše video XXXX může zahrnovat nějaký obsah, který je vlastněn nebo licencován vlastníkem WMG, je ale stále dostupné na YouTube. V některých případech se u něj mohou zobrazovat reklamy..

Tento nárok nevede k penalizaci stavu vašeho účtu. Navštivte svou stránku Oznámení o porušení autorských práv , kde naleznete další podrobnosti o zásadách uplatněných na vaše video.

S pozdravem

– Tým YouTube "[/citace]

Jojo,to je přesně ono...četl sem to ráno kolem čtvrté,tak sem udělal klik a bylo...

Já sa nebudu s nikým dohadovat...

Byla tam písnička od Bon Jovi..;-)

[citace]sroubek282 napsal:

honzak napsal: sroubek282 napsal:

Všichni to určitě znáte,ale chci podat aj takové info ze Soroya v tomto stylu...

Ahoj šroubku, jak si přehraju toto video? jENDA

Ahoj,nepřehraješ,začli mě strašit meilama s autorskýma právama,tak sem to bloknul...stáhnul sem k tomu písničku a bylo to...[/citace] To je hrozná doba všichni chtějí jenom prachy jako by neměli ty buzeranti dost.

A co kdyby jsi se s Bon JOVIM zkusil domluvit...

Zajímaly by mne informace o mořských proudech. Je naprosto jasné, že vliv mořských proudů má obrovský vliv na výskyt ryb. Podle mořského dna jen těžko odhadnu kudy proud při přílivu a odlivu prochází. Používám svou navigaci GPSMAP_620 od Garminu, kde se dají nějakým způsobem proudy nastavit. Já to ale neumím. Pokud se podívám na nejbližší stanici ohledně přílivu a odlivu (např. Trondheim) dostanu přesné informace. Pokud se snažím nastavit proudy - nic.

Může mi někdo chytřejší poradit? :-|

Přátelé,kamarádi....

Vzhledem k opravě mého počítače, sem ztratil meilové adresy od někerých z vás tady,prosím pošlete mi do SZ adresy,které sem měl...

Díííky...

Mohl by mi někdo říct jak je to s mořskými proudy a jejich značením na mapách? Jsou nějaké mapy kde by se toto uvádělo?

Dík Sorga

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!