Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Pánové zapůjčím Garmin GPSmap 620 s nejnovějšíma mořskýma mapama středního norska BlueChart g2 Vision.Více na SZ.Ostrava a okolí.
Odpovědět
Tak zitra kdo mate cas v 10hod v makru na cernaku porcuji halibuta 225kg
Odpovědět
[citace]treska008 napsal: [/citace]Je to jako když ho vzal lodní šroub.
Odpovědět
[citace]treska008 napsal: [/citace]Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.:-P
Odpovědět
[citace]Jindrich Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.[/citace]
Admin, pls smáznout...
Odpovědět
[citace]Jindrich Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.[/citace]
Přikurtnoval by jsi ho k lodi ve vodě a dotáhnul k molu vedle lodi ... prosté ne? ;-)
Odpovědět
[citace]MifakM napsal: Jindrich Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.
Přikurtnoval by jsi ho k lodi ve vodě a dotáhnul k molu vedle lodi ... prosté ne? [/citace]Velmi prosté.
Odpovědět
Pro ty co jsou v Norsku a nesledují dění u nás.
Odpovědět
Nechci sem moc tahat politiku, ale tohle mne opravdu pobavilo
Odpovědět
Stopro vím, že se tady někde probírala otázka vysílaček - frekvence, výkony, dosahy......ale samozřejmě to nemůžu najít....:-E
Místní vyhledávač je holt můj nepřítel...:-D - díky za navedení k tématu vysílačky....;-)
Odpovědět
Jako od Hemingveje! ;-) Stařec a moře,po cestě do přístavu by Ti ho vokusovaly různý potvory:-P a zbyl jenom skelet8-)8-O ha ha..
Odpovědět
Je tu podezřelé ticho ohledně semifinále se Slovenskem. Už jsem to překonal a budeme Slovensku fandit. Myslím, že mi to pak v Norsku přinese štěstí.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...