Hasvik, NO
temperature icon -6°C
občasné mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Pánové zapůjčím Garmin GPSmap 620 s nejnovějšíma mořskýma mapama středního norska BlueChart g2 Vision.Více na SZ.Ostrava a okolí.

Tak zitra kdo mate cas v 10hod v makru na cernaku porcuji halibuta 225kg

Tady je foto

[citace]treska008 napsal: [/citace]Je to jako když ho vzal lodní šroub.

[citace]treska008 napsal: [/citace]Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.:-P

[citace]Jindrich Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.[/citace]

Admin, pls smáznout...

[citace]Jindrich Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.[/citace]

Přikurtnoval by jsi ho k lodi ve vodě a dotáhnul k molu vedle lodi ... prosté ne? ;-)

[citace]MifakM napsal: Jindrich Kus to tedy je ani si nedovedu představit jak bych tuto váhu dostával do lodě.

Přikurtnoval by jsi ho k lodi ve vodě a dotáhnul k molu vedle lodi ... prosté ne? [/citace]Velmi prosté.

Pro ty co jsou v Norsku a nesledují dění u nás.

NEBER ÚPLATKY

Nechci sem moc tahat politiku, ale tohle mne opravdu pobavilo

Stopro vím, že se tady někde probírala otázka vysílaček - frekvence, výkony, dosahy......ale samozřejmě to nemůžu najít....:-E

Místní vyhledávač je holt můj nepřítel...:-D - díky za navedení k tématu vysílačky....;-)

Jako od Hemingveje! ;-) Stařec a moře,po cestě do přístavu by Ti ho vokusovaly různý potvory:-P a zbyl jenom skelet8-)8-O ha ha..

Je tu podezřelé ticho ohledně semifinále se Slovenskem. Už jsem to překonal a budeme Slovensku fandit. Myslím, že mi to pak v Norsku přinese štěstí.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!