Hasvik, NO
temperature icon -4°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 3°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 27°C
polojasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

OBr: Tak balíček pře deseti minutami doručili, zase o dvě kila v báglu do Norska navíc :-D

O poště mi nemluv, před několika roky jsem posílal z Plzně kamarádovi do Prahy malý balíček. Podáno na poštu ve středu, výzva k vazvednutí další týden ve středu, při tom je to po dálnici hodina jízdy:-(

TO 007: Je to mazec, ale na pilkra by to ta nebylo;-)

a bylo by to i škoda....

S tou PPL je to zejména o řidičích, mám nějakou zkušenost i z druhé strany, firmy neberou od řidičů odpověď nestihnul jsem, systém vyžaduje informaci, takže nejjednodušší je pro něj pípnout tam nezastižen, obzvlášť když je řidič na tom území čerstvě zastupující a hledání adres mu žere větší množství času. Mám zkušenost od jiné firmy (která tenkrát jela systémem každej řidič svůj rajon) že když ten v rajonu domácí ohlásil dovolenou šéf depa věděl že potřebuje 3 řidiče se třemi auty aby ho zvládli zastoupit tak aby se vše stihlo, když je neměl problém byl na světě.

[citace]northwolf napsal: S tou PPL je to zejména o řidičích, mám nějakou zkušenost i z druhé strany, firmy neberou od řidičů odpověď nestihnul jsem, systém vyžaduje informaci, takže nejjednodušší je pro něj pípnout tam nezastižen, obzvlášť když je řidič na tom území čerstvě zastupující a hledání adres mu žere větší množství času. Mám zkušenost od jiné firmy (která tenkrát jela systémem každej řidič svůj rajon) že když ten v rajonu domácí ohlásil dovolenou šéf depa věděl že potřebuje 3 řidiče se třemi auty aby ho zvládli zastoupit tak aby se vše stihlo, když je neměl problém byl na světě.[/citace]

No jo, myslel jsem si, že to asi tak nějak bylo.

[citace]VenaS. napsal:

OBr: Tak balíček pře deseti minutami doručili, zase o dvě kila v báglu do Norska navíc

O poště mi nemluv, před několika roky jsem posílal z Plzně kamarádovi do Prahy malý balíček. Podáno na poštu ve středu, výzva k vazvednutí další týden ve středu, při tom je to po dálnici hodina jízdy[/citace]

To už by se Ti ale s poštou stát nemělo. Mají přeci na autech "dnes podáte, zítra dodáme" :-P

Dnes podáte, zítra dodáme platí pouze u balíků do ruky, nebo na poštu.

Dříve to byl Obchodní balík.

Letos 2012 jsem poslal 395 balíků. Jen 2 nebyly doručeny následující den.

U normálních balíků je dodací lhůta 5 dní.

Já také zatím nemám s poštou špatnou zkušenost. Nedávno jsem si přes net objednal a balík byl za dva dny doma.

Tak pustím si tohle Norské rádio online a jdu si pročíst diskuzi rybolovnorsko :-) Online Norské radio

Prolém skutečně není asi v PPL, ale i dle mých zkušeností jsou na vině řidiči. Buď si neví rady, nebo spěchaj za maminou. Měl jsem objednanou rybařinu. Ráno v 7,00 telefon řidič PPL. Přijedu mezi 12-13,00. Ani náhodou! S mobilem v kapse jsem byl k nedostižení. Po urgenci, času a nákladech s tím spjatých byla asi po dalším týdnu zásilka doručena. SOUHLAS s northwolf.

Byl jsem se dneska nadýchat aspoň trochu vlhkého vzduchu (i když sladkovodního :-( )a zviditelnit trochu mořský rybolov...:-P

Rybářské závody na Hrabini v Českém Těšíně, přátelský pokec narychlo se Salmonem...(jako člen dozorčí rady neměl moc času)...:-D

pro šroubka a doškyho - triko se opravdu vydařilo, sklidilo dost pozornosti...;-)

edit - tahle fotka se mi nějak nedaří upravit - je velká a rozmazaná...:-(

Pro kolegy v Norsku - u nás teď rybky taky nejdou, vezírky zůstaly převážně schované...:-|

Mám dotaz zkoušel už někdo z vás na trajektu WI-FI a jestli funguje dík:-?:-?

Trajekt Rostock-Trelleborg WiFi funduje, odzkoušeno.

[citace]pavel.v napsal:

Trajekt Rostock-Trelleborg WiFi funduje, odzkoušeno.

[/citace]

Dík asi to bude fungovat na všech;-);-)

Rostock - Gedser letos v dubnu nefunkční

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Od rána máme uloveno 5 krásných...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....