Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,588)
  • Autor
    Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

OBr: Tak balíček pře deseti minutami doručili, zase o dvě kila v báglu do Norska navíc 😀

O poště mi nemluv, před několika roky jsem posílal z Plzně kamarádovi do Prahy malý balíček. Podáno na poštu ve středu, výzva k vazvednutí další týden ve středu, při tom je to po dálnici hodina jízdy:-(

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

TO 007: Je to mazec, ale na pilkra by to ta nebylo;-)

a bylo by to i škoda….

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

S tou PPL je to zejména o řidičích, mám nějakou zkušenost i z druhé strany, firmy neberou od řidičů odpověď nestihnul jsem, systém vyžaduje informaci, takže nejjednodušší je pro něj pípnout tam nezastižen, obzvlášť když je řidič na tom území čerstvě zastupující a hledání adres mu žere větší množství času. Mám zkušenost od jiné firmy (která tenkrát jela systémem každej řidič svůj rajon) že když ten v rajonu domácí ohlásil dovolenou šéf depa věděl že potřebuje 3 řidiče se třemi auty aby ho zvládli zastoupit tak aby se vše stihlo, když je neměl problém byl na světě.

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

northwolf napsal: S tou PPL je to zejména o řidičích, mám nějakou zkušenost i z druhé strany, firmy neberou od řidičů odpověď nestihnul jsem, systém vyžaduje informaci, takže nejjednodušší je pro něj pípnout tam nezastižen, obzvlášť když je řidič na tom území čerstvě zastupující a hledání adres mu žere větší množství času. Mám zkušenost od jiné firmy (která tenkrát jela systémem každej řidič svůj rajon) že když ten v rajonu domácí ohlásil dovolenou šéf depa věděl že potřebuje 3 řidiče se třemi auty aby ho zvládli zastoupit tak aby se vše stihlo, když je neměl problém byl na světě.

No jo, myslel jsem si, že to asi tak nějak bylo.

Dan666
    Účastník
    (128 odpovědí)

VenaS. napsal:

OBr: Tak balíček pře deseti minutami doručili, zase o dvě kila v báglu do Norska navíc

O poště mi nemluv, před několika roky jsem posílal z Plzně kamarádovi do Prahy malý balíček. Podáno na poštu ve středu, výzva k vazvednutí další týden ve středu, při tom je to po dálnici hodina jízdy

To už by se Ti ale s poštou stát nemělo. Mají přeci na autech “dnes podáte, zítra dodáme” 😛

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Dnes podáte, zítra dodáme platí pouze u balíků do ruky, nebo na poštu.

Dříve to byl Obchodní balík.

Letos 2012 jsem poslal 395 balíků. Jen 2 nebyly doručeny následující den.

U normálních balíků je dodací lhůta 5 dní.

Dan666
    Účastník
    (128 odpovědí)

Já také zatím nemám s poštou špatnou zkušenost. Nedávno jsem si přes net objednal a balík byl za dva dny doma.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Tak pustím si tohle Norské rádio online a jdu si pročíst diskuzi rybolovnorsko 🙂 Online Norské radio

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Prolém skutečně není asi v PPL, ale i dle mých zkušeností jsou na vině řidiči. Buď si neví rady, nebo spěchaj za maminou. Měl jsem objednanou rybařinu. Ráno v 7,00 telefon řidič PPL. Přijedu mezi 12-13,00. Ani náhodou! S mobilem v kapse jsem byl k nedostižení. Po urgenci, času a nákladech s tím spjatých byla asi po dalším týdnu zásilka doručena. SOUHLAS s northwolf.

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

Byl jsem se dneska nadýchat aspoň trochu vlhkého vzduchu (i když sladkovodního 🙁 )a zviditelnit trochu mořský rybolov…:-P

Rybářské závody na Hrabini v Českém Těšíně, přátelský pokec narychlo se Salmonem…(jako člen dozorčí rady neměl moc času)…:-D

JIMMI
    Účastník
    (531 odpovědí)

pro šroubka a doškyho – triko se opravdu vydařilo, sklidilo dost pozornosti…;-)

edit – tahle fotka se mi nějak nedaří upravit – je velká a rozmazaná…:-(

Pro kolegy v Norsku – u nás teď rybky taky nejdou, vezírky zůstaly převážně schované…:-|

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Mám dotaz zkoušel už někdo z vás na trajektu WI-FI a jestli funguje dík:-?:-?

pavel.v
    Účastník
    (137 odpovědí)

Trajekt Rostock-Trelleborg WiFi funduje, odzkoušeno.

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

pavel.v napsal:

Trajekt Rostock-Trelleborg WiFi funduje, odzkoušeno.

Dík asi to bude fungovat na všech;-);-)

masar
    Účastník
    (83 odpovědí)

Rostock – Gedser letos v dubnu nefunkční

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 676. až 690. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...