Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 1,588)
  • Autor
    007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Step napsal:

To Naki a MifakM: Už jsem myslel, že to nerozdejcháte. Takové ticho tu nepamatuju.

Byl to moc pěknej a napínavej hokej, spousta gólů, nemáte se za co stydět. Tak za rok!

Teď nás zase čeká na Bakkanu MS, to nevím jak to zkombinujem Vlajku ale vezem.

Stepe, za nic se stydět nemusíme.

1. To nikdo od začátku sezóny nečekal.

2. V některých termínech jsme byly skoro na sestupu.

3. Rekord v odehraných zápasech. ( PLAY OFF )

4. Množství zraněných hráčů , byl fatální výsledek.

5. Fan klub KOMETY a návštěvnost jednotlivých utkání v průběhu celé sezóny je nadprůměrný. ( škoda že nám zbourali stadion za Lužánkama )

Hrál jsem tam 12 let. Tenkrát ještě za ZETOR.

6. Jediné co musím vytknout, tak byly zbytečné a hlavně nepřiměřené fauly. ( to je ostuda. to ke sportu nepatří )

7. Bylo vidět, že oba týmy toho mají dost.

8. Vyhrál ten lepší. Tak to je ve všem. Tak to má být.

9. I když jsem Komeťák, balopřeji Pardubicím. Měli lehkého soupeře, který měl výbornou oporu v hledišti.

kim
    Účastník
    (1879 odpovědí)

Pěkné a zajímavé finále. Obě mužstva do toho dala vše. Je nepochybné, že Venera to s mužtvem umí. To měl některé klíčové hráče zraněné.Potvrdil mi to i můj kolega, který v hokejovém dění působí. Asi by měl být vyhlášen trenérem roku.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Velká gratulace Pardubicím, velká poklona Brnu. I to druhé místo a odvedené výkony, jakož i fanoušci, zasluhují velkou poklonu 🙂 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)
    honza dufek
    Účastník
    (1494 odpovědí)

…sláva vítězům, čest poražencům…

klakson
    Člen
    (42 odpovědí)

Pardubice jsou prostě nejlepší. Letos jim to vyšlo. Velká gratulace. 😛

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to Jedla:

zde je odkaz,kde Tě budu čekat zítra ráno v 08:30 a předám Ti tam tu bednu.Vyjíždím ze Spálova pro čtyřkolku v 07:45 a měl,bych tam být + – v ten čas…

odkaz

Zdeněk Kindel
    Člen
    (47 odpovědí)

Radyn napsal:

zajic2601 napsal: Je mi líto Zdendy Venery. Snáma taky pouze druhý ……………

S Varama ten titul vyhrál s Brnem bohužel už ne.ale boj

Radyn napsal:

zajic2601 napsal: Je mi líto Zdendy Venery. Snáma taky pouze druhý ……………

S Varama ten titul vyhrál s Brnem bohužel už ne.ale bojovaly statečně.

S Varama byl druhej ve 2008….

Titul Vary získaly o rok později s Palečkem…..

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Pafka napsal:

Norské věznice: za trest nebo za odměnu?

http://www.lidovky.cz/norske-veznice-za-trest-nebo-za-odmenu-dho-/ln_zahranici.asp?c=A120420_104826_ln_zahranici_jv

Taky jsem tohle celkem nechápal. Ale když si o tom celém člověk přečte víc informací, tak pochopí.

Především delikventi nejsou ve vězení za trest. Prostě jsou tam proto aby byla společnost před nimi chráněna. Jejich náprava má probíhat v takovém prostředí aby se po době jejich vyloučení ze společnosti mohli bez problémů vrátit zpět do společenského života. Nesmějí ve vězení strádat.To znamená, že mají mít přístup ke všemu tomu co má každý člověk. Aby po výkonu trestu neměli problém opět normálně žít. Tohle myšlení a přístup je proto, aby se lidé, kteří byli ve vězení se do vězení nevraceli. Nebudu spekulovat proč, ale u nás je tomu naopak. Procento těch co se do vězení opět dotanou je oproti Norsku obrovské.

Je mi jasné, že u nás tohle neni možné, protože polovina našeho národa by chtěl žít ve vězení!!

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

S Varama byl druhej ve 2008….

Titul Vary získaly o rok později s Palečkem….. [/citace]

Jo jo máš recht.já měl za to že tam 2009 ještě byl a on se vrátil sem k nám do zlína a zase mu to uteklo.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Tento odkaz mi poslal KIM a nedalo mi to se o něho nepodělit.

je to krása

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Klobouk dolů, krása.

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

Ti to ale umí [yt=nA3LtXnNIto&feature=yt]nA3LtXnNIto&feature[/yt]

Václav Sochor
    Účastník
    (224 odpovědí)

Moc krásná videa.

jaké máte zkušenosti s doručováním od PPL? Mě v pátek vytočili opravdu hodně a dnešek to dorazil. Objednal jsem si od Michala pár věcí. Zásilka dorazila do Plzně, ve čvtrtek mi ji měli doručit. Při odesílání zásilky došlo k menšímu nedorozumnění, které Michal Simčo po telefonátu bryskně vyřešil způsobem, za který mu musím složit poklonu. Než se vše vytelefonovalo, doručovatelé odjeli a zásilka měla být doručena v pátek. V pátek ráno mi došla na mobil zpráva, že zásilka bude ten den doručena. Musím podotknout, že jsem si ji nechal doručit na adresu zaměstnání v Plzni. Do 15 hod se nikdo neobjevil, číslo, na kterém jsem se domlouval ve čtvrtek, hlásilo neustále že je obsazeno. Když jsem vybíhal z baráku, abych stačil vlak, projelo auto PPL okolo. Kolegyně, které jsem nechal peníze na zásilku pak hlásila, že do 3/4 na 4 se také nikdo neozval. Dnes hned ráno jsem na stránkách PPL zjistil, že zásilka nebyla v pátek doručena pro nezastižení adresáta. To už mě nažhavilo do běla. Zavolal jsem na ústřednu PPL, kde mi bylo po zjištění zásilky sděleno, že jsem nebyl v půl třetí zastižen.

To už jsem byl na tu slečnu, která v tom byla naprosto nevině, opravdu dost nepříjemný. Po půl hodině mi zavolala, že by zásilka měla být doručena dnes. Tak jsem na to hodně zvědavý.

Ondra Brichta
    Účastník
    (110 odpovědí)

přes PPL mi kolegové z Olomouce posílali do Plzně víno (jako křehké, pečlivě zabalené)… ani jednou ze tří pokusů nedorazilo vcelku, takže jsme si to předali osobně po půl roce. Jinak Geis, GLS, DPD mi pravidelně doručují totožným způsobem se spožděním. Na adrese jsem 24h, ale v track-trace je vždy uvedeno – nedoručeno kvůli nezastižení. Chápu že maj fofr, ale pak ať nepíšou, že se ten den bude doručovat. PPL občas taky mlží o droučení..takže díky tomu, že to mám poštu 200m, nechávám posílat přes poštu. Sice to dorazí všelijak, ale nemusím se nahánět s poslíčkama.

Mimochodem, čerstvá zkušenost z minulého týdne – v pondělí odeslán balíček z Hradce(česká pošta) a z Košic(intime), váha oba cca 5-10kg. Z košic byl doma ve středu, z Hradce ve čtvrtek 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 661. až 675. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...