Hasvik, NO
temperature icon -6°C
občasné mrholení
Trondheim, NO
temperature icon 2°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
skoro jasno

Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)

Odpovědět

Pááárdubicééééé:-D:-D:-D:-D:-D

Tak jsem právě objednal u Polferries trajekt Gdaňsk-Nynasham (dodávka+4 osoby)s 4-lůžkovou kabinou, v hlavní sezoně (26.6. tam a v sobotu 7.7. zpět) za 392 EUR, což je skoro o 2 tisíce Kč levnější než stejný trajekt před 2-3 roky a mimo hlavní sezonu. A pak že se vše zdražuje.:-D:-D:-D

Nynasham - Oksfjord již jen 1675 km.

...pěkně včera Pardubky v Šalingradu...!!!!!! Páááááárdubicééé..!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zítra to kometa dáááááá

to Jedla:v sobotu v 08:30 budu v Opavě v servisu na Krnovské ulici,stav se tam pro tu bednu na ryby,dovezu Ti ju tam a nemusíš jezdit do Spálova.Jedu si tam pro čtyřkolku,už má transplantované orgány a srdce ji opět buší...8-)8-)8-)8-)8-)

Pani Janko,

zajímalo by mě, jak Norové tráví volný čas. Koníčky, hospody atd?

Co běžně dělají Norové po práci ve všední dny? Co o víkendech a co o dovolených?

Je na ostrove Soroy nejaká webkamera ???????

2 Vlkous

Je otázkou, zda myslíš celká města a nebo lokality, kam jezdíme na ryby ... V městech se to asi moc neliší od nás, ale na venkově hospodám moc nedají, protože tam prakticky nejsou. O víkendech zpravidla pořádají jednotlivé rodiny "kulturní" párty, na které se vzájemně zvou a kde je to spíše o jídle a pokecu, než o pití. Na druhou stranu dost Norů i pálí (nevím jestli z brambot, protože ovocné stromy jsme vždy viděli spíše obalené, než sklizené). Na tu jejich pálenku jsme byli místnimi dokonce i pozvání a do dneška vidíme :-) Možná o trochu hůře, ale to může být i věkem :-) Jelikož do pálenky byla přidána nějaká citronová esence, nedalo se poznat, z čeho byla :-)

Kometa poněkud pohasíná, ale to je dobře. Dynamoooo !!! Mistři !!! :-D:-D:-D:-D

[citace]uncos napsal:

zítra to kometa dáááááá

[/citace]

Nesouhlasím :-D

Je mi líto Zdendy Venery. Snáma taky pouze druhý ...............

škoda nás komeťáků, gratuluji Pardubicím k titulu,snad jsme si to všichni užili. A teď hurá do Norska.

to Step a Honza Dufek: snad Vám to příští rok vrátíme,užívejte si oslav.

Naki

Gratuluji Kometě k neskutečnému a fantastickému druhému místu. Co dokázali během této sezony je obdivuhodné a zasluhuje jen nejhlubší poklonu.

Pardubice nebyly o moc lepší, ale i ten kousíček bohužel stačil. Více sil v nižším počtu utkání se prostě projevil a Pardubice toho dokázali mistrovsky využít. I v tom je vidět větší zkušenost. Takže také klobouk dolu a gratuluji.

[citace]zajic2601 napsal: Je mi líto Zdendy Venery. Snáma taky pouze druhý ...............[/citace]

S Varama ten titul vyhrál s Brnem bohužel už ne.ale bojovaly statečně.

To Naki a MifakM: Už jsem myslel, že to nerozdejcháte. Takové ticho tu nepamatuju.

Byl to moc pěknej a napínavej hokej, spousta gólů, nemáte se za co stydět. Tak za rok!

Teď nás zase čeká na Bakkanu MS, to nevím jak to zkombinujem:-D:-D Vlajku ale vezem.:-D:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!