Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
to dedek
Na kolik vás to vyjde do Aure?? Jestli se teda můžu zeptat?? Také jsem o tom přemýšlel, ale nakonec zase vyhrála Hitra..:-)
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
to dedek
Na kolik vás to vyjde do Aure?? Jestli se teda můžu zeptat?? Také jsem o tom přemýšlel, ale nakonec zase vyhrála Hitra..[/citace]
Tak letos nám To vychází na 16000kč ze vším Všudy ale nepočítam ten pronájem kutru tam pojede kdo bude chtít a ten vyjde na 3000norú.Podle poslední informace by ta lod měla vypadat takto: :-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Dedek napsal: kliknis napsal:
to dedek
Na kolik vás to vyjde do Aure?? Jestli se teda můžu zeptat?? Také jsem o tom přemýšlel, ale nakonec zase vyhrála Hitra..
Tak letos nám To vychází na 16000kč ze vším Všudy ale nepočítam ten pronájem kutru tam pojede kdo bude chtít a ten vyjde na 3000norú.Podle poslední informace by ta lod měla vypadat takto: [/citace]
Tak to je slušný, samozřejmě kutr je trochu nadstandart, ten se nepočítá:-) Lodička moc pěkná, to by se mi taky líbilo..;-)
Odpovědět
Nezkoušeli jste teď někdy otevřít mapy na gislink.no?Mě se tam vůbec neukáže mapa.Nevíte co s tím?
Odpovědět
[citace]mara45 napsal: Nezkoušeli jste teď někdy otevřít mapy na gislink.no?Mě se tam vůbec neukáže mapa.Nevíte co s tím?[/citace]
Asi před hoďkou mi to šlo normálně.8-O
Odpovědět
Třeba něco dělám špatně,ještě to zkusím když ti to fungovalo.
Odpovědět
to mara45
Teďka jsem to zkoušel a funguje to, tak tam máš asi nějakou chybu:-|
Odpovědět
Jo piše mi to,že na stránce se vyskytla chyba a ta zeměkoule uprostřed se jen otáčí a nezobrazí se mi mapa.
Odpovědět
Tak to je opravdu divný, zkoušel jsem to znova a bez problémů vše funguje.:-?
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
Nezkoušeli jste teď někdy otevřít mapy na gislink.no?Mě se tam vůbec neukáže mapa.Nevíte co s tím?[/citace]
A) Nějaká chyba v prohlížeči (chybějící modul), nebo B) pomalé připojení, C) bezpečnostní zábrana v prohlížeči.
Add A)
Zaktualizovat prohlížeč, nebo použít jiný než standardně (Opera, FireFox, Google Chrome, IE...)
Add B)
Změřit si rychlost a porovnat s tím co "platíš"
Add C)
Zkusit jiný prohlížeč, nebo na tu chvilku vypnout FireWahl
Odpovědět
Jo dík zkusím to.Možná,že to nejde přes Explorer.Ale vždy mi to šlo.
Odpovědět
Ahoj všem co s chtěj účastnit naší soutěže . Při chytání z kůtru ,který má vyšší bort tak se může použít gaf ,ale pouze do huby a šetrně vylovit !!! . Na tohle jsem nepomyslel. Ale chytal jsem taky z kůtru a ryby se daly rukama vylovit8-)
Odpovědět
[citace]Vlkous napsal:
A co vylovovací smyčka - ta taky dosáhne poměrně daleko?[/citace]
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ na tu jsem ku..a zapomněl :-x:-x:-x Ta je samozejmě taky dovolená !!! Pardon zapomněl jsem na ni :-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...