Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 1,588)
  • Autor
    Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

to dedek

Na kolik vás to vyjde do Aure?? Jestli se teda můžu zeptat?? Také jsem o tom přemýšlel, ale nakonec zase vyhrála Hitra..:-)

dedek
    Člen
    (489 odpovědí)

kliknis napsal:

to dedek

Na kolik vás to vyjde do Aure?? Jestli se teda můžu zeptat?? Také jsem o tom přemýšlel, ale nakonec zase vyhrála Hitra..

Tak letos nám To vychází na 16000kč ze vším Všudy ale nepočítam ten pronájem kutru tam pojede kdo bude chtít a ten vyjde na 3000norú.Podle poslední informace by ta lod měla vypadat takto: :-D:-D:-D

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Dedek napsal: kliknis napsal:

to dedek

Na kolik vás to vyjde do Aure?? Jestli se teda můžu zeptat?? Také jsem o tom přemýšlel, ale nakonec zase vyhrála Hitra..

Tak letos nám To vychází na 16000kč ze vším Všudy ale nepočítam ten pronájem kutru tam pojede kdo bude chtít a ten vyjde na 3000norú.Podle poslední informace by ta lod měla vypadat takto:

Tak to je slušný, samozřejmě kutr je trochu nadstandart, ten se nepočítá:-) Lodička moc pěkná, to by se mi taky líbilo..;-)

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Nezkoušeli jste teď někdy otevřít mapy na gislink.no?Mě se tam vůbec neukáže mapa.Nevíte co s tím?

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

mara45 napsal: Nezkoušeli jste teď někdy otevřít mapy na gislink.no?Mě se tam vůbec neukáže mapa.Nevíte co s tím?

Asi před hoďkou mi to šlo normálně.8-O

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Třeba něco dělám špatně,ještě to zkusím když ti to fungovalo.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

to mara45

Teďka jsem to zkoušel a funguje to, tak tam máš asi nějakou chybu:-|

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Jo piše mi to,že na stránce se vyskytla chyba a ta zeměkoule uprostřed se jen otáčí a nezobrazí se mi mapa.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

Tak to je opravdu divný, zkoušel jsem to znova a bez problémů vše funguje.:-?

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

mara45 napsal:

Nezkoušeli jste teď někdy otevřít mapy na gislink.no?Mě se tam vůbec neukáže mapa.Nevíte co s tím?

A) Nějaká chyba v prohlížeči (chybějící modul), nebo B) pomalé připojení, C) bezpečnostní zábrana v prohlížeči.

Add A)

Zaktualizovat prohlížeč, nebo použít jiný než standardně (Opera, FireFox, Google Chrome, IE…)

Add B)

Změřit si rychlost a porovnat s tím co “platíš”

Add C)

Zkusit jiný prohlížeč, nebo na tu chvilku vypnout FireWahl

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Jo dík zkusím to.Možná,že to nejde přes Explorer.Ale vždy mi to šlo.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

Jo měl jsi pravdu,bylo to tím prohlížečem.Dík.Mára

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Ahoj všem co s chtěj účastnit naší soutěže . Při chytání z kůtru ,který má vyšší bort tak se může použít gaf ,ale pouze do huby a šetrně vylovit !!! . Na tohle jsem nepomyslel. Ale chytal jsem taky z kůtru a ryby se daly rukama vylovit8-)

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

A co vylovovací smyčka – ta taky dosáhne poměrně daleko?

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Vlkous napsal:

A co vylovovací smyčka – ta taky dosáhne poměrně daleko?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ na tu jsem ku..a zapomněl :-x:-x:-x Ta je samozejmě taky dovolená !!! Pardon zapomněl jsem na ni :-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 631. až 645. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(183)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...