Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
to 007krivanek
co sa tyka telefonovania najlacnejsia je asi lebara akcie na volanie do zahranicia maju len pausali a to sa asi neoplati ked tu clovek neni kazdy den.a aj to vecsina pausalou ma volanie zdarma len v skandinavii.pozeral som a najlacnejsie vychadza asi lebara a to je 0.99 nok do zahranicia.viz .link kde je celi cennik.A co sa tyka vysielaciek na lodiach pre turistou nie su pretoze pri pouziti musia byt vysielacky registrovane a kazda lod musi mat volaci znak ako aj ten kto vysielacku obsluhuje musi mat certifikat a musi dodrziavat radiovy poriadok a neblokovat nudz linku.aj ked myslim ze ak pouzije vysielacku v nudzi tak ho nikto nebude prudit.Kurz da sa zrobit aj u nas ale neviem ako je to s platnostou v no.pretoze napr.mam zakladny kurz vodcu plavidiel do 50 sto pa nie kazda krajina to uzna .ale spat k tym telefonom ak by si kupili partie co rybarcia spolu na tom istom mieste kartu lebara mohli by ju pouzit namiesto vysielacky kedze volanie z lebara na lebara je zadara.a popripade sa dohodnut z dalsimi skupinami ktore idu na to iste miesto ze by sa karty pouzivali dalej cim by nadobudacia cena nebola skoro ziadna teda zanedbatelna by bolo po probleme riesit vhf.ako aj zivotnost karty :-)
Odpovědět
inak asi to tu nepatri ale tak som rozmysla mi co zijeme v norsku mame asi taky deficit sladkovodnych ryb tym myslim tie charakteristicke pre nase krajiny ako Cesko a Slovensko ako mate deficit vi tych morskych ryb vela krat si spomeniem na vianoce ako by som si dal kapra a nie tresku ci lososa,kedze kaprarcina tu moc neni.co by clovek dal za kapa ti kokso.Len tak myslienka aby si clovek vazil aj toho co ma doma a nie len kapitalne ulovky z mora kedze nie kazdy naruzivi rybar si to moze dovolit vycestovat nech uz z akehokolvek dovodu a aj u nas sa daju lovit velke ryby.Ja len ze obcas sa mi zda ze zabudame odkial sme a ako sme zacinali :-)
Odpovědět
este ten link na lebara mi ho tam neskopcilo :http://lebara.no/mobil/priser/kontantkort
Odpovědět
Tak mi máme to štěstí, že žijeme doma v Čechách a na Slovensku a do Norska jezdíme na dovolené, kde si zarybaříme a pak se zase vrátíme domů. Věřím, že by bylo hodně těch, kteří by brali to štěstí být v Norsku trvale.
Přesto a nebo právě proto si nedokážu představit vánoce bez kapra. A samozřejmě nejen na vánoce.
Norsko je koníček, doma je doma:-)
Odpovědět
cau LEBARA podla mojich skusenosti, v strednom norsku, MA tento operator slabe pokritie siete . A volanie zadara spojenie je spoplatnene 0,89nok co je 2 minuty u ineho operatora a neviem ci sa da registrovat na turistu
Odpovědět
[citace]Dedek napsal:
To kikibut-sroubek282.
Stím vylovení ryby může být problém při chytání na kutru jak to řešit[/citace]
kikibut napsal:
Takže pravidla : 1. Rybu vylovit holou rukou nebo kleštěma
2. Rybu vyfotit,zvážit,změřit.
3. Pustit rybu. Ryba , která bude podseknutá za oko nebo jinak poškozená tak ,že by asi nepřežila se vzít může . Ale nebude se počítat.
4. Ryba čitě podseknutá (ocas,břicho,hlava) a bez škody ,která by nebránila k puštění ryby se nepočítá !!!!
Já mám objednanou na třikrád tu to lodičku a tam kleště asi nebudou stačit:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Dedek napsal:
Dedek napsal:
To kikibut-sroubek282.
Stím vylovení ryby může být problém při chytání na kutru jak to řešit
kikibut napsal:
3. Pustit rybu. Ryba , která bude podseknutá za oko nebo jinak poškozená tak ,že by asi nepřežila se vzít může . Ale nebude se počítat.
4. Ryba čitě podseknutá (ocas,břicho,hlava) a bez škody ,která by nebránila k puštění ryby se nepočítá !!!!
Já mám objednanou na třikrád tu to lodičku a tam kleště asi nebudou stačit[/citace]
Tak tady by mohla být udělena výjimka...;-);-);-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
Dedek napsal:
Dedek napsal:
To kikibut-sroubek282.
kikibut napsal:
Já mám objednanou na třikrád tu to lodičku a tam kleště asi nebudou stačit
Tak tady by mohla být udělena výjimka...[/citace]
Takže by se mohl použít gaf,ale to už té rybě ublížím a návrt do vody no nevím:-(:-(:-(
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal: Dedek napsal:
Dedek napsal:
To kikibut-sroubek282.
kikibut napsal:
Tak tady by mohla být udělena výjimka...[/citace]
Tak si pro vylovení vždycky sundáš ten člun, co je na boku a stačí Ti i ty kleště..:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]kliknis napsal:
sroubek282 napsal: Dedek napsal:
Dedek napsal:
To kikibut-sroubek282.
kikibut napsal:
Tak tady by mohla být udělena výjimka...
Tak si pro vylovení vždycky sundáš ten člun, co je na boku a stačí Ti i ty kleště..[/citace]
:-D:-D:-D:-D:-D
to Dedek: kdy vyrážíte?A kam..nějak mi to uteklo..Jedete jednou nebo dvakrát?
Odpovědět
to Kikibut:Ty jedeš dvakrát myslím,jak to uděláme?Viděl,bych to tak,že se bude počítat úlovek pouze z jedné výpravy,kterou si vybereš.Bude to tak zpravedlivé...;-);-);-);-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
kliknis napsal:
sroubek282 napsal: Dedek napsal:
Dedek napsal:
To kikibut-sroubek282.
kikibut napsal:
Tak tady by mohla být udělena výjimka...
Tak si pro vylovení vždycky sundáš ten člun, co je na boku a stačí Ti i ty kleště..
to Dedek: kdy vyrážíte?A kam..nějak mi to uteklo..Jedete jednou nebo dvakrát?[/citace]
Já 3.6-14.6 Aure-Eidestranda a pak 14.7-25.7
Viděl,bych to tak,že se bude počítat úlovek pouze z jedné výpravy,kterou si vybereš.Bude to tak zpravedlivé.
Taky si to myslím :-D:-D:-D:-D
Odpovědět