Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]kikibut napsal:
Dedek napsal:
sroubek282 napsal:
Dedek napsal:
kikibut napsal:
Lidi kdo by chtěl vstoupit do této hry ať jde bude sranda
dobře,Dedo,berem Tě...,ale ti co prohrajou,tak pošlou výherci lahvinku...,souhlas..,je to opravdu,jenom taková recese...a sranda..
Jak bude probíhat dokumentace foto- video na lodi.
ok tak si vítán video nemusí být ,ale já ho teda chci [/citace]
video muzem dáát
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
kikibut napsal:
Dedek napsal:
sroubek282 napsal:
Dedek napsal:
kikibut napsal:
Lidi kdo by chtěl vstoupit do této hry ať jde bude sranda
Myletos budeme hodně natáčet. Hlavně vílet v Tromsu
dobře,Dedo,berem Tě...,ale ti co prohrajou,tak pošlou výherci lahvinku...,souhlas..,je to opravdu,jenom taková recese...a sranda..
Jak bude probíhat dokumentace foto- video na lodi.
ok tak si vítán video nemusí být ,ale já ho teda chci
video muzem dáát[/citace]
My letos chceme dost natáčet ,hlavně výlet v Tromsu :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
takže jestli to dobře chápu, chceš celej průběh lovu zdokumentovat, ať už videem nebo foto a pak to sem dát ... flaška by mi taky při případné prohře neublížila :)
Odpovědět
to kikibut:vozím s sebou vysílački Brondi s dosahem až 10 km,ale stejně zajedeš za ostrov a je to v pr....
Odpovědět
[citace]mara45 napsal: to kikibut:vozím s sebou vysílački Brondi s dosahem až 10 km,ale stejně zajedeš za ostrov a je to v pr....[/citace]Tak to nemá smysl?
Odpovědět
To kikibut-sroubek282.
Stím vylovení ryby může být problém při chytání na kutru jak to řešit:-|:-|:-|
Odpovědět
šroubek282:a toto mi roste doma....
ty krásné plody jsou zřejmě díky té specielní a kvalitní zálivce:-P:-P:-P
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
To bude druhý díl HalibutQueen [/citace]
Přeji ti ulovit "Létající koberec" ať to video si ten název zaslouží.......
8-)
Odpovědět
[citace]mara45 napsal:
to kikibut:vozím s sebou vysílački Brondi s dosahem až 10 km,ale stejně zajedeš za ostrov a je to v pr....[/citace]
jasný no tak to pak satelitní telefon jedině :-D
Odpovědět
[citace]Kapitan-lipanek napsal:
takže jestli to dobře chápu, chceš celej průběh lovu zdokumentovat, ať už videem nebo foto a pak to sem dát ... flaška by mi taky při případné prohře neublížila :)[/citace]
Ano budu každý den se vkládat fotky s komentářem ,bude to takový fotoseriál. Pokud se nám povede opravdu velký halibut tak bude i článek . Ale chystám tho více ,ale ještě to chci držet pod pokličkou 8-)
Odpovědět
[citace]monty1 napsal:
kikibut napsal:
To bude druhý díl HalibutQueen
Přeji ti ulovit "Létající koberec" ať to video si ten název zaslouží.......
[/citace]
Tobě to taky kámo :-D Díky v úterý máš doma mapu 8-)
Odpovědět
[citace]shark napsal: v Norsku neni vysilacka(nebo telefon) na lodi povinna?[/citace]Telefon ano.Ty vysílačky bych bral navíc.Ale odzkoušené to nemám proto se ptám.
Odpovědět
u vysilacek je udavanej dosach jen takove prani...Bezna visilacka s dosahem 10km je dobra treba pro komunikaci dvou lodi co lovi spolu.
Vse je dano vykonem,tady bude patrne potreba znat Norske zakony.Jednak jde o povolenou frekvenci a jednak o legany vykon provozovatelnej bez licence.Vseobecne na celym svete z toho jsou docela vazne prusery.
Kdo zna tyhle zakony udela lidem tady velkou sluzbu pokud je napise.
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...