Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
[citace]Step napsal:
Ty kácíš trnky? Abys měl letos co pálit!![/citace]
On přece nepije:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Ty kácíš trnky? Abys měl letos co pálit!![/citace]
Nepiju...8-)8-)8-),Stepe,trnky už měli zenit za sebůůůů...:-?:-?:-?:-? a nic už z nich nekápne...:-|:-|:-| ani povidla dokonca...ach jo..
Odpovědět
[citace]Step napsal:
Tak to je blbý, ale nové už máš zasázené , ne?[/citace]
No jistěěěěěě.....:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
S Kikibutem se pořád škádlíme a uzavřem menší sázku...bude to taková menší sranda...ještě nemáme určená pravidla,ale bude to kdo chytne větší rybu letos v Norsku... :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Jo se Šroubkem si uděláme takovou mini soutěž v treskách . Letos se konečně Péťa dostane na Soroyu snad a tam si nějakou slušnou chytí :-D:-D:-D Tady moje když mi bylo 12 na přívlač 35min zdolávačka . Týhle ryby si zatím v Norsku nejvíce cením 8-)
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
Jo se Šroubkem si uděláme takovou mini soutěž v treskách . Letos se konečně Péťa dostane na Soroyu snad a tam si nějakou slušnou chytí Tady moje když mi bylo 12 na přívlač 35min zdolávačka . Týhle ryby si zatím v Norsku nejvíce cením [/citace]
Chlape jeden,uvidíme,kdo vyhraje flašku Balantínky...:-D:-D:-D:-D:-D,ale ryba sa mosí pustit zpět do vody..;-);-)
Odpovědět
To ano !!! A ryba chycená na gumu bude mít taky větší cenu . Rybu můžeme vylovit holou rukou nebo max vylovovycíma kleštěma !
Odpovědět
[citace]kikibut napsal:
To ano !!! A ryba chycená na gumu bude mít taky větší cenu . Rybu můžeme vylovit holou rukou nebo max vylovovycíma kleštěma ![/citace]
Souhlas,bude se brát délka a nebo váha ryby?;-);-);-);-);-)
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
a toto je můj životní keler zatím...14.5 kg
[/citace]
97cm v 10 letech :-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Já vždycky jel na délku ,ale uděláme 2 kategorie na váhu a délku . Tímhle pude ryba z vody ven
Odpovědět
[citace]sroubek282 napsal:
kikibut napsal:
Jo se Šroubkem si uděláme takovou mini soutěž v treskách . Letos se konečně Péťa dostane na Soroyu snad a tam si nějakou slušnou chytí Tady moje když mi bylo 12 na přívlač 35min zdolávačka . Týhle ryby si zatím v Norsku nejvíce cením
Chlape jeden,uvidíme,kdo vyhraje flašku Balantínky...,ale ryba sa mosí pustit zpět do vody..[/citace]
Tak to bude zajímavá sázka Šroubku:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
Ahoj, sháníme 6-tého do naší...