Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

• Toto téma obsahuje celkem 1,587 odpovědí. Do diskuze (188 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,501. až 1,515. (celkem z 1,588)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Wooow, tak to je nádhera. Nezbývá, než závidět 🙂 🙂

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Svatá pravda, Pafko, je to úžasný pán, který ještě nedávno učil na pražské vysoké škole. Napsal plno publikací o geodezii a podobných tématech. Proberu fotky a pověsím sem i jeho fotku. Nikdy nechtěl abychom mu mi, “cucáci” vykali a až postupem let jsme zjistili, co to je za kapacitu. Takových úžasných lidí je v dnešní době málo.

I proto jsem rád, že mohu na tomto serveru komunikovat s partou “stejně postižených” a nepřipouštět si problémy dnešního světa.

Ale to jsem odbočil. 😉

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Jirko, neodbočil! Mám na této partě moc rád a cením si toho, že jsou zde lidé posuzováni a bráni dle svých vlastností a né jinak.;-)

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Asi máš pravdu, Jendo, jsem tu s vámi všemi moc rád!!!

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Tady jsme v září 2012 na Trolí stezce. 😉

Ani dvě hole nejsou překážkou!!!

blokar
    Člen
    (11 odpovědí)

Ahoj, mám dotaz na současnou kvalitu provedení el. multiplikátorů od WFT, v minulosti s touto značkou údajně bývaly problémy? Díky za odpovědi

dosky
    Účastník
    (2659 odpovědí)

Já používám WFT řadu let a jsem nesmírně spokojen. V současnosti mám WFT Bimotor a je to pecka. Doporučuji. :-D:-D:-D:-D

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

To náš Karel so 74 rokmi je vlastne mladé ucho 😛

Minulí rok sme mali vekový rozdiel 63 rokov. Najmladší mal 10, najstarší 73.

Všetko fungovalo fantasticky

Václav Petr
    Účastník
    (24 odpovědí)

Zdravím všechny příznivce rybolovu v Norsku! Přemýšlíme, po 20-ti návštěvách středního Norska, o letecké expedici “Na sever”, konkrétně do lokality Ringvassoy v Dafjordu (ca 60 km od Tromso). Budeme vděční za každou referenci na tuto lokalitu (zkušenosti, hot pointy, a pod.). Předem díky.

respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

😀 tak Michale vše nej, hlavně zdraví,štěstí a málo stresu Ti přejí Respi a Respi jn.8-).

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Jiřane nic pro tebe http://www.novinky.cz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Jiran
    Účastník
    (1990 odpovědí)

honzak napsal:

Jiřane nic pro tebe http://www.novinky.cz

;-);-);-)

Naki
    Účastník
    (900 odpovědí)

Jak už jsem psal v jiném vlákně, včera slavil Strobla 40. Akce se vydařila a nemůžu nevložit fotku jedno super dárku od jeho party. Vrátili se v neděli ze středního Norska, kde si užili takové počasí, že skoro každý den někdo b… nebo sr.. Proto tento dárek.

Marťas, ještě jednou vše nejlepší

Pavel Přibyl
    Účastník
    (59 odpovědí)

DOTAZ-jak je to s proclením RADLERŮ? Je na ně taky omezení nebo ne…děkuji za info.

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

Nevím, ale podle mě je rozhodující obsah alkoholu a to je jako u piva.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,501. až 1,515. (celkem z 1,588)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pokec o všem možném,rybách,zájmech atd.atd….

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...