Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Zde si můžem pokecat o všem možném a tím jiná témata,které sou zaměřeny na určitou věc nebudeme odkloňovat od hlavního tématu....;-);-);-);-)
Svatá pravda, Pafko, je to úžasný pán, který ještě nedávno učil na pražské vysoké škole. Napsal plno publikací o geodezii a podobných tématech. Proberu fotky a pověsím sem i jeho fotku. Nikdy nechtěl abychom mu mi, "cucáci" vykali a až postupem let jsme zjistili, co to je za kapacitu. Takových úžasných lidí je v dnešní době málo.
I proto jsem rád, že mohu na tomto serveru komunikovat s partou "stejně postižených" a nepřipouštět si problémy dnešního světa.
Ale to jsem odbočil. ;-)
Odpovědět
Jirko, neodbočil! Mám na této partě moc rád a cením si toho, že jsou zde lidé posuzováni a bráni dle svých vlastností a né jinak.;-)
Odpovědět
Tady jsme v září 2012 na Trolí stezce. ;-)
Ani dvě hole nejsou překážkou!!!
Odpovědět
Ahoj, mám dotaz na současnou kvalitu provedení el. multiplikátorů od WFT, v minulosti s touto značkou údajně bývaly problémy? Díky za odpovědi
Odpovědět
Já používám WFT řadu let a jsem nesmírně spokojen. V současnosti mám WFT Bimotor a je to pecka. Doporučuji. :-D:-D:-D:-D
Odpovědět
To náš Karel so 74 rokmi je vlastne mladé ucho :-P
Minulí rok sme mali vekový rozdiel 63 rokov. Najmladší mal 10, najstarší 73.
Všetko fungovalo fantasticky
Odpovědět
Zdravím všechny příznivce rybolovu v Norsku! Přemýšlíme, po 20-ti návštěvách středního Norska, o letecké expedici "Na sever", konkrétně do lokality Ringvassoy v Dafjordu (ca 60 km od Tromso). Budeme vděční za každou referenci na tuto lokalitu (zkušenosti, hot pointy, a pod.). Předem díky.
Odpovědět
:-D tak Michale vše nej, hlavně zdraví,štěstí a málo stresu Ti přejí Respi a Respi jn.8-).
Odpovědět
Jiřane nic pro tebe www.novinky.cz:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Odpovědět
[citace]honzak napsal:
Jiřane nic pro tebe www.novinky.cz[/citace]
;-);-);-)
Odpovědět
Jak už jsem psal v jiném vlákně, včera slavil Strobla 40. Akce se vydařila a nemůžu nevložit fotku jedno super dárku od jeho party. Vrátili se v neděli ze středního Norska, kde si užili takové počasí, že skoro každý den někdo b... nebo sr.. Proto tento dárek.
Marťas, ještě jednou vše nejlepší
Odpovědět
DOTAZ-jak je to s proclením RADLERŮ? Je na ně taky omezení nebo ne...děkuji za info.
Odpovědět
Nevím, ale podle mě je rozhodující obsah alkoholu a to je jako u piva.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...