Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pojištění 2011 – Kompletní vč. škod na ,,cizím majetku,,

• Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 76. až 81. (celkem z 81)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Já měl kliku v Tregde, půjčili jsme řízení člunu dcerce kolegy, zakecali jsme se a najednou jsme byli zapíchnutí v břehu.

Prdel mi cvakala pětku drát, ale dobrý, vrtule vydržela. Jen jsme museli při couvání přesouvat zátěž v lodi střídavě z předu do zadu, abychom vyjeli. Ještě, že jsme všichni “pěkní kluci” přezcenti.:-D

Peeta
    Účastník
    (127 odpovědí)

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, dnes se nám podaŕilo ohoblovatlovat vrtuli u lodě. Jsme pojištění u allrisk, co budu muset doložit pojišťovně, aby nám škodní událost pro platila. Děkuji za informace.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Peeta napsal: Dobrý den, můžete mi prosím poradit, dnes se nám podaŕilo ohoblovatlovat vrtuli u lodě. Jsme pojištění u allrisk, co budu muset doložit pojišťovně, aby nám škodní událost pro platila. Děkuji za informace.

Napiš SZ Doršákovi a nebo Doškymu, ti ti určitě fundovaně poradí 🙂 🙂

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To Pafka: Nenapovídej 😀

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Sorry – beru zpět, Doršak o pojištění v případě uplatnění škod radši nic neví 😀 😀 😀

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

Ano ano, přesně tak, jak jde o škodu, nevidím neslyším. Tož kurde chlapi buďte rozumní, dyť mám rodinu..

8-O8-O8-O

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 76. až 81. (celkem z 81)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pojištění 2011 – Kompletní vč. škod na ,,cizím majetku,,

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...