Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pojištění 2011 – Kompletní vč. škod na ,,cizím majetku,,

• Toto téma obsahuje celkem 80 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Doršák a poslední změna proběhla před 11 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 81)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Jsem mimo domov, všem zájemcům pošlu pojistné podmínky po víkendu. Jinak Allrisk je skutečně jen zprostředkovatel, jedná se o pojištění AXA.

drm
    Člen
    (3 odpovědí)

Ahoj,

jelikož 2,5 jedem na Titran tak mi to pojištění hodně zajímá, je to i na zničení lodě , nebo jen motoru či vrtule ?

Díky za info

Míra Drm.

drmotav@ volny.cz

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To Pafka:

Motory s HP 40 jsou tam záměrně.Když jsem produkt tvořili, drtivá většina rybářů jezdila v jižním a střední Norsku na lodích právě do tohoto výkonu.Až na světlé vyjímky.I dnes v těchto lokalitách většina lodí je osazena motory do 40 HP.Proto je tam tato diference.

jen pro úplnost.Na Axu budete běhat zbytečně.nemá tento produkt v nabídce…

Michal
    Účastník
    (14 odpovědí)

Prosím o info jakým způsobem resp.u které pojišťovny dopojistit havarijně vůz?Pouze na cestu Norwey(cca 14dní).Prý to takhle krátkodobě nelze,co?Děkuji za odpověď

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To Michal-St: Lze to a dokonce s velice našlápnutou technickou asistencí pro případ poruchy i nehody, minimální doba pojištění je 15 dní a cena odvislá od typu a stáří vozidla.

hellstar
    Člen
    (77 odpovědí)

Taky se trochu vmísím do debaty – pane Zapa, HDI toto připojištění nenabízí, jediná pojišťovna v ČR, která nabízí pojištění spoluúčasti (Norové mají a myslím, že ze zákona musejí mít lodi pojištěné, ale po tom, kdo škodu způsobil, chtějí částku, která se rovná spoluúčasti) je Allrisk. Nabízí tento produkt jako připojištění k cestovnímu pojištění. Pro tzv. střední Norsko a lodě s motory do 40Hp je to Kč 99/den, pro oblast nad polárním kruhem a nebo i pod ním, ale lodě s motory nad 40Hp toto připojištění včetně cestovního pojištění stojí Kč 314/den. Pro variantu silnějších motorů nebo nad polárním kruhem požaduje Allrisk, aby osoba, která loď řídí (a je tím pádem pojištěncem) byla držitelem mezinárodního kapitánského průkazu – Mezinárodní průkaz způsobilosti na moře.

Doršák
    Účastník
    (1115 odpovědí)

To hellstar: Pro přesnost, kapitánské zkoušky jsou požadovány, pokud je legislativa dané země, pro daný výkon lodě, vyžaduje.Pakliže není třeba osvědčení pro vůdce malého plavidla dle dané legislativy, nejsou nutné ani v případě Allrisk rybářského pojištění.Tedy povinnost lze odvodit vždy od legislativy dané země.Zda jsou nutné pro lodě určité velikosti a výkonu motoru bychom na některém vláknu zcela jistě našli….

Tomáš Medřický
    Člen
    (11 odpovědí)

Ahoj Norci, mám dotaz jestli už někdo z vás má zkušenost s plnění od all risku.Nerad bych zvolil produkt který nefunguje.Dík

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Meda:jestli dorazíš na sraz 16.2.,tak tam bude pan Kotas mít o All risku přednášku a můžeš se ho na vše zeptat.Myslím,že to zajímá víc lidí.

Tomáš Medřický
    Člen
    (11 odpovědí)

Máro rád bych přišel ale sloužím a ostatní velitelé mi marodí.Ale věřím že ty budeš bedlivě poslouchat a až se potkáme na nějakém tom uchu tak se k té informaci dostanu.

mara45
    Účastník
    (2722 odpovědí)

to Meda:ok,tak někdy na uchu….

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To Meda

Produkt naprosto krásně funguje mám tu nejlepší zlušenost. Loni jsem uzavřel pojistku na Soroy a Bakkan. V obou případech jsem drobně ničil, v obou případek pojistka splnila beze zbytku svůj účel. Doporučuji. Případně napiš SZ a já ti zavolám.

Pandion

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Pandion, co znamená “drobně ničil”? Dík

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Meda napsal:

Ahoj Norci, mám dotaz jestli už někdo z vás má zkušenost s plnění od all risku.Nerad bych zvolil produkt který nefunguje.Dík

V sezóně 2012 jsme měli škodní událost u klienta, který měl pojištění Allrisk. Pojišťovna celé plnění bez jakýchkoliv problémů zaslala přímo na náš účet. Funguje to. 8-)8-)8-)8-)

Došky

Pandion
    Účastník
    (248 odpovědí)

To Step

nebuď tak zvědavej. Ale vážně, na Soroy jsem utopil mobil a na Bakanu jsem si kolem jedný zasraný rezaný tyče na které už nebyl žádný praporek a barva vybral špatnou stranu:-S:-S:-S. Ale moře stále miluju a hlavně Norsko.

Pandion

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 81)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Pojištění 2011 – Kompletní vč. škod na ,,cizím majetku,,

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...