Jelikož mi během vánoc došlo asi 20 dotazů na pojištění a dostal jsem se k PC až nyní, propátral jsem pár pojišťoven a zjistil, co a jak.
Všechny pojišťovny Vám nabídnou výhodné pojištění. Ale pozor při sjednávání podmínek. Sportovní rybolov na otevřeném nepatří do běžných sportů a ve většině pojišťovnách je to ve výlukách. Když uděláte vrtuli, Tak to nějaké uznají, jiné ne. Pojištění lodi, to musí mít provozovatel. Něco jako poviné ručení u nás na auta. Tedy NOR. Ale je tam spouúčast, která múže být klidně i 100 000,- CZK.
Většinou když uděláte vrtuli tak to stojí cca 7 000,- CZK. 4 lidi na lodi to zaplatí podílem a ani to na pojistku nedáváte. Ale kdyby jste rozbili loď tak částka bude mnohem vyšší. Myslím že opravdu dobré pojištění je základ. A co potom záchrané práce. Jediné RYBÁŘSKÉ POJIŠŤENÍ (co jsem našel)s pojištěním věcí převzatých ( zapůjčených ) má AXA.ZDE si můžete stáhnout aktuální ceník s kontaktem V ceníku je uveden.
Máte-li i Vy nějaké zkušenosti s pojišťovnami, tak honem s nimi sem. Za chvíli už budeme všichni odjíždět.