[citace]mthead napsal:
Dotaz na petrase. Vím, že jezdíte do Korlinu sám a jste sám i na lodi. Podle výše uvedených teorií o optimálním počtu lidí na lodi by to měla být nirvána jako že být sám. Nikdo nekecá, kam se pojede, bez problémů s nahazováním, bez problémů se zamotáváním pletenky při pilkrování atd. By mě zajímalo, jestli jste byl někdy nasraný sám na sebe? [/citace]
Čtu tady všechno každý den,prakticky se skoro na nic jiného nedívám.Pro většinu je tady Korlin skoro hanlivé slovo,proto už o něm skoro nepíšu.
Pro hodně rybářů,kteří jezdí jednou ročně je důležité,aby ryby byly a braly.Většinou jezdím s cizí posádkou a pokud se daří,tak se vše bere v pohodě,nic není problém.Běda,pokud ryby neberou,pak se dokážou pohádat i vlastní bratři,jak jsem několikrát zažil.Každý chce zkoušet něco jiného,jezdit jinam,protože tam jsme včera byli a nic tam nebylo,však to znáte jistě všichni.Psal jsem o Korlinu rok 2011 a 2012,bylo to moje nejlepší Norsko.Jezdil jsem sám,ryby byly a braly,jelikož jsem měl malou loď a motor 5 koní,tak ani spotřeba nebyla velká.Nevýhoda je,že je člověk na všechno sám.Ke Korlinu jsem jezdil vždy na poslední chvíli,volného místa bylo dost,byla i nějaká sleva,ale poslední roky se to změnilo,bohužel už nejezdí sami ale s cestovkou z Brna a těch míst v autobuse není tolik.Chatky jsou lépe vybaveny,dokupují se nové lodě a silnější motory,doprava k molu a z mola je na prozvonění telefonem.Pro mně je důležitá znalost místa.Při přejíždění vykuchám úlovek,vyměním vodu,vše je v pohodě.A proto dnes za krásných 80. Na....ý jsem byl,když jsem přijel se sonarem,který jsem předtím půjčil známému a zjistil jsem,že nefunguje,shodou okolností to bylo v roce,kdy mi druhý den odešel nový multík,přestalo počítat počítadlo a zlomil jsem nový vlačák.Loni jsem byl s bráchou,který byl v Norsku poprvé,tak mi do ničeho nekecal,srpen-září,voda 15 stupňů,ryby byly na dovolené za Aure,byl problém něco chytit.