Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Outdoor kamera do Norska

Rád bych se zeptal na Vaše zkušenosti s video kamerami pro natáčení videa na moři-ne pod vodou.Děkuji za pozitivní názory.

Odpovědět

Ahoj naprosto super věc. Mám sj4ooo a natáčí i krásně pod vodou. Používám jí i v Chorvatsku a super.

Děkuji za názor,jak bylo v zadání nechci natáčet pod vodou,hledám spolehlivou kameru,která zvládne natáčet bez problému na vlnách a v pohybu stačí bohatě v rozlišení HD

No to pod vodou jsem psal jako bonus. Jinak kamera funguje skvěle a dá se kamkoliv přidělat a nevadí jí déšť ani vlny. Obraz krásný.

Jo to SJ není špatný jak na lodi tak pod ní.Koupil jsem na AliExpressu uchycení a vyzkouším to za 9 dnů v Norsku.Snad to uchycení klapne.

vyzkousel em snad vsechny druhy ale ted musim rict ze go pro 7 je asi top , kdyz je moc slunicka je lepsi dat filtr na cocku a kdyz nahravas deni na lodi majikrasny drzaky a kdyz chces boj s rybou tak drzka bud na prut nebo na hlavu nebo na hrudnik

Veškeré příslušenství se dá koupit na aliexpresu, jen záleží kolik chceš investovat. Určitě je Goupro lepší co se týče možností a funkčnosti, ale i Sj je celkem slušný stroj za pár peněz.

Kamer je dneska přehršel. Ruku na srdce. Kdo z Vás má kameru co natáčí v 4K a kdo natáčí v 4K a kdo to 4K video pak někomu pouští? Kderej váš příbuznej pozná rozdíl mezi 4K, 1080i, 720p ? Aspoň ty moje domácí ženské to vůbec nepoznají. Takže se v Norsku dá klidně natáčet i na mobil a komu to pak budeš stejně ukazovat ? Mám SJ kameru na 4K v ní mám kartu 32GB na 4K videa. (Ono totiž spousta karet nezvládá tak rychlý datový tok na ukládání aby se na ní dalo 4K video natáčet) ale stejně natáčím v 720p protože to jsou záběry jen pro mě...btw..když už video za kamery 4K...kdo z vás má 4K televizi doma...????

Prosím,překlad k tomuto článku.Dík Dolis😎

Souhlasím s kolegou,že bohatě stačí HD 1080i ,co se týče nasazování filtru,tak to taky není moc  žádoucí,ono co si budeme povídat,než to uděláš,tak je kouzlo okamžiku v pánu a jak všichni víme,tak se počasí na moři mění neustále a rychle. Vše ostatní jen odvede pozornost od toho hlavního a to je právě ten daný moment,který chceme zaznamenat.

Nemůžu s Váma souhlasit. Pokrok je potřeba. Dnes za minimum považuji FullHD (1080p) co je ještě koukatelné na TV s úhlopříčkou 50" a více. 4k ideálně s HDR je dnešní standart a 8k je už za rohem. Chápu, že většina popuplace má HD Ready (720p) a FullHD (1080p) TV, ale to neznamená, že doba nejde kupředu a je potřeba se přizpůsonit. A tím nemyslím TV s DBVT2 a s pseudo 4K HDR 19.999Kč. Každému co se mu líbí, ale já osobně už na cokoliv pod 1080p koukat nechci, protože mě z toho krvácí oči.

To co předvání kamery jako GoPro HERO7, nebo DJI OSMO se nemůže číňan typu SJ Cam, Niceboy, Lamax atd. hrabat. Za kvalitu se platí a u audia/videa to platí dvojnásob.

Máme doma ohnutou tv UHD 4K, vyzkoušeno 2160p v 60 a manželka rozdíl mezi seriálem v televizi nevidí...holce je to ukradené, posouchá jen hudbu o očku a na filmy se dívá v mobilu...a to mám doma zvuk THX a manželka jen konstatuje, že je to moc nahlas a nebo že to neslyší...tak proč bych natáčel videa v 4k nebo dokonce 8k...? Pro koho ?

Máme doma ohnutou tv UHD 4K, vyzkoušeno 2160p v 60 a manželka rozdíl mezi seriálem v televizi nevidí…holce je to ukradené, posouchá jen hudbu o očku a na filmy se dívá v mobilu…a to mám doma zvuk THX a manželka jen konstatuje, že je to moc nahlas a nebo že to neslyší…tak proč bych natáčel videa v 4k nebo dokonce 8k…? Pro koho ?
a tohle sis pustil ve 4K?

https://www.youtube.com/watch?v=LCzQljm4lLg

jo ale mám i filmy v 4K

Máme doma ohnutou tv UHD 4K, vyzkoušeno 2160p v 60 a manželka rozdíl mezi seriálem v televizi nevidí…holce je to ukradené, posouchá jen hudbu o očku a na filmy se dívá v mobilu…a to mám doma zvuk THX a manželka jen konstatuje, že je to moc nahlas a nebo že to neslyší…tak proč bych natáčel videa v 4k nebo dokonce 8k…? Pro koho ?

Rozdíl mezi klasickym TV vysilanim v ne HD rozlisení a mezi 2160p musi videt i clovek se zelenym zakalem. Taky se priklanim k nazoru, ze UHD 4k ma smysl. Nicmene vam neberu, ze si pro sebe tocite videa v 720p.

A ted me napadlo ve fotaku, at uz v mobilu, nebo v klasickym si taky nastavujete nizke rozliseni fotek, kdyz si fotite jen tak pro sebe? :)

Prostě mě to nedává smysl, to je jako si koupit Porshe a nastavit omezovac rychlosti na 70km/h. :D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!