Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 135)
  • Autor
    Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Vlastina: Vybrat a nahrát jinou, ta přede?lá rozta?ená se přepí?e tou novou.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Tak po del?í odmlce jsem z5 😀

Jen dotaz pro adminy.

Bude někdy mo?nost Označit v?echny zprávy jako přečtené? Aby mi "nesvítili" nepřečtená vlákna, které mne nezajímají

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Nevím, jestli se na to u? někdo ptal, ale bylo by mo?né, aby nové nepřečtené odpovědi v dané otázce byly označeny např.: "N"?

Kdy? má některá otázka více stránek, tak mnohdy nepamatuju, co jsem ji? četl.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

MifakM, Salmon: Uvidíme co se s tím dá udělat, přidávám si to na "to do" seznam 🙂

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

😀

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Již podruhé se mi stalo, že se mi zobrazilo okno, že mám novou zprávu. Ale v přijatých SZ nemám nic.

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Přes několikeré upozornění se stále opakuje stále a ta samá chyba.

Sice mě web neodhlásí, ale při psání delších příspěvků, které píšeme delší dobu, tak dojde k odhlášení a nezaznamenání takového příspěvku do diskuze.

Pomoc je jediná – než dáte příspěvek odeslat, tak si ho zkopírujte CTRL/C. Odhlešte se z webu, znova přihlašte a příspěvek zkopírujte CTRL/V tam kam chcete a dejte odeslat v krátkém časovém úseku. Takto hloupě ošetřený příspěvek skončí tam kde chcete.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Co se týká té chyby se zprávou. Našel jsem asi příčinu.

Je omezený počet zpráv (jen nevím kolik). Pokud si smažu staré zprávy, už mi další chodí.

Admine, kolik je maximum uložených zpráv v SZ ?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Chystáme drobné úpravy stránek. Prosím všechny, kteří si všimnuli některého nestandartního chování stránek, tak ˇat sem o konkrétních případech napíší. Předem děkuji.

PS: O evergreenu aka podivně se chovající nahrávání/vkládání fotek do diskuze víme a je to bod číslo jedna, při této údržbě stránek.

Vítězslav Tvarog
    Člen
    (4 odpovědí)

Já mám jeden bug,když najedu na rybolov norsko tak jsem přihlášenej jako mikulcak,pak najedu na diskuzi a tam jsem přihlášen jako tvarog,pak najedu do zpráv a tam jsem opět mikulcak… teď nevím kdo vlatně jsem 😀

prosil bych admina aby člena tvarog odstranil,třeba to pak pomůže,děkuji

Vítězslav Tvarog
    Člen
    (4 odpovědí)

jako mikulcak nemůžu napsat ani příspěvek,při vjetí do diskuze se totiž vždy přeloguju na tvarog… 😡

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Musím Vás pochválit za změnu kolonky počasí v pravém panelu stránky. Teď to vypadá úplně SUPER!

Perfektní práce.

Přidejte tam (jestli to jde) i Bakkan.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Díky, taky to adminovi trvalo. Norsko jsme rozdělili obecně na třetiny. Je to jen přibližně informativní, aby ten, kdo odjíždí viděl přibližne do čeho jede, potom v Norsku, si najde přesně své místo. Přesná předpověď pro Bakkan je tady

https://www.rybolovnorsko.cz/index.php?text=14-bakkan-wahl

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Sime, ještě k té rychlosti co jsem Ti psal do SZ. Při načítání této stránky seknutá stránka (jak v IE tak i ve FF) se mi načítání zastaví na 5-8 sec. Načte se jen část stránky (viz obrázek). Pak je ta prodleva a až poté se mi dočte zbytek. Osobně mám 6MB lajnu, takže rychlostí na mé straně to nebude. Začalo to dělat až právě po tom přechodu k jinému poskytovateli.

Pak se mi i déle než dříve načítají obrázky do diskuzí. Není to něco co by až tak vadilo, ale dost to zdržuje 🙂

Celkem by mne i zajímalo, jestli je tento problém jen u mne, nebo i u někoho jiného.

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

Mám presne rovnaký problém.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 135)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Ohlašovna chyb (Bug report)

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...