Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 17°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 21°C
jasno
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Ohlašovna chyb (Bug report)

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 9 Další »
Duke
20.08.2009 ID: 523654

Čau v?em,

ode dne?ka jsme spustili novou verzi stránek www.rybolovnorsko.cz, a i kdy? jsme se sna?ili, aby ji? od začátku v?e fungovalo, tak se to ne zcela podařilo.

O čem víme je, ?e nejde nahrávat/vkládat fotky do příspěvků v diskuzi a do u?ivatelské galerie. Na vině je ?patně nastavený server na hostingu. Tento problém ře?íme s technickou podporou hostingu.

Chtěli bychom Vás poprosit, aby kdy? narazíte na nějké chyby a nedostatky, tak to prosím napi?te sem a my to co nejrychleji napravíme. Děkuji za pomoc.

0
Odpovědět
Vlkous
24.08.2009 ID: 1005442

Zatím, jsem nepochopil účel - U?ivatelé na titulní straně. Snad jen to, ten kdo má u sebe - před 0 - tak ten tu je nejspí? stále přihlá?ený.

Kdyby tam bylo napsáno přihlá?ení u?ivatelé a nebyl u nich napsaný ?ádný čas ( ty s - sekundy je?tě beru, ale m - jako jednotka pro metry jako minuty :-))) to neni moc ok )a to , ?e je tam napsáno před - před čím ? Hosté - ti co přihlá?ení nejsou, tady teď u? nenajdu, ale tohle mi nevadí. Je to info pro majitele serveru, kolik hostů se tu objevuje.

0

Odpovědět

Ondra
24.08.2009 ID: 1005443

janka: Jej, jdu tu hrubku opravit. :o

Vlkous: Datum a čas zpráv se objeví při podr?ení my?í nad jménem toho, kdo odesílal příspěvek.

0

Odpovědět

Vlkous
24.08.2009 ID: 1005444

Ok. Ten čas beru. Bylo by dobré tohle napsat do odkazu, jak pou?ívat nové stránky, aby se mohl ka?dý snáze orientovat. Tohle berte, jako dolaďování detailů. Bez některých úprav se dá ?ít :-)

0

Odpovědět

Ondra
24.08.2009 ID: 1005446

Va?í pomoci si Vá?íme a sna?íme se vyhovět jak jen to doká?eme. :)

0

Odpovědět

Duke
24.08.2009 ID: 1005447

Vlkous: Přidal sem to sem První kroky na Rybolov Norsko o tom chatboxu. Mám v plánu tenhle článek průbě?ně aktualizovat, a? z něj bude manuál/nápověda pro pou?ití stránek.

0

Odpovědět

MifakM
24.08.2009 ID: 1005457

Add texty :

- Autor

Dle mého názoru je?tě men?í.. není to zase a? tak důle?itá informace (klidně bych velikost sjednotil s textem příspěvku)

Obecně bych na celém serveru velikost písma zmen?il. Včetně článků a textů v levém sloupci stránky. I nadpisy bych zmen?il. Připomíná mi to, jako bych otevřel pohádkovou kní?ku pro mou 6-ti letou dceru. Stejně veliké písmo :D :D :D (PS: nic ve zlém a je to jen můj názor)

Add Vlkous:

Připi? ?e login a heslo je "case-sensitive" (rozli?uje velké a malé písmena). Často normálně login "case-sensitive" nebývá.

0

Odpovědět

MifakM
24.08.2009 ID: 1005458

A zase nejde smazat příspěvek :D

Asi se tam vloudila původní neupravená verze :D

0

Odpovědět

MifakM
24.08.2009 ID: 1005459

Na hlavní stránce (jak je seznam článků) Ti uskakují některé názvy článků vedle obrázku. Je to způsobené tím, ?e někdy má? obrázek navíc je?tě ukončen odřádkováním (tag br) a jindy jen koncovým formátovacím znakem (tag div). Správně je ta druhá volba :D

A je?tě tam kde končí výňatek z textu má? někdy 2x
a někdy jen 1x. Dle mne by měl být jen 1x.

0

Odpovědět

MifakM
24.08.2009 ID: 1005460

Pokud má? takto ukončen obrázek, následný název článku se zarovná vedle obrázku.

0

Odpovědět

MifakM
24.08.2009 ID: 1005461

Pokud má? takto ukončen obrázek, následný název článku je zarovnán od okraje.

0

Odpovědět

MifakM
24.08.2009 ID: 1005462

Po editaci příspěvku mě to v?dy hodí na úvodní stránku diskuze. Bylo by mo?no abych zůstal v tom tématu, ve kterém příspěvek edituji?

0

Odpovědět

diablo
24.08.2009 ID: 1005463

Mozna se mi to zda, mozna ne... ale brutalne tu chybi citace prispevku :)

0

Odpovědět

MifakM
24.08.2009 ID: 1005464

Dal bych zavedl moznost ulozit do prispevku vice obrazku.

Standardne se to provadi kontrolou pole "Procházet". Pokud je vyplneno, script vytvori dalsi prazdne pole.

0

Odpovědět

Ondra
24.08.2009 ID: 1005465

MifakM: Na smazání pracuju znovu, nechtíc sem ráno při editaci ničeho jiného obnovil starou zálohu.

Co se toho uskakování týče - víme o tom. Máme externí webový WYSIWYG editor, který je tam kvůli tomu, aby mohl majitel editovat cokolo a přidávat cokoli, nicméně sem tam to dělá neplechu (typicky v některých prohlí?ečích..).

Co se týče velikosti písma - je to relativní. Pokud má? doma monitor s nějakým vět?ím rozli?ením přijde ti to v pohodě, pokud jede? na 1024x768, tak u? mo?ná ne, pokud pou?ívá? 800x600, tak tě zcela chápu.

Login a heslo je skutečně "case-sensitive", heslo je navíc hashováno, tak?e je to pro u?ivatele bezpečné.

diablo: Dneska bych je měl dodělat.

Vlkous: U?ivatelé na hlavní straně mají podávat info o tom, kdo byl v poslední době aktivní na webu. Pokud tam má někdo 0s (sekund) znamená to, ?e právě aktualizoval stránku (obvykleby jsi na prvním místě s nulou měl být ty). A pokud je tam 10m znamená to 10 minut, nechtěl jsem, aby mi to při del?ím u?ivatelském jméně odřádkovalo.

0

Odpovědět

Ondra
24.08.2009 ID: 1005466

MifakM

Z hlediska omezení na hostingu umo?níme nahrání max. 1 obrázku naráz, popř. si mů?e u?ivatel nahrát více fotek do své u?ivatelské galerie.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 … 9 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.