Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)
- Toto téma obsahuje celkem 134 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Petr ŠEBESTA a poslední změna proběhla před 11 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#5442 24.8.2009 v 8:04
Zatím, jsem nepochopil účel – U?ivatelé na titulní straně. Snad jen to, ten kdo má u sebe – před 0 – tak ten tu je nejspí? stále přihlá?ený.
Kdyby tam bylo napsáno přihlá?ení u?ivatelé a nebyl u nich napsaný ?ádný čas ( ty s – sekundy je?tě beru, ale m – jako jednotka pro metry jako minuty :-))) to neni moc ok )a to , ?e je tam napsáno před – před čím ? Hosté – ti co přihlá?ení nejsou, tady teď u? nenajdu, ale tohle mi nevadí. Je to info pro majitele serveru, kolik hostů se tu objevuje.
#5443 24.8.2009 v 8:06janka: Jej, jdu tu hrubku opravit. 😮
Vlkous: Datum a čas zpráv se objeví při podr?ení my?í nad jménem toho, kdo odesílal příspěvek.
#5444 24.8.2009 v 8:13Ok. Ten čas beru. Bylo by dobré tohle napsat do odkazu, jak pou?ívat nové stránky, aby se mohl ka?dý snáze orientovat. Tohle berte, jako dolaďování detailů. Bez některých úprav se dá ?ít 🙂
#5446 24.8.2009 v 8:48Va?í pomoci si Vá?íme a sna?íme se vyhovět jak jen to doká?eme. 🙂
#5447 24.8.2009 v 9:54Vlkous: Přidal sem to sem První kroky na Rybolov Norsko o tom chatboxu. Mám v plánu tenhle článek průbě?ně aktualizovat, a? z něj bude manuál/nápověda pro pou?ití stránek.
#5457 24.8.2009 v 14:13Add texty :
– Autor
Dle mého názoru je?tě men?í.. není to zase a? tak důle?itá informace (klidně bych velikost sjednotil s textem příspěvku)
Obecně bych na celém serveru velikost písma zmen?il. Včetně článků a textů v levém sloupci stránky. I nadpisy bych zmen?il. Připomíná mi to, jako bych otevřel pohádkovou kní?ku pro mou 6-ti letou dceru. Stejně veliké písmo 😀 😀 😀 (PS: nic ve zlém a je to jen můj názor)
Add Vlkous:
Připi? ?e login a heslo je “case-sensitive” (rozli?uje velké a malé písmena). Často normálně login “case-sensitive” nebývá.
#5458 24.8.2009 v 14:14A zase nejde smazat příspěvek 😀
Asi se tam vloudila původní neupravená verze 😀
#5459 24.8.2009 v 14:28Na hlavní stránce (jak je seznam článků) Ti uskakují některé názvy článků vedle obrázku. Je to způsobené tím, ?e někdy má? obrázek navíc je?tě ukončen odřádkováním (tag br) a jindy jen koncovým formátovacím znakem (tag div). Správně je ta druhá volba 😀
A je?tě tam kde končí výňatek z textu má? někdy 2x
a někdy jen 1x. Dle mne by měl být jen 1x.#5460 24.8.2009 v 14:34Pokud má? takto ukončen obrázek, následný název článku se zarovná vedle obrázku.
#5461 24.8.2009 v 14:34Pokud má? takto ukončen obrázek, následný název článku je zarovnán od okraje.
#5462 24.8.2009 v 14:38Po editaci příspěvku mě to v?dy hodí na úvodní stránku diskuze. Bylo by mo?no abych zůstal v tom tématu, ve kterém příspěvek edituji?
#5463 24.8.2009 v 14:49Mozna se mi to zda, mozna ne… ale brutalne tu chybi citace prispevku 🙂
#5464 24.8.2009 v 14:59Dal bych zavedl moznost ulozit do prispevku vice obrazku.
Standardne se to provadi kontrolou pole "Procházet". Pokud je vyplneno, script vytvori dalsi prazdne pole.
#5465 24.8.2009 v 15:09MifakM: Na smazání pracuju znovu, nechtíc sem ráno při editaci ničeho jiného obnovil starou zálohu.
Co se toho uskakování týče – víme o tom. Máme externí webový WYSIWYG editor, který je tam kvůli tomu, aby mohl majitel editovat cokolo a přidávat cokoli, nicméně sem tam to dělá neplechu (typicky v některých prohlí?ečích..).
Co se týče velikosti písma – je to relativní. Pokud má? doma monitor s nějakým vět?ím rozli?ením přijde ti to v pohodě, pokud jede? na 1024×768, tak u? mo?ná ne, pokud pou?ívá? 800×600, tak tě zcela chápu.
Login a heslo je skutečně "case-sensitive", heslo je navíc hashováno, tak?e je to pro u?ivatele bezpečné.
diablo: Dneska bych je měl dodělat.
Vlkous: U?ivatelé na hlavní straně mají podávat info o tom, kdo byl v poslední době aktivní na webu. Pokud tam má někdo 0s (sekund) znamená to, ?e právě aktualizoval stránku (obvykleby jsi na prvním místě s nulou měl být ty). A pokud je tam 10m znamená to 10 minut, nechtěl jsem, aby mi to při del?ím u?ivatelském jméně odřádkovalo.
#5466 24.8.2009 v 15:13MifakM
Z hlediska omezení na hostingu umo?níme nahrání max. 1 obrázku naráz, popř. si mů?e u?ivatel nahrát více fotek do své u?ivatelské galerie.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Ohlašovna chyb (Bug report)