Nazdar chlapi,
norská horečka u mě opět už v plném proudu a tak se dávám do výběru nového vybavení. Zatím jezdím jen vyšší střední Norsko, ale časem bych se chtěl podívat určitě i na sever a proto bych chtěl vybrat už vybavení, které by mi stačilo i tam. Chystám se i do Brna na veletrh, tak chci mít přehled. Za každou radu či osobní zkušenost budu moc rád. Jsem student, vydělávám jen po brigádách, takže názory typu: "To jsi radši pořiď el.multík za 20tis." ani nepište.;-)
PILKROVACÍ PRUT
Tady zvažuju 2 možnosti.
1.) Penn Overseas 2,1m
Trošku mi vadí délka 2,1m což je podle mě málo, ale zase cena 2000,- je hezká. Navíc se umístil tady v anketě na 1.místě. Takže 2 otázky: Jak moc ta délka ovlivňuje akci a kterou gramáž(300-600, 300-1000) by jste případně volili vy?
2.) WFT North 68 2,4m 200-1000g, SIC ocka
Zatím asi favorit. Měl bych možnost koupi kolem 3300,- nový. Sice je dražší, ale slyšel jsem na něj dobré reference, dobrý rozsah gramáže, držel jsem ho v ruce. Nejsou tam ty LTC očka, ale i ty ocelové očka si myslím budou dostačující.
Nebo máte dobrou zkušenost s jiným prutem do cca těch 3000,- Kč?
MULTIPLIKÁTOR
Tady bych se chtěl vlézt do 2500,- Kč.
1.)P.Simčo mi doporučoval Penn Commander 20LC
2.)Druhá možnost Cormoran Corboss
VLÁČECÍ PRUT
Tak tady mě napadá jen jediné a to Charisma 2,7m 50-190g a nevím, co by jste museli napsat, abych změnil názor:-D
P.S.: Vím, že tu bylo už spousta diskuzí o výběru vybavení, já bych chtěl jen Vaše názory a hlavně zkušenosti s těmito konkrétními typy, popř. nějaké návrhy v cenových relacích, které jsou uváděny.
Ještě jednou díky za KAŽDOU RADU!!