Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (50 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 11 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 150)
  • Autor
    Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

OK, juknu – těch modelů CORE je také něúrekom 😀

Za 3 hodiny se dá něco stihnout 😀

lacoh
    Člen
    (792 odpovědí)

karelfish napsal: Nejsou nejlepší řešení ty hodinky s tlakoměrem ? Někde jsem se o tom doslechl,ale jsou zase dost mastný….Máte někdo tip ?

Ja už 8 rokov používam hodinky CASIO SEA PATHFINDER, mimo iné majú barometer, kompas, fáze mesiaca a stav prílivu a odlivu. Batérie budem meniť len pre istotu pred tohoročným odjazdom do Nórska. Bude to tretíkrát od ich kúpy, teda cca raz za tri roky. Som s nimi maximálne spokojný.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Tyto hodinky mám taky, bohužel zkušenost je zcela odlišná. Měsíc po dvouleté záruce v nich něco odešlo a od té doby musím beterii měnit cca po půl roce. Oprava by byla asi o 500,- kč nižší, než cena nových hodinek, tak jsem se na to vykašlal. Z uvedeného důvodu budu pořizovat jiné a CASIO to tedy určitě nebudou 🙁 🙁

Ale souhlasím s tím, že pokud fungovaly, nebyly špatné 🙂

Jinak hodinek s barometrem je mraky a dají se sehnat od pár tisíc. Rozhodující je však kvalita a tady je SUUNTO dobrá volba.

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

To Pafka:Mam suunto observer,tedy bez storm alarmu,ale podle toho,co jsem se dočetl,má storm alarm spustit při náhlém prudkém poklesu tlaku.Ty své mám už více jak tři roky a zatím také plná spokojenost.Tlak měří průběžně a malé šipky ukazují zda klesá nebo jde nahoru,takže pro orientaci ohledně tlaku dostačující.;-):-)

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Chlapi vemte někdo hodinky Suunto na sraz, také po nich pošilhávám.

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Step napsal:

Chlapi vemte někdo hodinky Suunto na sraz, také po nich pošilhávám.

Budu je mít na ruce. :-D:-D:-D:-D

Došky

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Já si Tě najdu. Dík:-D

Vladimír Doškář
    Člen
    (542 odpovědí)

Step napsal:

Já si Tě najdu. Dík

Jasně. Budu se těšit. 8-)8-)8-)8-)8-)

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Stepe,

v sobotu před srazem jdu do vzorkové prodejny SUUNTO a jestli ve mě bouchnou saze, tak je možná budu mít už na srazu (ještě v krabici) 😀

Jinak v sobotu asi budem spolu u stolu, pokud ti to teda nebude vadit 🙂

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Ahoj, rozhodně nebude, těším se po delší době na známé tváře. 🙂

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Uz se tesim jak na Vanoce 😀

karelfish
    Člen
    (66 odpovědí)

Ohledně těch hodinek SUUNTO tak se mi líbí S. CORE Military Edition,jsou cca za 6,3 tis. Kč. Znáte je někdo a máte s nimi zkušenost ? Hlavně pokud jde o čitelnost displeje ?

Otázka- musí mít hodinky z řady SUUNTO Core antireflexní vrstvu, nebo se to dá číst v náročných podmínkách i bez ní ? Abych nevyhodil x tisíc zbytečně .

Karel

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Sunnto jsem prodával 5 let. Antireflexní vrstva je na nic, čitelnost display je dobrá za jakýchkoli podmínek. Prověř si, jestli tento model má storm alarm a barometr. Řadu Core jsem na moři používal více než 3 roky, funguje to na 100%.

karelfish
    Člen
    (66 odpovědí)

Sim napsal: Sunnto jsem prodával 5 let. Antireflexní vrstva je na nic, čitelnost display je dobrá za jakýchkoli podmínek. Prověř si, jestli tento model má storm alarm a barometr. Řadu Core jsem na moři používal více než 3 roky, funguje to na 100%.

—————————————-

Ano, storm alarm a barometr ten model samozřejmě má. Navíc se mi líbí, že má trvalý ukazatel severu na displeji.

Díky Karel Kralupy

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

karelfish napsal:

Sim napsal: Sunnto jsem prodával 5 let. Antireflexní vrstva je na nic, čitelnost display je dobrá za jakýchkoli podmínek. Prověř si, jestli tento model má storm alarm a barometr. Řadu Core jsem na moři používal více než 3 roky, funguje to na 100%.

—————————————-

Ano, storm alarm a barometr ten model samozřejmě má. Navíc se mi líbí, že má trvalý ukazatel severu na displeji.

Díky Karel Kralupy

Tak potom není co řešit, jdi do nich!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 150)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...