Z kolegou jsme se rozhodli, ze dame nasim otcum vanocni darek v podobe spolecneho rybareni v Norsku. Tatove jsou rybari (pouze CR, morsky rybolov nikdy), my s kolegou jsme jelita a nikdy jsme to v ruce nedrzeli. Ucastnici zajezdu budou ve veku 25, 30, 50 a 65 let. Ja umim velmi dobre anglicky, zbytek je na tom bidne. Pojedeme autem. Termin cervenec/srpen 2013. Ubytovani chceme nejake rozumne, nemusime zbytecne rozhazovat, ale zase to nesmi byt bez raminek a se stenicema.
Procital jsem si forum, par veci jsem si vyjasnil, ale na par veci se potrebuji preptat.
1) Vyber lokality - na prvnim miste bude rybareni, ale radi bychom se i vydali na houby nebo si dali nejaky ten vylet.
2) Zatim se mi jako nejlepsi varianta jevi koupit zajezd od nejake CK a zvolit vlastni dopravu, protoze budou zajisteny zakladni potreby. Jake CK jsou duveryhodne, na co si mame davat pozor? Osobne uz leta cestuji na vlastni pest, ale v tomto pripade si nejsem jisty.
3) Neni takovy vylet prilis fyzicky narocny pro pana v letech (65)?
4) Jak velka by mela byt lod pro 4 lidi a jaky ma mit vykon?
5) Vybaveni bych si chtel vypujcit, da se vse poridit na miste nebo je s necim problem?
6) Da se neco podobneho zaridit v cene cca 20 000.-/os.?
Kdyby se nekdo mohl podelit s rozpoctem z uplynulych let, budu vdecny.
Diky moc za pomoc.