Hasvik, NO
temperature icon -3°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Neschází vám Polaci?

Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.

Odpovědět

Harty děkuji za informace,určitě je využiji.

Není zač, až bude trochu čas tak se zase trochu rozepíšu a něco o nových barvách co jsem pořídil hlavně na polaky.

Vaškovi to taky chytalo:-)

Kombinace jigu a wobblera

Polaky v Norsku už roky chytám na relax kopyta 4L, ale v čechách spíš preferuju právě wobblery.

Ve švédsku taky často používají na jezerech těžký zvukový wobblery nebo jerky.

Našel jsem zajímavej hybrid jig-wobbler.

https://www.youtube.com/watch?v=7ACPn6Q3yhw

Je to teda dost drahý ale chod se mi moc líbí.

Slibuju si od toho, že to ryby budou atakovat z větší dálky protože to samozřejmě vytváří větší vibrace a hluk než klasická guma...nemá někdo zkušenost?

Zajímavá nástraha,díky za info.Pro zájemce-výrobce má u nás zastoupení,jak jsem koukal.

ted jsem si všim ,že jsem splet vlákno,tk se omlouvám s tou obecňačkou:-D:-D

V sobotu jsem měl úžasnou návštěvu na chalupě. Přijel se na mě podívat Jigin a tak jsme povídali o všem možném, ale hlavně o polacích.;-)

Myslím si, že toto vlákno na konci srpna a začátkem září ožije, neboť se uskuteční úžasná věc.:-?

Jigin jede do Norska s Hartym a budou spolu na jedné lodi a musím se přiznat, že bych byl strašně rád svědkem jejich výprav.:-?

Byla by to ta nejvyšší škola lovu polaků. Jak na mělčinách a v příboji, tak i na podmořských kopcích.;-)

Doufám, že bude hodně krásných reportů, obrázků a rad z chytání polaků od dvou opravdu jedněch z nejlepších polakářů.:-P

[citace]kulik napsal:

V sobotu jsem měl úžasnou návštěvu na chalupě. Přijel se na mě podívat Jigin a tak jsme povídali o všem možném, ale hlavně o polacích.

Myslím si, že toto vlákno na konci srpna a začátkem září ožije, neboť se uskuteční úžasná věc.

Jigin jede do Norska s Hartym a budou spolu na jedné lodi a musím se přiznat, že bych byl strašně rád svědkem jejich výprav.

Byla by to ta nejvyšší škola lovu polaků. Jak na mělčinách a v příboji, tak i na podmořských kopcích.

Doufám, že bude hodně krásných reportů, obrázků a rad z chytání polaků od dvou opravdu jedněch z nejlepších polakářů.[/citace]

Tak to bude nářez :-D

Tvl, se ti Vašku divím, že se furt držíš při zdi s nějakou Hitrou. Co se známe, tak ti Svatej Petr s každou výpravou říká „Tady už ti prostě nic lepšího nedám – mazej dál na sever na křižáky“ … a je to marný, je to marný a je to marný. To mi neříkej, když už jste se Jiginem dali dohromady, že byste nesehnali třetího a kombíka – díval jsem se na obsazenost kempů na září a všude je skoro prázdno nebo poloprázdno!!!

[citace]milos napsal:

Tvl, se ti Vašku divím, že se furt držíš při zdi s nějakou Hitrou. Co se známe, tak ti Svatej Petr s každou výpravou říká „Tady už ti prostě nic lepšího nedám – mazej dál na sever na křižáky“ … a je to marný, je to marný a je to marný. To mi neříkej, když už jste se Jiginem dali dohromady, že byste nesehnali třetího a kombíka – díval jsem se na obsazenost kempů na září a všude je skoro prázdno nebo poloprázdno!!! [/citace]

Miloši, já se hlásím jako třetí, ale polaci jsou polaci.:-P

Však jo – tak se ještě domluvte, kdo vezme kombika a valte na ně kamkoliv na polárníkruh :-)

Přesně jak píše kulik,někdo rád chytá skreie,někdo halíky a jiní zase polaky:-Dproto je rybolov v Norsku úžasný,že si každý může vybrat co mu vyhovuje.S Hartym se chystáme něco otestovat a natočit, tak se nám to snad povede... proto i tá Hitra, kterou docela známe...

Aháá … tak to já vůbec netušil. Někdo rád vdolky a někdo rád holky. A když je někdo na polaky, tak Hitra a okolí. Tak vám kluci na to natáčení přeju dobré světlo :-)

:-)A co polaci,hoši to nemá nikdo z letoška fotečky..?

:-)

A nejde vložit...

:-|

• Téma ‚Neschází vám Polaci?’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!