Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
Pafka- Sú aj vo väčších gramážach a dokiaľ sa vrtuľka točí, nič sa nedeje,ale keď sa zastavý, tak exploduje?
Odpovědět
Něco vzdáleně podobného se za mého mládí nazývalo devon a používalo se to ve velmi prudce tekoucí vodě na pstruhy .
Zajímalo by mne, jak by to rotovalo v klidné vodě při zvedání a spouštění ...
Bude to chtít vyzkoušet - Pavko vezmi s sebou prut , já přivezu kýbl s vodou ..;-)8-)
Odpovědět
Do Prahy se chystám ,ještě nevím kdy a na jak dlouho a pilkříky bych měl mít u H.Dufka.Mám docela na spěch chci dodělat poslední kusy.Teď ještě začistit očka a ještě jedna vrstva laku a Polaci třeste se.
Odpovědět
[citace]Harty napsal:
Do Prahy se chystám ,ještě nevím kdy a na jak dlouho a pilkříky bych měl mít u H.Dufka.Mám docela na spěch chci dodělat poslední kusy.Teď ještě začistit očka a ještě jedna vrstva laku a Polaci třeste se.[/citace]
..jsem rád že mohu pomoci Hartyho rodině a jeho krásné pilkříky budeme mít u nás na výstavě ForFishing příští týden v Letňanech..
Odpovědět
Pafko, ta vrtulka bude asi fungovat v proudící vodě, ale při pilkrování, tím myslím povytažení a opětné spuštění to bude tuto vrtulku roztáčet a v zápětí brzdit. Nevím, ale uvidíme v tom Vašem kbelíku.:-D
Odpovědět
Harty, tak jsi mě inspiroval Tvým chytáním na "splávek", kus polystyrénu a tak letos vezu do Norska 30g kačenku a budu zkoušet chytat polaky nad chaluhami, ale i jinde na splávek. Můj dotaz je, co jsi věšel pod splávek, co bylo nejúčinnější a jak cca nad dnem nebo chaluhami jsi to nechal houpat nebo splavávat?
Odpovědět
Pánové, má ještě někdo jiný zkušenosti z chytání na splávek v Norsku v moři?:-?
Odpovědět
Polaci mi schází a už, aby bylo po Brnu a byl čas na diskuze. Snad už se ozve i Jigin, Harty a další a prozradí nám co mají připraveno na letošní rok na polaky k vyzkoušení. Já už mám rybařinu připravenou jak na polaky, tak i ostatní ryby v Norsku, ale i u nás a tak netrpělivě počítám dny, ale je to ještě móc daleko až koncem června na Hitru s Edenem, ale zato dvakrát!:-?
Odpovědět
[citace]kulik napsal:
Pánové, má ještě někdo jiný zkušenosti z chytání na splávek v Norsku v moři?[/citace]
Honzo, zkoušel si chytat na ruskou třpitku;-)
Odpovědět
Takhle so honí počet příspěvků :-) :-)
Za chvíli z Tebe bude SUPERLEGENDA :-D :-D
Ledaže by se Ti tak klepaly ruce :-) :-)
Odpovědět
[citace]Pafka napsal:
Takhle so honí počet příspěvků
Za chvíli z Tebe bude SUPERLEGENDA
Ledaže by se Ti tak klepaly ruce [/citace]
Ono mu nestačí to napsat jednou. :-D:-D:-D:-D Čím vícekrát si to přečteme, tím lépe. :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P
Odpovědět
Klucí.... snáď už budu mít počítač v pořádku a znovu rozproudime debatu o lovu Polaků.Mám pro Vás připravených pár vychytávek, které se mi povedlo pozbírat na výstavách od kluků z naší branže.téměř všichni jsme se zhodli,že lov na mělčinách je hodně perspektívna metoda lovu,hlavně když ryby ještě nejsou najeté na šelfech a je to jediná záchrana jak mít nějaké hezké zážitky z norska..pokusím se vám popsat jak ulovit i jiné, méně atraktivné druhy ryb... ale jak sem postřehl na výstavě tak právě tyto raritky si rybáři nejvíce pamatují a mají znich nefalšovanou radost....
Odpovědět