Hasvik, NO
temperature icon -1°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 0°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Neschází vám Polaci?

Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.

Odpovědět

to DUKEY..jigi jsou vpohodě i barvy jsou chytatelný...udělej si je na 15,20gr hlavy s kratším háčkem a budou fungovat stoprocentně..Marabou je super materiál...

[citace]jigin1 napsal:

Jasnéééé že se stavím[/citace]

Tak to jsem rád. Budeme se těšit. :-D:-D

Tak koukám že se to tu zase pohnulo.:-D No jak jsme chytali na woblery, tak to už jsem psal asi před půl rokem. Jigine jaký novinky? Já mám taky něco připravenýho, v Praze Ti povím. Dukey parádní práce,ale trochu asi těžší by to chtělo.Jinak mám první vrstvu laku a zítra přidám nějaké foto.Norci pozor na úrazy při kutění,já se dnes málem podříznul při čištění oček na pilk:-P

Neblázni, to by byla škoda. Budeš na For Fishing?

Toto jsem vloni dával nad pilkr,vždy dvakrát.Tu hlavičku jsem ještě přetáhl epoxidem s fosforem,šlo na to dost tresek.

To Jigin1: Pavle, kde jsi říkal, že budeš na výstavě?

Harty, Ty budeš táké na výstavě? Pokud ano, tak kde nebo u koho?

Ono to je blbě vidět, ale ta 5 je ve skutečnosti 15. Ty větší jsou 20g

klucí já budu v stánku SENGER.budu mít na starosti mořský rybolov tak Vás zvu se podívat....loni sem tam byl také a musím uznat že spolupráce byla profesionální...

dukey...tak je to v pořádku:-)

[citace]otta napsal: Toto jsem vloni dával nad pilkr,vždy dvakrát.Tu hlavičku jsem ještě přetáhl epoxidem s fosforem,šlo na to dost tresek.[/citace]

Podobné sme skúšali asi pred štyrmi rokmi, tiež 1-2x nad pilker. Išli na to hlavne obecné. Bol som prekvapený, ako tie relatívne malé háky sedeli skoro vždy v kúte a na ich uvolnenie bolo treba používať kliešte.:-)

otta a lacoh přesně i jámám ty zkušenosti že na přívěs je lepší menší háček málo kdy se mi stane že i velká treska z něho upadne....optimálni 2-4 ale musí být pevný...já přívěsné stremre s oblibou vážu na boilisové háky s očkem....

Kuliku, co si myslis o tehle nastraze? Na For Fishingu budou mit stanek :-)

Pafko vypadá to zajímavě. Myslím si, že při jejím používání bude třeba mít za sebou dva obratlíky - bude kroutit vlasec.

Zajímala by mě práce té vrtulky - bude t asi zajímavé :-)

Škoda, že je to jen ve velmi malých gramážích - max. je kolem 30g

Na For Fisingu si to můžeme prohlédnout :-) :-)

• Téma ‚Neschází vám Polaci?’ nepřijímá nové odpovědi.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!