Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
Jezdím do středního Norska a na sever bych se taky rád podíval, ale bojím se, že mi tam budou scházet Polaci? Jak nejseverněji se dají chytit? Je to moje zamilovaná ryba a nechci se o ně připravit. Díky za příspěvky.
to DUKEY..jigi jsou vpohodě i barvy jsou chytatelný...udělej si je na 15,20gr hlavy s kratším háčkem a budou fungovat stoprocentně..Marabou je super materiál...
Odpovědět
[citace]jigin1 napsal:
Jasnéééé že se stavím[/citace]
Tak to jsem rád. Budeme se těšit. :-D:-D
Odpovědět
Tak koukám že se to tu zase pohnulo.:-D No jak jsme chytali na woblery, tak to už jsem psal asi před půl rokem. Jigine jaký novinky? Já mám taky něco připravenýho, v Praze Ti povím. Dukey parádní práce,ale trochu asi těžší by to chtělo.Jinak mám první vrstvu laku a zítra přidám nějaké foto.Norci pozor na úrazy při kutění,já se dnes málem podříznul při čištění oček na pilk:-P
Odpovědět
Toto jsem vloni dával nad pilkr,vždy dvakrát.Tu hlavičku jsem ještě přetáhl epoxidem s fosforem,šlo na to dost tresek.
Odpovědět
Harty, Ty budeš táké na výstavě? Pokud ano, tak kde nebo u koho?
Odpovědět
Ono to je blbě vidět, ale ta 5 je ve skutečnosti 15. Ty větší jsou 20g
Odpovědět
klucí já budu v stánku SENGER.budu mít na starosti mořský rybolov tak Vás zvu se podívat....loni sem tam byl také a musím uznat že spolupráce byla profesionální...
Odpovědět
[citace]otta napsal: Toto jsem vloni dával nad pilkr,vždy dvakrát.Tu hlavičku jsem ještě přetáhl epoxidem s fosforem,šlo na to dost tresek.[/citace]
Podobné sme skúšali asi pred štyrmi rokmi, tiež 1-2x nad pilker. Išli na to hlavne obecné. Bol som prekvapený, ako tie relatívne malé háky sedeli skoro vždy v kúte a na ich uvolnenie bolo treba používať kliešte.:-)
Odpovědět
otta a lacoh přesně i jámám ty zkušenosti že na přívěs je lepší menší háček málo kdy se mi stane že i velká treska z něho upadne....optimálni 2-4 ale musí být pevný...já přívěsné stremre s oblibou vážu na boilisové háky s očkem....
Odpovědět
Kuliku, co si myslis o tehle nastraze? Na For Fishingu budou mit stanek :-)
Odpovědět
Pafko vypadá to zajímavě. Myslím si, že při jejím používání bude třeba mít za sebou dva obratlíky - bude kroutit vlasec.
Odpovědět
Zajímala by mě práce té vrtulky - bude t asi zajímavé :-)
Škoda, že je to jen ve velmi malých gramážích - max. je kolem 30g
Na For Fisingu si to můžeme prohlédnout :-) :-)
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...