Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › navijaky vseobecne
- Toto téma obsahuje celkem 206 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kliknis a poslední změna proběhla před 7 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#15662 17.12.2010 v 8:56
Gruvearbeidera znám dobře,byli jsme i spolu na rybách a jedeme v březnu.Nemá to zapotřebí,mluví se mnou každou chvilku a není to jeho styl. Ale pobavilo to,je konsternován :-|:-?:-D !
#15664 17.12.2010 v 8:57Duke,doufám že se to vyjasní,mluvil jsem se Zd.M. Jedem spolu za rybou a nějakýho PODVODNÝHO JOULA, vůbec neznám, ale začínám pátrat,
Zdeněk Křešnička
#15665 17.12.2010 v 9:01Já myslím,že by podvodný Joul alias Laxík alias Leontýnka alias ?? měl spáchat internetovou sebevraždu a už sem nepsat.
#15675 17.12.2010 v 14:022 Duke
To, ze ma nekdo stejnou IP adresu, vubec neznamena ze se jedna o stejneho cloveka. Vetsina firem, knihoven, skol, internatu maji jen jednou sdilenou IP adresu. Poznat se to da dost tezko. Maximalne rozeznas ze se dva (nebo vice) lidi registrovali (nebo se loguji) z jednoho PC (maji stejnou MAC adresu), ale ani to neznamena ze je to porad stejny clovek 😉
Neco jineho by bylo, pokud by jsi sledoval logovani a dva nicky by se logovali pres tyden z jedne IP adresy a o vikendech zase z jine (shodne pro oba) a o prazdninach treba ze zahranici. Pak bych na 90% mohl prohlasit, ze se jedna o 1 cloveka. Ale opet to neni 100% 🙂
#15676 17.12.2010 v 14:082 ZM
Nerad te opravuji, ale musim 🙂
Duke tvrdil toto :
1. možný MP = Joul alias Laxík
2. možný MP = leontynka alias gruvearbeider
Ale podle tvého přepisu by to bylo :
1. možný MP = Joul alias Laxík alias leontynka a tedy i v tom pripade alias gruvearbeider
🙂
#15678 17.12.2010 v 14:34To MifakM
MifakM napsal: 2 ZM
Nerad te opravuji, ale musim
Duke tvrdil toto :
1. možný MP = Joul alias Laxík
2. možný MP = leontynka alias gruvearbeider
Ale podle tvého přepisu by to bylo :
1. možný MP = Joul alias Laxík alias leontynka a tedy i v tom pripade alias gruvearbeider
Co znamená – možný MP ???? Jako že já jsem Joul, Laxík….??
#15679 17.12.2010 v 14:41Jindro,vyřeš to,mně je to jedno.Na tom co jsem napsal výše nic neměním,ať je rozložení a pořadí nicků jakékoliv. Myslím,že čas ukáže,jak to se svou účastí v diskuzi mysleli. Ještě k mému přepisu – promiň,neporozuměl jsi – dal jsem je do stejné řady,chovají se stejně,ať mají počítače kdekoliv,u chování technické záležitosti neřeším. Neřeším je vůbec a nerozčiluj se,že se mi klička s velkým kulatým úchytem nelíbí,nemám z ní dobrý pocit – vláčím léta,celé dny na řekách,jezerech,nejen na moři. To že jsme v rubrice o navijácích :-P:-D
#15681 17.12.2010 v 14:422 MP
ne, to buh chraň! MPčkem se označuje multiplayer – tedy člověk, který má někde zaregistrovaný více než jeden účet
#15683 17.12.2010 v 14:492 ZM
Ja se přeci nerozčiluji
😛
Jen se pokouším (a jak koukám celkem neúspěšně) reprodukovat fakta, ne dohady
🙂
#15700 17.12.2010 v 20:45chtěl sem něco napsat,ale nemá to cenu…..
Duke má pravdu…..
#15701 18.12.2010 v 0:34Tak chlapi, tato diskuse je úplně o něčem jiném.
S takovou se zde budete před vánoci jen hádat.
Co říkáte na toto ? PEN to není, ložiska to taky nemá
ale dá se to mazat sádlem.
#15702 18.12.2010 v 0:46Moj prvý muškarák. Vŕtali sme do neho diery v tele aj v bubne, aby bol čo najľahší. Možno ho ešte niekde mám.
Šnúra sa musela po roku meniť, keramika praskala, ale ryby brali. Zlaté časy.:-)
Tiež si myslím, že nemá význam sa hádať. Posledné dni tu nič iné nieje, len dohadovanie sa o kravinách.
Je uhorková sezóna ale radšej si prečítam zážitky z vody ako posledné “diskusie”.
#15703 18.12.2010 v 6:31Anonymní uživatelNeaktivní(140 odpovědí)sroubek282 napsal: chtěl sem něco napsat,ale nemá to cenu…..
Duke má pravdu…..
To sroubek282:
To je ta předvánoční nervozita, proto se lidé nádavají.
Po vánocích to bude zase ok.
Pozdrav, Kormoran:-P
#15704 18.12.2010 v 6:58K vaším výtkám – některé věci se musí vyřešit a nemyslím,že to bylo v hádkách,druhá strana se,jak jsem předpokládal,vytratila.
Pokud jde o ten naviják n.p.Tokoz,mám asi tři,dva úplně nové.V tom jednom s kterým jsem chytal nejvíce, mně tedy keramická vložka nepraskla,ale šňůra se často dostávala pod cívku. O vrtání vylehčovacích otvorů jsem také uvažoval,ale naskytla se mi koupě nového automatického navijáku Shakespeare,někdo ho přivezl zvenku(250,-) No to bylo něco,v té době to byl základ pyšného muškaře,občas mám tendenci hledat malíčkem páčku na rychlé stahování šňůry. Už ho nemám,před lety jsem ho daroval. Snažil jsem sehnat snimek,není. Nepamatuju se,že by zde někdo otevřel debatu o muškaření na moři.Já jsem to ještě nezkoušel,většinou na to nebylo počasí nebo mně připadala přívlač efektivnější.V příští sezóně to určitě na chvíli zkusím.
#15705 18.12.2010 v 9:02Co říkáte těmto navijákům?Používáte je někdo? Abu Ambasadeur 5601Jerkbait .Použití – přívlač.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › navijaky vseobecne