Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › navijaky vseobecne
- Toto téma obsahuje celkem 206 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Kliknis a poslední změna proběhla před 7 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#15636 16.12.2010 v 19:55
Laxíku, nevím, jak a s kým tam pojedeš, ale zkus si třeba ověřit, zda ti tam kompletní vercajk nepůjčí. Vyšlo by tě to levněji a dalo by ti to šanci si to ošahat a udělat si na to názor sám. Jinak tady ti opravdu 100 lidí dá 100 dobrých, ale různých rad.
#15637 16.12.2010 v 19:57ok, můžete mi poradit, kdo to půjčuje a kolik to tak stojí?
#15638 16.12.2010 v 20:12Je zajímavé,že se tento problém objeví v návaznosti na kurzy mořského rybolovu.Je tady několikaletá diskuze,můžeš si ji projít.Vyšly 4 knížky o mořském rybolovu,zkus si je přečíst.No a můžeš se zůčastnit kurzů mořského rybolovu,naučí tě to tam a půjčí ti nářadí.
#15639 16.12.2010 v 20:19ano,v klidu si všecko pročti,proštuduj,ale teorie je jiná než praxe.Potom si taky ověř jestli to v té lokalitě nepůjčujou a nebo se zeptej někde jinde,tady na webu taky půjčují,osahej si všechno na poprvé ,potom udělej závěr.Je to opravdu těžké ti poradit co a jak.
#15640 16.12.2010 v 20:21knížku už mám objednanou a hlavně jsem se o ní dozvěděl z těchto diskuzí. Asi si budu chtít koupit svoje věci. Jinak opravdu dík za ochotu ZM
#15643 16.12.2010 v 20:39Opravdu?Vždyť jsi před chvilkou psal,že to tady za nic nestojí.Jsem zvědav,jak dlouho tě ta hra bude bavit.
#15644 16.12.2010 v 20:45Proč myslíš? Loni jim to vyšlo a kořeny posbírali. Stejně to musí být podnik, když nevidělaj ani ma malej inzerát v časáku.
#15645 16.12.2010 v 22:45Nedalo mě to a musel jsem se přihlásit,taky jsem byl upozorňován na takové praktiky, jako jste se předvedli na “laxik”, je vidět že je tady diskuse, jen pro vyvolené, neovlivňovaný nový člen řekne svůj názor na příspěvky jednoho, asi pomazaného čověka, vše bez urážek a ejhle, možná by se měl dotyčný ZM zamyslet a přečíst si své příspěvky od začátku. Místo pomoci a rady, dostane hned vyčiníno, jste opravdu, frajeři, jinak do Skandinávie jezdím,devět let,:-?
#15648 17.12.2010 v 5:44Anonymní uživatelNeaktivní(140 odpovědí)To leontynka:
Konečně to někdo pochopil … že jsme velcí frajeři!
Pozdrav, Kormoran:-D
#15651 17.12.2010 v 6:12Milá Leontýnko a další z ničeho nic objevší se nickové,své příspěvky si čtu a nepřipadá mně ani mému okolí,že jsou urážlivé nebo plny nepositivismu k životu.Je zajímavé,že se objevily až po mém upřímném osobním názoru na pokoutní praktiky nabízející rybolov v Norsku.Něco podobného už tady bylo loni,možná předloni,kdy nějaký loajální pracovník pod různými nicky se snažil zavděčit svému zaměstnavateli.Na rozdíl od vás,anonymů,jsem nikoho vulgárně nenapadal a v podstatě jsem doporučil to,co gramotný,přemýšlení neignorující člověk udělá – něco si přečte,podívá se na video,vědomosti si zhodnotí a na to,co mu není jasné se zeptá někoho jiného.Myslím,že nejlepší cesta je vlastní,člověk z toho má víc radost.Ale tu vy nepreferujete,že? Jest-li jste běžní noví účastníci diskuze (čemuž nevěřím),zamyslete se nad svými příspěvky vy,co komu přinesly,jak vypadají a proč je sem dáváte.Nerozumíte-li něčemu v mých příspěvcích,zeptejte se,rád vám to vysvětlím.Veřejně,ne přes soukromé zprávy.Myslím,že diskuze zde bude živější,srozumitelnější a leckoho pobaví.Zdraví Zdeněk Michalík – dost lidí mě tady zná.
#15654 17.12.2010 v 7:38ZM napsal:
Něco podobného už tady bylo loni,možná předloni,kdy nějaký loajální pracovník pod různými nicky se snažil zavděčit svému zaměstnavateli…. Jest-li jste běžní noví účastníci diskuze (čemuž nevěřím),zamyslete se nad svými příspěvky vy,co komu přinesly,jak vypadají a proč je sem dáváte.
Tak mě to nedalo a mrknul sem se do seznamu registrovaných uživatelů a ZM to odhadl presně joul co rozesílal ty SZ o zdarma letecky do Norska má stejou ip adresu jako laxik, takže na 99,9% jde o jednoho člověka. A úplně stejnej případ je i leontynka, to je zase alterego gruvearbeider.
Sakra lidi máte to zapotřebí? Říkal sem si, že nebude potřeba nějak hlídat duplicitní registrace, že tady mají lidi rozum, ale nevím, asi sem se zpletl.
:-?:-x
#15656 17.12.2010 v 7:46To tedy koukam jako vůl,nemám to zapotřebí,
#15657 17.12.2010 v 7:51Duke a tohle jjsem odpověděl na JOUL, Posláno uživateli joul před 8 dny
Ahoj,zajímavá nabídka,ale ani bych nechtěl nic zdarma, vše něco stojí.Musím říct,že bych jel, ale mám už jisté 3 akce, březen- Lysoysund 8dní, květen-Halsa 14dní a září-Halsa 21dní. Nevím, jak by jsem se vešel do nějakého termínu, dík za nabídku Zdeněk
#15659 17.12.2010 v 8:10gruvearbeider napsal:
To tedy koukam jako vůl,nemám to zapotřebí,
Tak je možný, že máš sdílenou ip adresu. Já ty dvojitý registrace ověřoval jen podle ip adresy. Pokud píšeš jen pod svým nickem – gruvearbeider, tak se omlouvám za křivé obvinění.
😕
#15661 17.12.2010 v 8:52To musela býl prdel, když jim předloni dorazila do veterinární ordinace celý hromada životopisů 😀
Klucí, přiznejte se, kdo jste jim na to naletěl?
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › navijaky vseobecne