Milá Leontýnko a další z ničeho nic objevší se nickové,své příspěvky si čtu a nepřipadá mně ani mému okolí,že jsou urážlivé nebo plny nepositivismu k životu.Je zajímavé,že se objevily až po mém upřímném osobním názoru na pokoutní praktiky nabízející rybolov v Norsku.Něco podobného už tady bylo loni,možná předloni,kdy nějaký loajální pracovník pod různými nicky se snažil zavděčit svému zaměstnavateli.Na rozdíl od vás,anonymů,jsem nikoho vulgárně nenapadal a v podstatě jsem doporučil to,co gramotný,přemýšlení neignorující člověk udělá - něco si přečte,podívá se na video,vědomosti si zhodnotí a na to,co mu není jasné se zeptá někoho jiného.Myslím,že nejlepší cesta je vlastní,člověk z toho má víc radost.Ale tu vy nepreferujete,že? Jest-li jste běžní noví účastníci diskuze (čemuž nevěřím),zamyslete se nad svými příspěvky vy,co komu přinesly,jak vypadají a proč je sem dáváte.Nerozumíte-li něčemu v mých příspěvcích,zeptejte se,rád vám to vysvětlím.Veřejně,ne přes soukromé zprávy.Myslím,že diskuze zde bude živější,srozumitelnější a leckoho pobaví.Zdraví Zdeněk Michalík - dost lidí mě tady zná.