Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy Savage Gear

• Toto téma obsahuje celkem 95 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Northwolf a poslední změna proběhla před 12 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 91. až 96. (celkem z 96)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

mirecek napsal:

Na moře je to nepoužitelný.

Mýlíš se , nástraha jak píše Honza byla sice určena na velké štiky a sumce ,ale tento úhoř je velmi úspěšný i na moři ,když přidáš od SG jigovku Cutbait Hering tak s tím můžeš chytat bez problému velké tresky. Je to jedna z málo nástrah tohoto typu ,která se nemotá do sebe. Jako třeba když jsem používali Magic Eye s mega twisterem .

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

I pěkný mník si rád pošmákne na úhoři ;-);-);-)

Fish
    Účastník
    (311 odpovědí)

Ryby pěkné, ale já do toho nejdu. Mám zkušenosti s mega twistery, jak nám za to ryby jen tahali a nebyli jsme schopní je zaseknout. Vycházelo to tak na 10% zdolaných z celkového počtu záběrů.

Northwolf
    Účastník
    (659 odpovědí)

Fish napsal:

Ryby pěkné, ale já do toho nejdu. Mám zkušenosti s mega twistery, jak nám za to ryby jen tahali a nebyli jsme schopní je zaseknout. Vycházelo to tak na 10% zdolaných z celkového počtu záběrů.

Nikdo Tě nenutí 😀 Neznám podrobnosti, ale tak bych s typnul že Tvůj závěr asi není z moc velkých čísel (počtu pokusů, dlouhého období) a může souviset s tím že ryby byly nažrané a po nástraze chňapaly jen díky loveckému instinktu nebo s tím že jsi nečetl=nechoval se podle doporučení jak lovit se zoomy (www.betisbaits.eu)

Já můžu potvrdit že koncem letního období – těsně před tím než polaci zmizeli z letních stanovišť mi brali 26cm horizontálně vláčené zoomy + 60g kulová hlava tak že jsem jim je vyndával po zabití přes žábry. Takže soudím že větší obecná se 40 cm úhořem asi nebude mít problém.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 91. až 96. (celkem z 96)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy Savage Gear

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...