Hasvik, NO
temperature icon 8°C
déšť
Trondheim, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 32°C
oblačno

Nástrahy Savage Gear

Ahoj fishermeni ! Chci se zeptat kdo z Vás používa na moři vybavení a nástrahy od Savage Gear ? Díky.:-D

Odpovědět

Ahoj Kiki,

slyšel jsem, že Savage bude mít na příští rok pecku "sandeel" nevím, jestli jsem to napsal zprávně, má to být super nástraha. Co si o tom myslíš? Bude to fungovat i ve stř. Norsku?

:-D sandeel je na trhu minimálně 4 roky - tedy na norském - používal jsem ho už na jaře 2009, tak Ti nevím jestli jsi to napsal (pojmenoval) správně. Myslíš nástrahu viz níže ?

[citace]kosatka napsal: Ahoj Kiki,

slyšel jsem, že Savage bude mít na příští rok pecku "sandeel" nevím, jestli jsem to napsal zprávně, má to být super nástraha. Co si o tom myslíš? Bude to fungovat i ve stř. Norsku?[/citace]

..novinka od SAVAGEARU bude "Real eel" neboli "opravdový úhoř"...

..mají být ve třech velikostech a testeři už s nimi celý rok bičují evropské vody..:-)

Vypadají luxusně 8-)Ještě s těmi gumami od daiwy to bude příští rok zase co vyzkoušet :-D

Ahoj chlapi nevíte jestli ty sardele budou na výstavě v matičce Praze

No nevím,ale mně připadá ,že testeři testují upravené zoomy.

Podoba je až zarážející,ale to je můj názor.

..Real Eel je vymyšlen na velké vychytralé štiky a sumce, kterí si rádi pošmáknou na velkém úhoři..velikostně je Real Eel úplně někde jinde a je opravdu zpracován aby byl nejen pohybem dokonalou kopií úhoře..

Na moře je to nepoužitelný. :-|

[citace]mirecek napsal:

Na moře je to nepoužitelný. [/citace]

To je plácnutí od boku, nebo výsledek Tvého vlastního testování ? Z jakého důvodu by to mělo být na moři nepoužitelné ?

na moři je použitelné vše :-D,letos jsem tam ze srandy napíchnul háďě od Honzy okolo 40cm a po pár hodech to vzal polak ;-)

[citace]mikulcak napsal:

na moři je použitelné vše ,letos jsem tam ze srandy napíchnul háďě od Honzy okolo 40cm a po pár hodech to vzal polak

[/citace]

Jak říkal Žirafa na srazu v Prušánkách, chytat se dá na všechno, i na poniklované patrony.........

[citace]romariolt napsal: mikulcak napsal:

na moři je použitelné vše ,letos jsem tam ze srandy napíchnul háďě od Honzy okolo 40cm a po pár hodech to vzal polak

Jak říkal Žirafa na srazu v Prušánkách, chytat se dá na všechno, i na poniklované patrony......... [/citace]Copa poniklované patrony.Ale taková stará lžíce na boty od Bati s trojháčkem..:-D:-D:-D

[citace]northwolf napsal:

mirecek napsal:

Na moře je to nepoužitelný.

To je plácnutí od boku, nebo výsledek Tvého vlastního testování ? Z jakého důvodu by to mělo být na moři nepoužitelné ?[/citace]

Pokud to ná jen jeden jednoháček za hlavou, jak je patrné z obrázku, tak to ryby nebudou dobírat.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.