Hasvik, NO
temperature icon 9°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 11°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Nástrahy Savage Gear

Ahoj fishermeni ! Chci se zeptat kdo z Vás používa na moři vybavení a nástrahy od Savage Gear ? Díky.:-D

Odpovědět

Světový rekord se chytil na WFT North 200-1000g.Těch 300g byla nástraha Jig Head + ripper 23cm .

Používáte v Norsku ty Savage gear soft 4 play i s tou lopatkou jako na tomto videu.

4 play

[citace]kikibut napsal:

Fish napsal:

Kluci už s tím Savage gear dejte pokoj, je to dost přehnaná reklama. Posílám pár fotek od kluků ze Soroya, kteří jsou tam pracovně od Garmina. Ty fotky s napíchnutým Cutbaitem mě lezou krkem.... Asi to dostali zdarma, tak se takto odměnili???

Proč by to měla být reklama ,když to jsou opravdu účiné gumy ??? Kdyby stály za prd tak bychom je tady nechválili [/citace]

Já pořád čekám na ty fotky, na kterých ukážeš své úlovky na Cutbaity....

[citace]Vydra napsal: Používáte v Norsku ty Savage gear soft 4 play i s tou lopatkou jako na tomto videu.

4 play[/citace]Ta nástraha má velice pěkný chod a je evidentně úspěšná.Jen nevím kde se to dá u nás koupit.

2 Jindrich : zkusil bych Honzu Dufka

[citace]ZM napsal: Tato nástraha Lunar 15inch Sea Shad má 38cm...[/citace]

V květnu 9 jedu do anglie.po něčem se tam mrknu.Bydlet budem přímo na břehu kanálu.vyčmuchal jsem tam 2 prodejny tak jim to tam prolezu.

[citace]Jindrich napsal:

Vydra napsal: Používáte v Norsku ty Savage gear soft 4 play i s tou lopatkou jako na tomto videu.

4 playTa nástraha má velice pěkný chod a je evidentně úspěšná.Jen nevím kde se to dá u nás koupit.[/citace]

Kupoval jsem loni v Novem Jicine na http://www.rsp-fishing.cz/

Pouzivam s hlavickou Lip Scull ve Svedsku na stiky, hlavne pri trollingu. Ale ani pri zastavkach hlavicku nesundavam. Ve skutecnosti pracuje stejne jako na videu. Kdyz na to clovek cumi ve vode, tak to vypada jako zive. Stikam to chutna. :-)

kluci nevím proč,ale fotky se mi nechtějí načíst :-(:-(:-(:-( poraďte co s tím prosím !

[citace]ZM napsal:

Světový rekord se chytil na WFT North 200-1000g.Těch 300g byla nástraha Jig Head + ripper 23cm .[/citace]

Byl chycenej na na Savage Gear Jigstick 1,8m 300g.

To je divný .

[citace]007krivanek napsal:

To je divný .[/citace]

Teď jsem do jednoho fora jednu fotku přidal bez problémů a sem se mi pouze načítá a pak mě to vyhodí :-?

[citace]kikibut napsal:

ZM napsal:

Světový rekord se chytil na WFT North 200-1000g.Těch 300g byla nástraha Jig Head + ripper 23cm .

Byl chycenej na na Savage Gear Jigstick 1,8m 300g.[/citace]

Platí to co jsem napsal,najdi si to.

Fish napsal:

Kluci už s tím Savage gear dejte pokoj, je to dost přehnaná reklama.

[citace]ZM napsal:

kikibut napsal:

ZM napsal:

Byl chycenej na na Savage Gear Jigstick 1,8m 300g.

Platí to co jsem napsal,najdi si to.

tak jsem si to spletl ten halibut Pera byl jeho rekord a chycený na Jigstick. Měl si pravdu je to WFT

Fish napsal:

Kluci už s tím Savage gear dejte pokoj, je to dost přehnaná reklama.

[/citace]8-)

KRÁSNĚ VYCHLAZENÝ ....:-?:-?:-?:-?

[citace]kikibut napsal:

007krivanek napsal:

To je divný .

Teď jsem do jednoho fora jednu fotku přidal bez problémů a sem se mi pouze načítá a pak mě to vyhodí [/citace]

Jde to normálně, tak šup sem s tím, ať se můžeme taky potěšit..8-O8-O8-O

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.