Ahoj fishermeni ! Chci se zeptat kdo z Vás používa na moři vybavení a nástrahy od Savage Gear ? Díky.:-D
Ahoj fishermeni ! Chci se zeptat kdo z Vás používa na moři vybavení a nástrahy od Savage Gear ? Díky.:-D
...nástrahy Savagear letí na výsluní a myslím že za dobrou cenu jsou moc pěkné a účinné...Soft 4 Play bude letos i 25 cm v barvě tresky a sledě..
Odpovědět
2 Honza Dufek Ahoj Cutbaity jsou super ty mám v makrele 8-O8-)
Odpovědět
Aká je životnosť jednej nástrahy? Nemyslím čas ale opotrebenie.
Predpokladám, že sa to chová podobne, ako ripprery, keď po pár rybách je materiál zničený.
Odpovědět
[citace]stipko napsal:
Aká je životnosť jednej nástrahy? Nemyslím čas ale opotrebenie.
Predpokladám, že sa to chová podobne, ako ripprery, keď po pár rybách je materiál zničený.[/citace]
Po 4 štikách vypadá pořád jako nová. :-) Ale štiky nemají takové drtičky jako tresky...
Odpovědět
Když po pár rybách tak je to ok splnili co mněli tak at dou do věčných lovyšt a nastoupí jina
Odpovědět
a proč je hned vyhazovat?pokud nemají ocas pryč tak vzít domů a opravit,buďto zapalovačem nebo,jako já,horkým vzduchem z horkovzdušné stanice...
Odpovědět
[citace]kikibut napsal: Ahoj fishermeni ! Chci se zeptat kdo z Vás používa na moři vybavení a nástrahy od Savage Gear ? Díky.[/citace]
Jsem na ně sám zvědav mám nabito v různých barvách i velikostech, za 4dny budu na místě činu .... takže pokud bude s čím, pošlu nějaké info i fotem, dost se na CutBaity pěje chvála - jak říkám až odzkouším osobně - uvidíme
Odpovědět
OMG....proč toto? Per mi dal typ jak připnout na spodek ryby trojháček na pletence...trojháček, kus pletenky- 80lb a kancelářská svorka.....geniální a jednoduché...:-D
Odpovědět
[citace]Sim napsal:
Většinou to asi není moc potřeba.
[/citace]
Také si myslím, že přidávat další trojhák je zbytečný.8-)8-)
Mám na tuto nástrahu nachytáne velké ryby a vždy jsem měl problém nástrahu vyndat, protože to ryba polkla viz předešlé foto. Jenda
Odpovědět
Ten trojhák nemá smysl ! Jen to mění chod nástrahy a treska když tu gumu vezme tak ji nasaje pomalu až do žaludku !!! Halibut taky a vůbec bych se nebál,že rybu ztratím.8-)
Odpovědět