Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

[citace]Harty napsal: Já o víkendu taky nezahálel.Odlito dalších 80ks.40ks natřeno a polepeno,zítra nástřiky a lakování.[/citace]

Parádní práce, hlavně ať se daří;-)

vypadají super:-D

Děkuji.Nemáte někdo na Sokolovsku nějaký prostor na výrobu,manželka mně přestává tolerovat.

2 Harty:

Tak maželce taky něco pořádnýho odlej, třeba už bude v klidu..;-):-P

[citace]kliknis napsal:

2 Harty:

Tak maželce taky něco pořádnýho odlej, třeba už bude v klidu..[/citace]Tak to mně nenapadlo,díky :-P

To Harty: a přesně o tom to je.Tak malé ryby zaberou jen vyjímečně

[citace]rastoSE napsal:

Tak to mají halíci na Soroyi po ptákách

[citace]dedo145 napsal:

To Harty: a přesně o tom to je.Tak malé ryby zaberou jen vyjímečně[/citace]Ty Poláci na fotce mají 90cm to nejsou zrovna malí.

[citace]dedo145 napsal:

rastoSE napsal:

Tak to mají halíci na Soroyi po ptákách[/citace]

Už aby sme mali ohnuté pruty:-), to čakanie je neznesiteľné.

To Harty : Tak sorry asi jsem to špatně odhadl

Jiné foto.Na té první fotce vypadají fakt malí.

jaké velikosti děláš těch pilkerů ?

[citace]kikibut napsal:

jaké velikosti děláš těch pilkerů ?[/citace]Ty menší mají 50 a ty větší70g.

aha dik8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!