Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

To kliknis: Pilkříky jsou dobré když nejdeš cíleně za nějakou rybou ,zachytáš si,ale když máš spoustu kelírků nebo makrel tak to je fakt jen o zábavě.Když jdu na pollaky beru gumu cca 12cm /Honzovy mystiky anebo svoje Hammery/a máš pokoj od malých ryb.

To dedo145: A nechceš mi sem hodit nějakou ukázku těch tvých gum nebo gum Honzy Dufka?? Abychom byli trochu chytřejší..;-) 5.5. totiž jedem na Hitru:-)

Tak to všechno najdete u Honzy anebo u mě na Titranu.Já tam budu už od 14.4 a Honza ješťe o týden dřív.

Dedo 145 netaj to. ukaž to.

Loni jsme Hamrovky testovali na Titranu. Velmi se osvědčily. O 1-2 cm kratší než ,,Dufkovky,,. A ryby to dobíraly krásně. Je tak Doršáku ?

Mám všechno ještě v dílně a teprve včera jsem se vrátil ze Španělska.

Ale příští týden to vyhodím do placu.Mám už vyrobeny osvédčené barvy,ale ještě míchám jarní

A jak se míchá jarní ?

80,100,150 máš hotovo. Jak poleví záda vrhnu se na nerez.

Stihneme to.

To 007 Máš na už jen týden ,nemám ti poslat kick-boxerskou mast?

Ale jo, vem mi jedno balení.

Ta mi vždy pomohla.

+

5x Prš,

2x Slanina

600g rakety a náhradné patróny dorazili :-), príprava na Soroyu dostáva

správne grády.

[citace]dedo145 napsal:

To kliknis: Pilkříky jsou dobré když nejdeš cíleně za nějakou rybou ,zachytáš si,ale když máš spoustu kelírků nebo makrel tak to je fakt jen o zábavě.Když jdu na pollaky beru gumu cca 12cm /Honzovy mystiky anebo svoje Hammery/a máš pokoj od malých ryb.[/citace]Tak u mně je to přesně obráceně.Používáme pilkříky 50-70g.a naší cílenou rybou je polack.

[citace]rastoSE napsal:

600g rakety a náhradné patróny dorazili , príprava na Soroyu dostáva

správne grády.[/citace]To je nářez.Tebe taky musí doma milovat.

Já o víkendu taky nezahálel.Odlito dalších 80ks.40ks natřeno a polepeno,zítra nástřiky a lakování.

[citace]Harty napsal:

rastoSE napsal:

600g rakety a náhradné patróny dorazili , príprava na Soroyu dostáva

správne grády.To je nářez.Tebe taky musí doma milovat.[/citace]

Máš pravdu :-).Podstúpil som už zopár liečebných procedúr ale nijaká nezabrala.Je to neliečiteľné :-).

[citace]Harty napsal:

Já o víkendu taky nezahálel.Odlito dalších 80ks.40ks natřeno a polepeno,zítra nástřiky a lakování.[/citace]

ty jsou moooc pěkné8-)8-)8-)

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!