Raminko na vlajici filetu!
Tak mi to neda a take si prihreji svou polivcicku :-). Jsme ted aktualne ve strednim Norsku v okoli Aure. Jsem tu s tatou a mame dvoje skoro identicke nadobicko. Posledni dva dny jsem zacal pouzivat raminko na vlajici filetu (pulku makrely) a najednou jsem mel 2x vic ryb, nez na druhy prut. Zbyle navazce s masem se stali skoro zbytecne, protoze vetsina zaberu sla na tu vlajici filetu. Myslim si, ze vetsina lidi to zna, ale mame to tu uz 2 roky a kdyz se to loi zkouselo, nezdalo se to prilis uspesne, az po letosku nebudu asi na maso pouzivat nic jineho. Je to piplacka, tam tu makrelu pridelat, protoze ji i dratuji, ale stoji to za to.
Fotky dodam mozna vecer.
Nevim, jakou s tim maji jini zkusenosti a jak casto se to pouziva, ale z osobni zkusenosti mohu jen doporucit.