Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,051. až 1,065. (celkem z 1,700)
  • Autor
    Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

sroubek282 napsal:

kikibut napsal:

To je tak na okouny tady někam na přehradu….. Pro mě 15cm guma je málo

Kdy jsi naposledy chytal na tak velkou gumu???

v květnu a vysledek vydíš na profilovcece 😎

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Jo,je to v i d ě t ….:-x

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

To Jigin: Tu krevetku bych také rád vyzkoušel. Můžeš mi prozradit, kde se dá pořídit a jak je velká? Měl jsem od kamaráda pár “krevet” navázaných na lososových háčcích a bylo to fajn, ale gumu jsem neměl a na Hitře bývají ryby často plné krevet.:-?

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

To kulík:Podobné krevetky mněli v Mivardi.

pavel
    Účastník
    (172 odpovědí)

kluci ty krevetky vyrábi Relax v Polsku a sehnal sem je u pana Kolouška s C.Budějovicale už na jaře,ted sem vzal od neho posledných 75ks.tyhle barvy…ale myslím kdo dováži Relax tak je má v nabídce…skuste si zadat do vyhledávače RELAX Bielava.pl…ja je shánim ak se mi povede sehnat tak to dám sem a rád se podělím s Váma:-)

pavel
    Účastník
    (172 odpovědí)

krevetka má 10cm….:-):-)

pavel
    Účastník
    (172 odpovědí)

pro zajimavost…nenechala v klidu žádneho pyskouna…jako spestření to bylo supr….:-D

pavel
    Účastník
    (172 odpovědí)

kulik
    Účastník
    (2754 odpovědí)

Pánové díky za informace. Jigin, až je objevíš tak dej vědět, díky.:-P

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

Ahoj jigin prosim tě ty krasny pyskouny ste chytaly na jakých hloubkách atd trošku o nich napiš víc dík

pavel
    Účastník
    (172 odpovědí)

Ahoj Vydra,pyskounu sme chytali docela hodně hlavne na hranách s propadem do hloubky většina byla z hloubek od 5 do 10m takže na mělčinách..všechny sme chytli výlučne na krevety.vzal to hned po dopadu ne dno…spíš to chce trefit se do jejich teritoria lebo moc se im nechce pronásledovat nástrahu…cílene sem je nikdy nechytal ale byli místa kde se povedli i tři s jedného placu..jinak je to slušný bojovník….:-)

Hlaváček Milan
    Účastník
    (271 odpovědí)

Dík za info je to krasná rybka tak si jí chci chytit8-)

Kapitán lipánek
    Účastník
    (489 odpovědí)

jigin napsal:

Ahoj Vydra,pyskounu sme chytali docela hodně hlavne na hranách s propadem do hloubky většina byla z hloubek od 5 do 10m takže na mělčinách..všechny sme chytli výlučne na krevety.vzal to hned po dopadu ne dno…spíš to chce trefit se do jejich teritoria lebo moc se im nechce pronásledovat nástrahu…cílene sem je nikdy nechytal ale byli místa kde se povedli i tři s jedného placu..jinak je to slušný bojovník….

Ahoj a v jaké době je chytáte? Je to otázka léta, jara? Nebo jak? Já jsem thle rybu taky ještě neviděl, ale vim, že může mít různé barvy, ale je to krásná ryba!

pavel
    Účastník
    (172 odpovědí)

ahoj,myslim že pyskouni jsou výlučně stanovištní ryby a nemigrují…Vím to podle pyskounu v Grefsnu u mol.Za čtyři roky co tam jezdím jsou tam pořád v celém období…většinu jsem už několikrát chytil…chytám je hlavně když se nedá na moře.jsou docela vyčuraný a agresivní…s pozorováni jsem nekolikrát viděl,jak vystartoval po polakovi cca 80cm dlouhým:-|májí asi vysokou specifikaci na potravu nebo jsem je nikdy neviděl lovit rybičky a když se mi ho povedlo vydráždit tak spíš ze vzteku se zakous do nástrahy…co jsem se už všeho naházel k nim,ale nedá se říct že práve nejaká nástraha by byl TOP.až letos ty krevetky, ale u mola nefungovaly…:-D

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dnes jsem měl dobrou náladu tak jsem trochu utácel. :-D:-D:-D:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,051. až 1,065. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...