Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

Co je drahé je relativní :-)

1 ks (kompletní) je levnější než některé samotné gumové nástrahy ve stejné velikosti.

MifakuM jsem rád, že jste se opět začal angažovat na těchto stránkách.Dlouho nebyl od Vás žádný příspěvěk. Těch nástrah je x a jeden si snad ani nemůže vybrat. Hlavně že je z čeho vybírat. Musím s Pafkou do hospody, abychom to analyzovali. Pafko jedeš dříve tak se pak sejdem.

2 KIM

OK, budu se těšit. Aź se vrátíš, dej vědět. A přeji ti krásnej relax na Filipínách :-):-D:-D

2 MifakM

Zdravím tě po dlouhé době, už jsem měl strach, že jsi na nás zanevřel :-):-):-)

Pafko odlétám až 8.3. a návrat 8.4. Díky.

[citace]MifakM napsal:

Co je drahé je relativní

1 ks (kompletní) je levnější než některé samotné gumové nástrahy ve stejné velikosti.[/citace]

Jo to je pravda 8-)

[citace]Pafka napsal: 2 MifakM

Zdravím tě po dlouhé době, už jsem měl strach, že jsi na nás zanevřel [/citace]

Nezanevřel, jen nebyl čas a něco jsem ještě řešil...

Ahoj všem, potřeboval bych poradit jak udělat dobrou formu na pilkry.Loni jsem něco vytvořil,ale nebylo to ono. Díky

[citace]Piva napsal: Ahoj všem, potřeboval bych poradit jak udělat dobrou formu na pilkry.Loni jsem něco vytvořil,ale nebylo to ono. Díky[/citace]

Se připojuju, také mne to zajímá..;-)

Piva- Dajú sa kúpiť aj hotové formy a sú super.Nájdi na nete formy.cz.

Myslím,že je to z Brna.

Piva -formybrno.cz

Piva, pouzivaju sa aj rurky - z detskeho kosika napriklad, ak nechces investovat.. ja som vlani vymamil aj medene rurky - taky odpad - od vodarov - pochytal som dost aj na to.. ryba je zenskeho rodu, nikdy nevies:-)

Jojo ty jsou pěkný už jsem je taky onehdy našel,ale spíš bych si chtěl nějaké udělat sám..víc druhů. Loni jsem to odléval do vyfrézovaného dřeva.Nebylo to špatné,ale po pár odlitkách byla forma dosti poničená.

největší výběr mají asi tady

http://www.bleigussformen-shop.de/Bleigussformen-Meerwasser

piva, skus teda sadru, pripadne lukopren..

so sadrou ale strasne opatrne, musi byt totalne vyschnuta, inak je to kua nebezpecne:-S

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!