Hasvik, NO
temperature icon -3°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -9°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -3°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

Pánové včera jsme byli ve firmě, která dělá galvanickou povrchovou úpravu kovů. 650g olověný pilkr vyjde na 20,-Kč poniklování a 25,- na pochromování. Dali jsme jim pár pilkrů na zkoušku a v pondělí máme mít výsledek. Tak uvidíme. Foto pošlu.

[citace]Perda napsal:

Pánové včera jsme byli ve firmě, která dělá galvanickou povrchovou úpravu kovů. 650g olověný pilkr vyjde na 20,-Kč poniklování a 25,- na pochromování. Dali jsme jim pár pilkrů na zkoušku a v pondělí máme mít výsledek. Tak uvidíme. Foto pošlu.[/citace]

To zní lákavě! Kde ta firma sídlí?

GALVANIKA Šternberk, s.r.o. Olomoucký kraj.

www.galvanikasternberk.cz

:-( To je pro mne skoro na druhém konci republiky :-(

Škoda

40G = 29.- 60g+100g+200g+ 300g= 69.- 8-O

I S TROJHÁČKY NA MOŘE !!!!!

Tieto v 300 g používam 4 roky . DOPORUČUJEM ,;-)

[citace]Perda napsal:

Pánové včera jsme byli ve firmě, která dělá galvanickou povrchovou úpravu kovů. 650g olověný pilkr vyjde na 20,-Kč poniklování a 25,- na pochromování. Dali jsme jim pár pilkrů na zkoušku a v pondělí máme mít výsledek. Tak uvidíme. Foto pošlu.[/citace]No mám pocit,že když jste je dali pochromovat tak budou pochromovaný.Není žádný um odlít bednu pilkrů a nechat je pochromovat.Už tady v mnoha diskuzích jsme to řešili,ale je to nejednoduší.Taky jsem si nechal pilkry pochromovat a bylo to bez práce,jenže nám chrom nefunguje.Názor že rybám je v podstatě jedno jakou barvu na nástrahách použiji nesdílím.Možná to funguje na severu,ale ještě mně nikdo nepřesvědčil že chrom je lepší než různá barevná provedení.Ono když berou skoro na vše je paráda,jenže když neberou je kumšt chytat.A jestli budu chytat někde u sádek Kelery,tak je škoda i chromu.Na kapra je taky nejlepší chleba a nikdo na něj nechytá.Jinak nám je chromovali za flašku rumu.

[citace]Harty napsal: Jinak nám je chromovali za flašku rumu.[/citace]

Pokud o tom rozhodl majitel galvanovny, je to v pořádku. Pokud to za flašku dělali zaměstanci, jsou to normální zloději.

[citace]kejklik napsal:

Harty napsal: Jinak nám je chromovali za flašku rumu.

Pokud o tom rozhodl majitel galvanovny, je to v pořádku. Pokud to za flašku dělali zaměstanci, jsou to normální zloději.[/citace]Hm a já vlastně uplácel.:-(

[citace]Harty napsal: kejklik napsal:

Harty napsal: Jinak nám je chromovali za flašku rumu.

Pokud o tom rozhodl majitel galvanovny, je to v pořádku. Pokud to za flašku dělali zaměstanci, jsou to normální zloději.

Hm a já vlastně uplácel.[/citace]

Přiám se k tomu.

Harty : Rumem jsi samozřejmě uplácel. O tom žádná. Tomu komu jsi ji dal, se prachsprostě ožral.

Kdyby jsi dal slivovicu, tak by se to dalo považovat jako ,,prevence proti nemoci ,, to se jako úplatek nepovažuje.

To je pravda, Davide, já bych se ale zrovna nějakou chutnu, moravskou klidně nechal "preventivně uplatit" :-D:-D:-D

Nevím jak u Vás, ale my se na Moravě léčíme pořád. Už se těším, až si zase s někým dám pivo. To léčení je hrozné. Ale za to může ta dlouhá zima.

No není rum jako rum8-)

2 Harty

tak takovym rumem bych se nechal uplatit taky :-D:-D:-D .. bohužel nemam galvanovnu 8-)

Správně, Rum není chlast ale životní nutnost:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!