Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,700)
  • Autor
    Perda
    Účastník
    (8 odpovědí)

Pánové včera jsme byli ve firmě, která dělá galvanickou povrchovou úpravu kovů. 650g olověný pilkr vyjde na 20,-Kč poniklování a 25,- na pochromování. Dali jsme jim pár pilkrů na zkoušku a v pondělí máme mít výsledek. Tak uvidíme. Foto pošlu.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

Perda napsal:

Pánové včera jsme byli ve firmě, která dělá galvanickou povrchovou úpravu kovů. 650g olověný pilkr vyjde na 20,-Kč poniklování a 25,- na pochromování. Dali jsme jim pár pilkrů na zkoušku a v pondělí máme mít výsledek. Tak uvidíme. Foto pošlu.

To zní lákavě! Kde ta firma sídlí?

Perda
    Účastník
    (8 odpovědí)

GALVANIKA Šternberk, s.r.o. Olomoucký kraj.

http://www.galvanikasternberk.cz

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

🙁 To je pro mne skoro na druhém konci republiky 🙁

Škoda

zerp
    Účastník
    (1899 odpovědí)

40G = 29.- 60g+100g+200g+ 300g= 69.- 😯

I S TROJHÁČKY NA MOŘE !!!!!

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

Tieto v 300 g používam 4 roky . DOPORUČUJEM ,;-)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Perda napsal:

No mám pocit,že když jste je dali pochromovat tak budou pochromovaný.Není žádný um odlít bednu pilkrů a nechat je pochromovat.Už tady v mnoha diskuzích jsme to řešili,ale je to nejednoduší.Taky jsem si nechal pilkry pochromovat a bylo to bez práce,jenže nám chrom nefunguje.Názor že rybám je v podstatě jedno jakou barvu na nástrahách použiji nesdílím.Možná to funguje na severu,ale ještě mně nikdo nepřesvědčil že chrom je lepší než různá barevná provedení.Ono když berou skoro na vše je paráda,jenže když neberou je kumšt chytat.A jestli budu chytat někde u sádek Kelery,tak je škoda i chromu.Na kapra je taky nejlepší chleba a nikdo na něj nechytá.Jinak nám je chromovali za flašku rumu.

kejklik
    Účastník
    (79 odpovědí)

Harty napsal: Jinak nám je chromovali za flašku rumu.

Pokud o tom rozhodl majitel galvanovny, je to v pořádku. Pokud to za flašku dělali zaměstanci, jsou to normální zloději.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

kejklik napsal:

Pokud o tom rozhodl majitel galvanovny, je to v pořádku. Pokud to za flašku dělali zaměstanci, jsou to normální zloději.

Hm a já vlastně uplácel.:-(

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Harty napsal: kejklik napsal:

Hm a já vlastně uplácel.

Přiám se k tomu.

Harty : Rumem jsi samozřejmě uplácel. O tom žádná. Tomu komu jsi ji dal, se prachsprostě ožral.

Kdyby jsi dal slivovicu, tak by se to dalo považovat jako ,,prevence proti nemoci ,, to se jako úplatek nepovažuje.

husky19
    Účastník
    (1722 odpovědí)

To je pravda, Davide, já bych se ale zrovna nějakou chutnu, moravskou klidně nechal “preventivně uplatit” :-D:-D:-D

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Nevím jak u Vás, ale my se na Moravě léčíme pořád. Už se těším, až si zase s někým dám pivo. To léčení je hrozné. Ale za to může ta dlouhá zima.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

No není rum jako rum8-)

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 Harty

tak takovym rumem bych se nechal uplatit taky :-D:-D:-D .. bohužel nemam galvanovnu 😎

tuareg1
    Účastník
    (235 odpovědí)

Správně, Rum není chlast ale životní nutnost:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 691. až 705. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...