Hasvik, NO
temperature icon 15°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 12°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 25°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 11°C
slabé mrholení
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Nástrahy, návnady, finty

Zdravím všechny.

Každý, kdo jezdí do Norska má jistě nějakou fintu, nebo oblíbenou nástrahu, nebo jenom malinko jiný způsob použití známé nástrahy. Pravděpodobně na tomto webu již vše proběhlo (nebo téměř vše), ale nejsem si vědomý, že by to bylo jako samostatné téma, sloužící k rozšíření našich obzorů pro ty, kdo do Notska jezdí už déle, pro ty kdo začínají to může být velmi užitečný zdroj informací. Samozřekmě sem patří i nástrahy a návnady tradiční, dále i typy, finty apod. Sám bych začal mojí nejoblíbenější nástrahou na Polaky. Jedná se o modifikaci tzv."Hauserova peří" . Není to můj objev, ale už dvě výpravy do Norska to byla moje nej nástraha. Používám ji při lovu ze břehu (skály - mírný sklon, hodně "trávy"). Pomalu vláčím těsně nade dnem. Úžasné záběry polaků 70-90 cm. V lokalitě kam jezdíme je to jistě nástraha nejůčinnější. Loni jsem za hodinu chytil takovýchto polaků 5. Parťáci okolo mě- bylo jich dalších 5, chytili polaka jediného a takhle to bylo vždy, když byly pto tuto nástrahu podmínky. Ty podmínky jsou důležité, protože je to nástraha lehká, špatně létá a bere ji vítr. Takže je nutné téměř bezvětří. Když, ale vyjde počasí, svítí sluníčko, nefouká, prut 2,7 10-30g, silon 0,22-- PÁNOVÉ TAK TO JE ORGASMUS. Prosím pánové a dámy pište, pište...

Odpovědět

[citace]Jiran napsal:

Krásná práce Harty, nám ty krasavce dělá kolega Jířa s Orca teamu [/citace]Nemáš nějaké foto nebo adresu?

[citace]Harty napsal:

Jiran napsal:

Krásná práce Harty, nám ty krasavce dělá kolega Jířa s Orca teamu Nemáš nějaké foto nebo adresu?[/citace]

Napiš Vydrovi, na soukromou adresu.

Pro mě jich dělal Jířa šedesát 150g kousku a jsou lepší jak z obchodu:-)

Co používáš za barvy ? A kolik ten nátěr vydrží než se obouchá o dno

?.......Barvy používám různé-např. černá syntetika,černá metalic. aceton ,černá glitr.syn.,potom acryl.Black Light Paint,Paint for Lexan-fasflorescent,atd.Ale 3-4 vrstvi laku acryl a syntetic. Jasně že když je taháš po skalách tak nějaké známky opotřebení tam jsou,ale při šetrnějším zacházení-než ho upálíš.Jsou srovnatelně odolné jako některé značkové renomovaných firem.

[citace]Jiran napsal:

Harty napsal:

Jiran napsal:

Krásná práce Harty, nám ty krasavce dělá kolega Jířa s Orca teamu Nemáš nějaké foto nebo adresu?

Napiš Vydrovi, na soukromou adresu.

Pro mě jich dělal Jířa šedesát 150g kousku a jsou lepší jak z obchodu[/citace]No oto jde bejt lepší než obchod,nebo vyplnit mezeru co u nás v obchodě chybí.:-)

Jen aby bylo dost olova:-D:-D:-D

Začal jsem připravovat vzorky pro letošní jaro.

NOVINKA JE NA TRHU !!!!! BIG RYBY v krásném provedení.

23cm - 150g + 300g -3 BARVY viz. foto

Ta hezká ryba co to drží je taky na prodej. Ježiš, abych nedostal od Menšíka přes hu.u.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Fakt, moc hezká nástraha. Ani háčky nejsou vidět.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pááááánovééééé :-D JDE O NÁSTRAHY........

No vždyť to povídám. Móóóóóóc hezká nástraha. :-D:-D:-D:-D:-D

[citace]zerp napsal:

NOVINKA JE NA TRHU !!!!! BIG RYBY v krásném provedení.

23cm - 150g + 300g -3 BARVY viz. foto[/citace]

Bobe, to je reklama na prd. Je videt, ze ti schazi Tom :-D:-D:-D:-D:-D

Pěkná práce. Jaké jsou ceny?

A kde jsou ke koupení?:-D

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.