Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,700)
  • Autor
    ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Takže si je můžeš objednat z Německa 😛 .

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Já tedy nevím,ale všichni úspěšní chytají na Savage Gear….:-)

kveta90
    Účastník
    (225 odpovědí)

Já to nikomu nevnucuji. Jen mně to zajímalo a tak když jsem zjistila o co jde, tak jsem to sem dala pouze pro info. tomu, komu se také líbí.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

ZM napsal:

Já tedy nevím,ale všichni úspěšní chytají na Savage Gear….

To je jasný , zeptej se Kikibuta . Má na ně již desítky ryb. Není nic lepšího.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

kveta90 napsal:

Já to nikomu nevnucuji. Jen mně to zajímalo a tak když jsem zjistila o co jde, tak jsem to sem dala pouze pro info. tomu, komu se také líbí.

Vím,že to nikomu nevnucuješ,to jsem si jen malinko zašťoural do silně propagované nástrahy. 😛 Na ebay.co.uk je pod heslem shad přes 2600 nástrah,určitě polovina(odhadem,neprobíral jsem to) by se dala použít v Norsku.Chce to jen čas a vyzkoušet to.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Ke všemu jdou ty švédské nástrahy použít jako tlumič záběrů,feedrová guma!

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Spíš mi tady připadá jako propagace že “Všichni uspěšní chytají na SAVAGE GEAR…”:Nevidím jako propagaci když tu někdo napíše o nové nástraze a kde se dá koupit,od toho tu snad diskuze je ne?

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

rostak napsal:

Spíš mi tady připadá jako propagace že “Všichni uspěšní chytají na SAVAGE GEAR…”:Nevidím jako propagaci když tu někdo napíše o nové nástraze a kde se dá koupit,od toho tu snad diskuze je ne?

Tak, tak. Květě 90 dík. Máme objednáno. Je potřeba vše vyzkoušet.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

rostak napsal:

Tak ,tak.Nic jsem nepropagoval,zlehčoval jsem,dělal si legraci,našel jsem vám, kde se dá koupit teleskopická návnada,Květě 90 jsem se takřka omluvil,tak o co jde?

To u každé věty musí být smajlíkové vysvětlivky?

rasto paska
    Účastník
    (108 odpovědí)

ZM napsal:

rostak napsal:

Tak ,tak.Nic jsem nepropagoval,zlehčoval jsem,dělal si legraci,našel jsem vám, kde se dá koupit teleskopická návnada,Květě 90 jsem se takřka omluvil,tak o co jde?

To u každé věty musí být smajlíkové vysvětlivky?

Kvoli majitelovi fora je korektné nevkladať odkazy na iné e-shopy ako som spomenul ja ked som dal info o týchto nástrahách a teraz to popisujete ako fenomenálny objav.Bolo by vhodné čítať aj pár odkazov dozadu !!!!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Do 10 dní bude možné zakoupit nástrahy Nordkapp Baits i na http://www.topfishing.eu/

se Stevem jsme se dohodli na zastoupení pro ČR a SR.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

ZM napsal: Ke všemu jdou ty švédské nástrahy použít jako tlumič záběrů,feedrová guma!

Toto jsem nepochopil!jak ten záběr ta guma utlumí?Jinak Michal se pěkně snaží mít ty novinky co se tady objevují.ŠIKULA.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Radyn napsal:

ZM napsal: Ke všemu jdou ty švédské nástrahy použít jako tlumič záběrů,feedrová guma!

Toto jsem nepochopil!jak ten záběr ta guma utlumí?Jinak Michal se pěkně snaží mít ty novinky co se tady objevují.ŠIKULA.

:-D:-P:-D:-) Na obrázku je člověkem bez tváře ukázáno,jak jde nástrahu natáhnout.Několikanásobně!I připadalo mně to,vzdáleně a obrazně, tlumiče záběru které jsem používal při chytání s bičem či feedrovou gumu.Dlužno připomenout,že jsem feedrovou gumu používal i při muškaření,když jsem neměl vhodný prut odpovídající AFTMA. Vše jsem psal pod vlivem sledování TV zpráv o demonstracích komunistických pohrobků v Praze a takto roztrpčen jsem psal nekonkrétně a také proti pravidlům,uvedl jsem,kde se dají nástrahy za nemalý peníz koupit. Omlouvám se.

RastoSE – budu číst tvé příspěvky mnohem pozorněji.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

V nouzi se ta guma dá použít jako tažné lano 😛

Michal
    Účastník
    (246 odpovědí)

to ZM:pozor aby tě nekleklo z možných události dní příštích,když to tak prožíváš…. 😛

na ty gumy jsem se díval,cena nic moc,necelých 18 éček je celkem dost.:-? Ještě že mám cutbaity a silnou vůli,jinak bych to na zkoušku určitě zkusil…:-D:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...