Vzhledem k tomu, že se mi líbili výše uvedené gumy Nordkapp, napsala jsem svému známému do Švédska o bližší informace a dávám dále na vědomí co zjistil:.
Tak jsem začal pátrat a vypadá to následovně.
Je to nějakej švédskej výmysl, nezničitelnej a ryby se o to perou. Dávaj na to roční záruku, když to ryba poškodí pošleš ten zbytek zpátky a dostaneš novej. Háček je zalitej do toho tělíčka a ksicht se na to nějak navlíkne, nechápu co na tom ty ryby viděj.
Vyrábí se to ve Švédsku firmou Scanbait a zakládaj si na tom, že to nemá žádné jedovaté přísady. To tělo má vydržet několik let a prototypy z roku 2010 se pořád používaj. Po každé sezoně jsou vidět šrámy od žraločích zubů, ale vezmeš tepelnou pistoli nebo zapalovač a tělíčko je jako nový. Prodává to tady firma http://www.fish-ops.se/index.php/index?page=shop.browse&category_id=18 a cena je 125:- sek, za poslání chtěj 49:- sek, ale jenom po švédsku. Extra tělo prodávaj za 49:- sek. Nevím proč, když je to nezničitelný?
Objednávka se dá také vyzvednout na této adrese: Doppingvägen 24, 438 38 LANDVETTER. Je to 35 km od Göteborg. Napíšou e-mail kdy je objednávka hotová k vyzvednutí. Jejich e-postadresa je info@fish-ops.se a telefon +46 768 394 144.
To je zatím všechno co vím, ale budu pátrat dál.
8-O8-O