Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

• Toto téma obsahuje celkem 1,699 odpovědí. Do diskuze (164 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Piva a poslední změna proběhla před 5 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,700)
  • Autor
    Červený Jndřich
    Člen
    (1078 odpovědí)
    stroft
    Účastník
    (136 odpovědí)

PP napsal:

A co nástrahy od ZOOMU má někdo zkušenost?

Výborná nástraha na Polaky.

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

Vloni jsem je použil poprvé, a tím jsem jsem začal preferovat přívlač.

Samozřejmě se při lovu musíš přizpůsobit zájmům ostatních. Mluvím o svých kladných zkušenostech při krátkém použití nástrah ZOOM. Mohu vřele doporučit s jigy do 60g(raději méně),dle hloubky a driftu. Mnohé v článku “Hasvag a můj první halík”. Uvidím letos jak budou působit na Loppě. Doplnil bych – ” prach” – máš pravdu, ale i halík se chytil.

bocman
    Účastník
    (86 odpovědí)

to vapno

Já jsem o nich taky uvažoval.Mohl by jsi mi doporučit nějaký typ,myslím barvu a roměr.Jak jsem koukal na nabídky v e-schopech,tak jsou velikosti a barevnost dost velkého rozsahu.Díky.

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

bocman napsal:

to vapno

Já jsem o nich taky uvažoval.Mohl by jsi mi doporučit nějaký typ,myslím barvu a roměr.Jak jsem koukal na nabídky v e-schopech,tak jsou velikosti a barevnost dost velkého rozsahu.Díky.

Chytal jsem na ně na Soroyi a kočky a obecnačky braly spolehlivě ! Jig 60g pomalé vedení.Vůbec se mi nestalo,že by ocásek ryba ukousla . Vždy byla dobře seklá.

vapno1
    Účastník
    (445 odpovědí)

bocman

Mám pozitivní zkušenosti ze středního Norska, ale jak píše kikibut nástrahy jsou úspěšné i na severu, což je pro mě dost dobrá informace ( díky ). Je třeba vytipovat místo na přívlač, hloubky asi do 40m. Naše místo hloubky 4 – 16m vydalo obecňačky, polaky, i dva menší halíky. Dodávám, že v místě byl ostrůvek chaluch. V tomto místě a čase nejúspěšnější Magnum II. Blue berry. Jindy a jinde může mít ús pěch jiný vzor.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Tak už se nám to taky krátí i já využil prodloužený víkend.Dnes za36 dnů.

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Tak, tak Zoom je No.1, tento rok jsme udělali tunning jigových hlaviček. Předpokládám, že toto ještě tresky v okolí Vegy nikdy neviděli. Mám ještě nějaké ripery, ale minulý rok je Zoomy jednoznačně přechytali.

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Už jsme to dodělali, baby totiž začínají mrčet….

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Hoop
    Účastník
    (939 odpovědí)

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Hoop napsal:

Už jsme to dodělali, baby totiž začínají mrčet….

další blázen…:-P

Kikibut
    Účastník
    (1822 odpovědí)

vapno1 napsal:

bocman

Mám pozitivní zkušenosti ze středního Norska, ale jak píše kikibut nástrahy jsou úspěšné i na severu, což je pro mě dost dobrá informace ( díky ). Je třeba vytipovat místo na přívlač, hloubky asi do 40m. Naše místo hloubky 4 – 16m vydalo obecňačky, polaky, i dva menší halíky. Dodávám, že v místě byl ostrůvek chaluch. V tomto místě a čase nejúspěšnější Magnum II. Blue berry. Jindy a jinde může mít ús pěch jiný vzor.

Měl jsem Gtail Black . Do 40m už je dost kvůli proudu ,ale záleží kam jedeš. Chytal jsem do 35m . Ta nástraha má výhodu ,že pracuje sama. Stáčí ji spustit ke dnu přitáhnout tak 1m a nechat nástrahu pracovat. Záběr je většinou velmi tvrdý.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

Loni jsem zoomy zkoušel a nemůžu říct, že by byly nějak výrazně účinnější, než jiné gumy. Tam, kde braly zoomy tak braly i jiné gumy. Ale spolehlivě fungovalo peří, jak je popsáno na začátku vlákna. Na peří jistě bylo 2-3x více ulovených ryb, než na gumy- jakékoli.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 1,700)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Nástrahy, návnady, finty

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...